``
logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

مد و زیبایی

ژامبون چیست؟‌

avatar
Author

نویسنده


  • 2024-12-07

مزایای مصرف این گوشت لذیذ را بدانید اما به نکات منفی آن نیز توجه داشته باشید. دراین مقاله از فروشگاه آنلاین سلامتی و زیبایی میپردازیم به: تغذیه ژامبون چیست؟ عوارض جانبی ژامبون و فواید و انواع آن، ژامبون حاوی چند کالری است؟ با ما تا انتهای این مطلب همرا باشید.

گوشت خوک یا ژامبون معمولاً برای طعم آن مصرف می شود. معمولاً به عنوان گوشت فرآوری شده قرمز شناخته می شود. اما در مورد فواید ژامبون چطور؟ در حالی که ژامبون با نمک زدن یا دود کردن حفظ می شود (که ماندگاری آن را افزایش می دهد)، ژامبون حاوی چند ماده مغذی مهم نیز می باشد. آیا این بدان معنی است که ژامبون می تواند به طور منظم مصرف شود؟ یا باید اعتدال را رعایت کرد؟ در این پست حقیقت ژامبون را به شما می گوییم.

تغذیه ژامبون چیست؟ عوارض جانبی ژامبون و فواید و انواع آن، ژامبون حاوی چند کالری است؟

ژامبون چیست؟

گوشت قرمز پای عقب خوک به نام ژامبون شناخته می شود. به طور کلی با تکنیکی به نام درمان حفظ می شود. به دو روش خشک و مرطوب نگهداری می شود. بسیاری از آن را در عید پاک در چندین نوع پخته مصرف می کنند. در حالی که در روش های پخت سنتی از نمک استفاده می شود، روش های مدرن نیتریت ها را نیز اضافه می کنند. ادویه جات ترشی جات را بعد از پخت اضافه می کنند تا طعم آن بهتر شود. ژامبون بعداً بسته به نوع آن به مدت 2 تا 12 ماه در یک مکان تاریک آویزان می شود.

تغذیه ژامبون چیست؟ عوارض جانبی ژامبون و فواید و انواع آن، ژامبون حاوی چند کالری است؟

آیا ژامبون سالم است؟

به نظر می رسد بسیاری از ما این سوال را داریم: آیا ژامبون برای شما مفید است؟ ژامبون به طور کلی به شکل های فرآوری شده در دسترس است و یک نوع گوشت قرمز است. مصرف آن در مقادیر بسیار محدود و انتخاب انواع فرآوری نشده ممکن است مزایایی داشته باشد. اما مصرف بیش از حد روزانه آن ممکن است گزینه سالم تری نباشد. از این رو، دانستن ارزش حرارتی انواع مختلف یونجه ژامبون کمک می کند.

ژامبون حاوی چند کالری است؟

نوع ژامبونکالریبرش126زمین60جام2031 پوند658اغذیه فروشی353پخته شده (1 اونس)30قوطی ژامبون (50 گرم)90مارپیچ (3 اونس)130دودی (3 اونس)130ساندویچ139ژامبون عسل70

مشخصات تغذیه ژامبون را در قسمت بعدی قرار داده ایم. به خواندن ادامه دهید.

تغذیه ژامبون چیست؟ عوارض جانبی ژامبون و فواید و انواع آن، ژامبون حاوی چند کالری است؟

حقایق تغذیه ژامبون

چربی : 3.15 گرمکربوهیدرات : 0.27 گرمپروتئین : 16.7 گرمسدیم : 1040 میلی گرمفسفر : 261 میلی گرمروی : 1.25 میلی گرمپتاسیم : 425 میلی گرمآهن : 0.58 میلی گرممس : 0.05 میلی گرممنیزیم : 18.8 میلی گرمسلنیوم : 20 میکروگرم

ژامبون در انواع مختلف موجود است. ما آنها را در زیر فهرست کرده ایم.

انواع ژامبون

ژامبون لیمریک: این نوع ژامبون را در ادویه و سیب آب پز می کنند و سپس می پزند. در ایرلند بسیار محبوب است.

ژامبون دلی: این نوع ژامبون خوش طعم، بدون چربی و کم چرب درمان می شود. به طور کلی به صورت برش بسته بندی می شود. آن را به عنوان ناهار یا گوشت سرد نیز می شناسند.

ژامبون یورک: این ژامبون خوشمزه از پای یک خوک سفید درست می شود. به طور کلی خشک می شود.

ژامبون اسمیتفیلد: این ژامبون در اسمیتفیلد، ویرجینیا درمان می‌شود و از این رو به این نام می‌گویند.

پروشوتو: این مرغوب ترین ژامبون برش شده به حساب می آید. به ژامبون خشک ایتالیایی نیز معروف است. معمولاً به صورت نپخته سرو می شود.

Jamon: این نوع ژامبون در اسپانیا محبوبیت خاصی دارد. این یکی از طولانی ترین گونه های ژامبون پخته شده است. عطر و طعم شدید و رطوبت کمتری دارد.

ژامبون لعاب دار عسلی: این نوع ژامبون از حرارت دادن با عسل یا شربت شکر تهیه می شود. ادویه جات ترشی جات نیز برای افزایش طعم اضافه می شود.

ژامبون کشور: این ژامبون بیشتر مربوط به قسمت جنوبی ایالات متحده است. به شدت نمک زده، درمان و دود می شود. بیشتر در وعده شام ​​سرو می شود.

ژامبون خرد شده: این نوع ژامبون به بهترین قطعات خرد شده و با چاشنی ها و ادویه ها مخلوط می شود تا طعم آن بهتر شود. سپس آن را به صورت نان در می آورند.

ژامبون شهری: این نوع ژامبون از قبل پخته شده و کمی پخته شده است. این ژامبون را باید قبل از سرو گرم کنید.

جنگل سیاه: اعتقاد بر این است که این نوع ژامبون در آلمان منشا گرفته است. دودی، درمان شده و چرب است .

اگر موهایتان بر اثر رنگ مو، استفاده از وسایل حرارتی و سایر عوامل دچار آسیب شده است توصیه سایت سلامتی و زیبایی به شما همراهان گرامی استفاده از ماسک کراتینه مو اولتراشاین بایوفل می باشد.

ماسک مو کراتینه، ماسک ضد موخوره

تغذیه ژامبون چیست؟ عوارض جانبی ژامبون و فواید و انواع آن، ژامبون حاوی چند کالری است؟

فواید ژامبون برای سلامتی

1. سرشار از مواد مغذی مفید است

ژامبون مقدار قابل توجهی روی دارد و 9 درصد نیاز روزانه را تامین می کند. تحقیقات نشان می دهد که روی یک ریز مغذی مهم برای متابولیسم انسان است که بسیاری از واکنش های آنزیمی را کاتالیز می کند و به تنظیم ژن ها کمک می کند . ژامبون سرشار از پروتئین است که ثابت شده است مجموعه ای از مزایای سلامتی را ارائه می دهد . تحقیقات نشان می دهد که پروتئین، هنگامی که با رژیم های غذایی پر کلسیم همراه شود، می تواند برای سلامت استخوان مفید باشد . این پروتئین سرشار از آهن، ویتامین B12، اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و اسیدهای آمینه ضروری است که ممکن است به ساخت سیستم ایمنی کمک کند .

2. ممکن است به حفظ BMI کمک کند

برخی از تحقیقات نشان می دهد افرادی که گوشت قرمز مصرف می کنند (از جمله ژامبون) ممکن است BMI کمتری داشته باشند در صورتی که سبزیجات بیشتری را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

مصرف گوشت قرمز نیز با فشار خون ارتباط معکوس دارد و ممکن است سلامت قلب را ارتقا دهد. محتوای کم کربوهیدرات آن ممکن است به کاهش یا حفظ وزن کمک کند . با این حال، مصرف ژامبون در حد اعتدال بسیار توصیه می شود. به کسانی که سبک زندگی کم تحرکی دارند توصیه می شود حتی کمتر ژامبون مصرف کنند.

3. ممکن است به کاهش خطر بیماری تیروئید کمک کند

سلنیوم یک ماده معدنی است که برای فرآیندهای متابولیکی مختلف در بدن لازم است. سلنیوم موجود در 3 اونس ژامبون بو داده 76 درصد از نیاز روزانه به این ماده مغذی را تامین می کند. مطالعات نشان داده اند که کمبود سلنیوم ممکن است باعث بیماری تیروئید شود. محتوای بالای سلنیوم در ژامبون ممکن است در این زمینه کمک کند . اما مصرف متوسط ​​آن بسیار توصیه می شود.

4. ممکن است باعث سیری شود

ژامبون منبع خوبی از پروتئین رژیمی است. مطالعات نشان داده اند که رژیم های غذایی غنی از پروتئین می توانند به میزان قابل توجهی سیری را افزایش دهند و همچنین به کاهش وزن کمک کنند . مصرف زیاد پروتئین همچنین ممکن است به درمان سندرم متابولیک و رفع چاقی تا حدودی کمک کند. با این حال، مصرف متوسط ​​ژامبون به دلیل ماهیت پر کالری آن، کلیدی است. تحقیقات بیشتر در مورد اثرات سیر کننده ژامبون ضروری است.

5. ممکن است به حفظ توده عضلانی کمک کند

محتوای پروتئین بالا در ژامبون ممکن است به حفظ توده عضلانی نیز کمک کند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف پروتئین در رژیم غذایی و در نتیجه افزایش دسترسی به اسیدهای آمینه پلاسما، سنتز پروتئین ماهیچه‌ای را تحریک می‌کند و از این رو به رشد عضلات کمک می‌کند . افزایش سنتز پروتئین عضلانی می تواند منجر به بهبود توده عضلانی، قدرت و عملکرد در طول زمان شود.

بیشتر بخوانید:چگونه استحکام فولیکول های مو را افزایش دهیم؟

6. خاصیت ضد التهابی دارد

مطالعات نشان می دهد که ژامبون خشک اسپانیایی دارای بیوپتیدهای فعالی است که دارای خواص ضد التهابی هستند .

ژامبون عامل دار ممکن است پلاکت های خاصی را که در غیر این صورت ممکن است باعث التهاب شوند، مختل کند. ممکن است وضعیت اکسیداتیو بدن انسان را بهبود بخشد و بر وضعیت التهابی تأثیر بگذارد. با این حال، تحقیقات با کیفیت بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

اینها مزایای بالقوه سلامتی ژامبون است که یک عامل ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. با این حال، تحقیقات بیشتری برای اثبات آنها ضروری است.

در بخش بعدی، به فرآیند دقیق نحوه تهیه ژامبون می پردازیم. نگاهی بیندازید.

تغذیه ژامبون چیست؟ عوارض جانبی ژامبون و فواید و انواع آن، ژامبون حاوی چند کالری است؟

چگونه ژامبون درست می شود

ژامبون به طور کلی با استفاده از یکی یا همه فرآیندهای زیر ساخته می شود.

ژامبون با استخوان، قسمتی از استخوان یا حتی بدون استخوان نگهداری می شود. در اینجا، انتهای ساق چاق تر باقی می ماند و انتهای باسن لاغر است. این باعث می شود ژامبون راحت تر برش بخورد. این اولیه ترین روشی است که برای تهیه ژامبون استفاده می شود.

عمل آوری به دو روش انجام می شود. یکی از این روش ها پخت مرطوب است که در آن ژامبون در محلول آب نمک (آب نمک) خیس می شود. این درمان معمولاً قبل از دود کردن ژامبون انجام می شود. روش دیگر خشک کردن است که در آن ژامبون با یک لایه نمک پوشانده می شود و تا زمانی که ژامبون نمک را کاملا جذب کند، پخته می شود. سپس به طور کلی حفظ می شود.

ژامبون نیمه پخته یا کامل پخته شده است. در حالی که ژامبون نیمه پخته تا 137 درجه فارنهایت گرم می شود، ژامبون کاملا پخته شده معمولاً تا 148 درجه فارنهایت گرم می شود. ژامبون نیمه پخته معمولاً قبل از سرو پخته می شود، در حالی که ژامبون کاملا پخته شده را می توان با حرارت ملایم سرو کرد.

این روش به طور کلی ترکیبی از همه انواع در نظر گرفته می شود. در اینجا، ژامبون برای مدت طولانی همراه با درمان، دود کردن و آویزان کردن پیر می شود. مدت زمان ممکن است به طور کلی از یک تا هشت سال متغیر باشد. ژامبون های پیر تمایل به ایجاد قالب روی آنها دارند که معمولاً قبل از مصرف خراشیده و شسته می شود. گفته می شود ژامبون های کهنه طعم منحصر به فردی دارند و در مقایسه با سایر انواع ژامبون نسبتاً گران هستند.

آیا ژامبون برای شما مضر است؟

این سوالی است که در مورد اکثر انواع گوشت قرمز به ذهن خطور می کند. در حالی که بخش های بالا در مورد فواید ژامبون صحبت کردند، در صورت مصرف بیش از حد می تواند اثرات منفی نیز داشته باشد. برای دانستن بیشتر در مورد خطرات احتمالی مصرف ژامبون به ادامه مطلب مراجعه کنید.

تغذیه ژامبون چیست؟ عوارض جانبی ژامبون و فواید و انواع آن، ژامبون حاوی چند کالری است؟

عوارض جانبی خوردن ژامبون

1. محتوای سدیم بالا ممکن است خطر بیماری های مزمن را افزایش دهد

ژامبون سرشار از سدیم است و 43 درصد از ارزش روزانه را تامین می کند. محتوای سدیم در انواع ژامبون فرآوری شده حتی بیشتر است. مطالعات نشان می دهد که محتوای سدیم بالا می تواند خطر بسیاری از بیماری های مزمن مانند فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی و کلیوی را افزایش دهد . بنابراین، در صورت انتخاب انواع ژامبون فرآوری شده نسبت به سایر گونه ها، احتیاط توصیه می شود.

2. ممکن است خطر Methemoglobinemia را افزایش دهد

نیترات ها به طور کلی برای پردازش ژامبون خشک شده برای محافظت در برابر میکروارگانیسم های بیماری زا استفاده می شوند. مطالعات نشان می دهد که این نیترات ها ممکن است باعث متهموگلوبینمی شوند، یک وضعیت بالقوه کشنده که در آن هموگلوبین به متهموگلوبین اکسید می شود و توانایی خود را برای اتصال و انتقال اکسیژن از دست می دهد . بنابراین، اگر ژامبون خشک شده مصرف می کنید، بسیار احتیاط می شود.

3. ممکن است خطر دیابت را افزایش دهد

مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف طولانی مدت گوشت فرآوری شده، به ویژه گوشت قرمز، ممکن است خطر دیابت نوع 2 را در مردان و زنان افزایش دهد . بنابراین مصرف گوشت قرمز فرآوری شده را به حداقل برسانید.

4. ممکن است خطر زوال عقل را افزایش دهد

مطالعات نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش خطر زوال عقل مرتبط است .

5. ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد

مصرف گوشت فرآوری شده با سرطان روده بزرگ مرتبط است. مطالعات نشان می دهد که مصرف بیش از حد گوشت قرمز و فرآوری شده ممکن است باعث سرطان و افزایش خطر ابتلا به آن شود. عوامل رنگ‌زا و نگهدارنده‌های مورد استفاده برای فرآوری گوشت نیز ممکن است خطر سرطان را افزایش دهند .

ژامبون جدا از عوارضی که در بالا ذکر شد، فیبر ندارد. این ممکن است باعث یبوست و مشکلات گوارشی شود .

درمان فوری ریزش مو با سرم ضد ریزش مو بایوفل کانادا دارای رتبه یک کانادا پیشنهاد سایت سلامتی و زیبایی

سرم رشد مو، سرم ضد ریزش مو، محلول ضد ریزش مو،

تغذیه ژامبون چیست؟ عوارض جانبی ژامبون و فواید و انواع آن، ژامبون حاوی چند کالری است؟

سخن پایانی درباره برترین فواید سلامتی ژامبون

ژامبون یک فرآورده گوشتی است که به دلیل طعم متمایز و شوری شناخته شده است. دارای مشخصات غذایی غنی و حاوی طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی است که می تواند به درمان چندین بیماری کمک کند. از حفظ BMI تا حفظ توده عضلانی، ژامبون فواید بسیاری برای سلامتی دارد. اینفوگرافیک زیر فواید گنجاندن ژامبون در رژیم غذایی را فهرست می کند.

فواید ژامبون چندان شناخته شده نیست. اما اگر در مقادیر متوسط ​​مصرف شود، مواد مغذی آن می تواند برای شما مفید باشد. روی موجود در ژامبون برای متابولیسم انسان مورد نیاز است. همچنین سرشار از پروتئین است که به طرق مختلف برای بدن مفید است. همچنین به حفظ BMI کمک می کند و خطر ابتلا به بیماری تیروئید را کاهش می دهد. علاوه بر این، پروتئین موجود در آن باعث سیری می شود. با این حال، مصرف بیش از حد آن ممکن است اثرات منفی ایجاد کند. خطر بیماری های مزمن، بیماری های ناشی از غذا، خطر دیابت و سرطان با مصرف زیاد ژامبون مرتبط است. از این رو مصرف متعادل برای بهره مندی از فواید آن توصیه می شود.

منبع

منبع


ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات (0)

هیچ نظری ثبت نشده است.


اشتراک گذاری