طرز تهیه سالاد میگو: دسر خوشمزه فرانسوی
میگو یکی از منابع عالی برای پروتئین، ید، فسفر و آنتیاکسیدان بهحساب میآید که به سلامت بدن کمک بسیاری میکند. به علت کم کالری بودن این سالاد، افرادی که رژیم غذایی دارند به راحتی میتوانند آن را در برنامۀ غذایی خود جای دهند. علاوهبر این موارد، برای مهمانی و دورهمی ها انتخاب مناسبی است چرا که به میز شما جلوۀ زیبایی میدهد. در این مطلب به توضیح طرز تهیه سالاد میگو و نکات آن خواهیم پرداخت؛ پس با ما همراه باشید.
سالاد میگو برای کجاست؟
سالاد میگو بر خلاف انتظار برای اولین بار در اوایل دهه ۱۹۰۰ در سانفرانسیسکو به وجود آمده است. از گذشته تا به امروز تغییراتی هم در این پیشغذا به چشم میخورد و مواد اولیۀ گوناگونی را میتوان به آن اضافه کرد. نسخۀ دیگر این سالاد با گوشت خرچنگ درست میشود که به آن شاه سالادها هم میگویند. در برخی موارد از ترکیب هر دو مورد یعنی گوشت خرچنگ و میگو درست میشود و این سالاد عموما با میگو، کاهو، گوجه فرنگی و گاهاً تخممرغ درست میشود. اگر به غذای دریای علاقهمند نیستید، ممکن است طعم آن را دوست نداشته باشید! حال که مختصر با تاریخچه آن آشنا شدیم، بهتر است به سراغ طرز تهیه سالاد میگو برویم.
مواد اولیه تهیه سالاد میگو
سادهترین نوع سالاد میگو با مواد زیر تهیه میشود. این مقدار برای ۴ نفر مناسب است.
مواد لازم
مقدار
میگو
۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
کاهو (ترجیحاً فرانسوی)
۱ عدد
گوجهفرنگی بزرگ
۳ عدد
سرکه بالزامیک
۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۸ قاشق غذاخوری
پودر سیر، نمک، فلفل و پاپریکا
به مقدار لازم
دستورالعمل تهیه سالاد میگو
با دقت مراحل گفته شده را دنبال کنید تا یک پیشغذا دلپذیر داشته باشید.
مرحله اول: آمادهسازی میگوها
میگوها را بشوییو آنها را پاک کنید. دقت داشته باشید که رگ سیاهی که پشت آنها قرار دارد را بگیرید. میتوانید میگوها را به صورت پاک شده هم تهیه نمایید.
مرحله دوم: طعمدار کردن میگوها
میگوها را درون یک ظرف مناسب ریخته و نصف روغن زیتون، نمک، فلفل و پودر سیر را به آنها اضافه کنید. سپس به خوبی مواد را مخلوط کنید تا کاملا مزه دار شوند.
مرحله سوم: قرار دادن مواد در یخچال
روی ظرف میگوها و مواد دیگر سلفون بکشید و اجازه دهید برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کنند. این کار باعث میشود تا ادویه به خورد میگو برود و به خوبی طعمدار شوند.
مرحله چهارم: سرخ کردن میگوها
پس از گذشت مدت زمان گفته شده، درون یک تابه کمی روغن ریخته و اجازه دهید تا به خوبی داغ شود. سپس میگوها را درون آن تفت دهید و سرخ کنید.
مرحله پنجم: تهیۀ سس سالاد میگو
برای تهیه سس سالاد میگو، باید روغن زیتون باقیمانده، سرکه بالزامیک، پاپریکا، پودر سیر و کمی نمک و فلفل را با هم به خوبی مخلوط نمایید. با این سس مزۀ قوی میگو را کمی بالانس خواهد کرد.
مرحله ششم: آماده کردن کاهو
برگهای کاهو را جدا کرده و آنها را پس از شستشو خرد کنید. حتما لابهلای کاهوها را به خوبی بشویید تا تمامی کثیفیها به خوبی از بین بروند.
مرحله هفتم: مخلوط کردن مواد
کاهوهای خرد شده را درون یک ظرف ریخته و گوجهفرنگی را هم به آن اضافه کنید. گوجهفرنگیها را به صورتی خرد کنید تا له نشوند.
مرحله هشتم: آماده کردن سالاد میگو
در این مرحله میگوهایی که سرخ کردهاید را به ظرف سالاد اضافه و سس را روی آن بریزید. سس در این سالاد نقش مهمی دارد، پس آن را طوری مخلوط کنید که تمام مواد و سس کاملا با هم ترکیب شوند. اکنون میتوانید سالاد را درون ظرف مخصوص ریخته و سرو کنید.
نکات تهیه سالاد میگو به سبک فرانسوی
اصلیترین و سادهترین طرز تهیه سالاد میگو را در قسمت بالا توضیح دادیم. اما نکات زیر میتواند به شما کمک کند:
در این پیشغذا از سبزیجات مختلف مانند: کلم بروکلی، کرفس، آووکادو، شوید، پیاز قرمز، ذرت، پیازچه و غیره استفاده میشود.
اگر دوست داشتید در آن سیبزمینی و ماکارونی شکلدار هم اضافه کنید.
علاوهبر سرخ کردن میگوها، میتوانید آنها را به مدت ۵ دقیقه داخل آبجوش قرار دهید و سپس میل نمایید. این روش برای کسانی که رژیم هستند مناسب و سالمتر است.
اگر دوست دارید سالاد را به همین شکل سرو کنید یا اینکه به سلیقه خود در یخچال قرار دهید. این پیشغذا در فصول گرم سال بیشتر به صورت سرد سرو میشود.
اگر میخواهید جلوۀ زیباتری به سالاد میگوی خود بدهید، از گوجه گیلاسی استفاده کنید. امکان این وجود دارد که داخل این پیشغذا پنیر پامزان بریزید تا طعم دلپذیرتری داشته باشد.
جمعبندی
در این مطلب طرز تهیه سالاد میگو و نکات آن را برای شما توضیح دادیم. این پیشغذا یکی از انتخابهای سالم و خوش طعم است. میگو سرشار از ویتامینهای مفید برای بدن است؛ شما با خوردن این سالاد علاوهبر طعم دلچسب، سلامتی را به خود هدیه میکنید. به طرفداران غذاهای دریایی پیشنهاد میکنیم که حتما این سالاد را امتحان کنند تا جزو علاقهمندان این پیشغذای سبک و لذیذ شوند.
ثبت دیدگاه
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *نظرات (0)
هیچ نظری ثبت نشده است.