[
ویژگی داینامیک آیلند آیفون توسط وان پلاس چندی درجه ارتقاء پیدا کرده است. این شرکت چینی توانست برتری اندروید را بر iOS به خوبی به تصویر بکشد.
به گزارش androidauthority؛ داینامیک آیلند آیفون یک ویژگی منحصر بهفرد است که در آیفون های 14 به بعد اپل دیده میشود. این قابلیت به کاربران امکان میدهد تا اعلانها و اطلاعات مختلف را به شکلی جذاب و کاربردی دریافت کنند.
داینامیک آیلند به طور معمول، برای نمایش اطلاعاتی مانند پخش موسیقی یا مسیریابی در نقشهها استفاده میشود، اما در عین حال تعامل با آن بسیار ساده و سریع است. این ویژگی به عنوان یکی از نوآوریهای بزرگ اپل شناخته میشود، اما حالا رقابتهای جدیدی از طرف برندهای دیگر، مانند وان پلاس، آغاز شده است.
ارتقا ویژگی داینامیک آیلند آیفون توسط وان پلاس
Dynamic Island اپل یک ویژگی است که طرفداران و منتقدان زیادی دارد. این قابلیت بهویژه در مواقعی مانند بررسی آهنگها در اسپاتیفای یا مسیریابی مفید است. اما بهطور کلی این ویژگی برای گوشیهای اپل ضروری است چون با Face ID ترکیب شده است.
حالا برندهای اندرویدی هم نسخهای از داینامیک آیلند اپل را معرفی کردهاند و برخی از این برندها در این زمینه موفق عمل کردهاند. قابلیت Live Alerts وان پلاس یکی از این نسخههاست.
داینامیک آیلند آیفون
با استفاده از گوشیهای جدید وان پلاس مثل وان پلاس ۱۳ و هندزفریهای مدل بادز پرو ۳، ویژگی Live Alerts در اپلیکیشنهایی مثل اسپاتیفای قابل مشاهده است. وقتی موسیقی در اسپاتیفای پخش میشود، یک بیضی کوچک مشابه Dynamic Island اپل نشان داده میشود که اطلاعات لیست پخش را نمایش میدهد. اما برخلاف آیفون، وقتی موسیقی متوقف میشود، این بخش ناپدید میشود.
با لمس اعلان مربوط به موسیقی، برخلاف Dynamic Island اپل که تنظیمات سادهتری دارد، شما تنظیمات بیشتری را مشاهده خواهید کرد. در اسپاتیفای، صفحهای باز میشود که حدود یک سوم از صفحه گوشی را میگیرد و کنترلهای پخش و لیستهای پخش اخیر را نمایش میدهد. این کار به کاربر این امکان را میدهد که بدون ورود به اپلیکیشن اسپاتیفای، به راحتی با آن تعامل داشته باشد.
عملکرد Live Alerts وان پلاس چیزی است که بسیاری از کاربران انتظار داشتند از داینامیک آیلند اپل ببینند. این قابلیت اطلاعات و کنترلهای جزئی از فعالیتهای در حال انجام را در اختیار کاربر قرار میدهد و با یک فشار طولانیتر، اپلیکیشن مرتبط باز میشود. این نوع تعامل به کاربر اجازه میدهد که از گوشی خود استفاده مؤثری داشته باشد بدون اینکه از آن فاصله بگیرد.
یکی از محدودیتهای داینامیک آیلند اپل این است که فقط میتوان یک کارت از یک اپلیکیشن را مدیریت کرد. به عنوان مثال، وقتی از اسپاتیفای استفاده میکنید و روی داینامیک آیلند ضربه میزنید، فقط کارت مربوط به اسپاتیفای باز میشود. اما در Live Alerts، وانپلاس این امکان را فراهم کرده که کارتهای چند اپلیکیشن را همزمان کنترل و گسترش دهید.
یکی از ویژگیهای مهم Live Alerts این است که شبیه به ویجتها است. استفاده از آن راحت است و وقتی کارتان با کارت یک اپلیکیشن تمام شد، از صفحه پاک میشود. وقتی گوشی در حال انجام فعالیت خاصی نباشد، فقط حفره دور دوربین سلفی باقی میماند و چیز دیگری نمایش داده نمیشود.
اما یکی از معایب این ویژگیها، محدودیت پشتیبانی از اپلیکیشنهاست. داینامیک آیلند اپل از اعلانهای چند اپلیکیشن مثل اوبر یا گوگل مپ پشتیبانی میکند، اما درباره اپلیکیشنهای دیگر وضعیت جالبی ندارد. حتی Live Alerts وان پلاس هم از بسیاری از اپلیکیشنها پشتیبانی نمیکند.
وان پلاس تنها برند اندرویدی نیست که تلاش میکند با داینامیک آیلند اپل رقابت کند. سامسونگ هم در رابط کاربری One UI 7 قابلیت مشابهی به نام Now Bar معرفی کرده است. Now Bar کمی متفاوت از داینامیک آیلند و Live Alerts وان پلاس عمل میکند. سامسونگ این کنترلر را در وسط صفحه قفل گوشی قرار داده و پس از باز شدن صفحه قفل، به نوار وضعیت بالای صفحه منتقل میشود.
بیشتر بخوانید:
منبع ]