[
جی پریش مدیر سابق متا و استارتاپ Lacework، رسماً به مایکروسافت پیوست. این مدیر موفق، رهبری بخش جدیدی در کمپانی ردموندیها را برعهده گرفته است که یکی از بخشهای مهم در تولید برنامههای هوش مصنوعی است.
جی پریش، از مدیران ارشد سابق متا و Lacework، به تازگی مسئولیت مدیریت بخش جدیدی به نام CoreAI–Platform and Tools را در مایکروسافت برعهده گرفته است. این تیم که به تازگی توسط ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت معرفی شده، قصد دارد با توسعه ابزارها و فناوریهای پیشرفته، طراحی و اجرای اپلیکیشنهای هوش مصنوعی را برای برنامه نویسان سادهتر کند.
CoreAI گروههای مختلفی از بخشهای هوش مصنوعی و فناوری مایکروسافت را یکپارچه میکند و روی پروژههای مهمی مانند GitHub Copilot و Azure AI تمرکز دارد. بنابراین توسعه برنامههای هوش مصنوعی بر بستر فضای ابری و هوش مصنوعی مایکروسافت سرعت بیشتری خواهد گرفت.
جی پریش مدیر سابق متا مدیر بخش CoreAI مایکروسافت شد
جی پریش، که قبلاً مدیر جهانی مهندسی در متا و مدیرعامل استارتاپ امنیت سایبری Lacework بود، جدیداً مسئولیت جدیدی در مایکروسافت برعهده گرفته است. طبق اعلام وبلاگ مایکروسافت، پریش که سال گذشته به تیم مدیریت ارشد این شرکت پیوست، اکنون رهبری بخش تازه تأسیس CoreAI–Platform and Tools را در دفتر ردموند مایکروسافت برعهده دارد.
این بخش جدید وظیفه توسعه ابزارها و سیستمهایی را دارد که فرآیند ساخت اپلیکیشنهای هوش مصنوعی را با استفاده از فناوریهای مایکروسافت و سرویسهای ابری آسانتر میکند.
ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت، هفته گذشته از این تیم جدید رونمایی کرد. بخش CoreAI بخشهایی از گروههای Dev Div، AI Platform و دفتر CTO را ادغام میکند تا بستری برای توسعه اپلیکیشنهای مبتنی بر هوش مصنوعی فراهم کند. این تیم روی ابزارهایی مانند GitHub Copilot و Azure AI تمرکز خواهد داشت.
جی پریش مدیر سابق متا به مایکروسافت پیوست
نادلا مدیرعامل هندیتبار مایکروسافت گفت:
«هدف این تیم، ساخت یک سیستم کامل و جامع برای کمک به توسعه و اجرای اپلیکیشنها و برنامههای هوش مصنوعی برای مشتریان داخلی و خارجی است.»
جی پریش بهعنوان معاون اجرایی CoreAI–Platform and Tools، مسئولیت این گروه را برعهده دارد. تیمهایی به سرپرستی اریک بوید، جیسون تیلور، جولیا لیوسون و دیگر مدیران ارشد مستقیماً به او گزارش میدهند. همچنین، او با مصطفی سلیمان، از مدیران سابق DeepMind و Inflection که اخیراً به مایکروسافت پیوسته، همکاری نزدیکی خواهد داشت.
بخش جامع هوش مصنوعی مایکروسافت که در اوایل سال ۲۰۲۴ تأسیس شد، روی توسعه محصولات هوش مصنوعی مانند کوپایلت برای ویندوز ۱۰ و ۱۱ تمرکز دارد. چند نفر از متخصصان برجسته Inflection نیز به این تیم پیوستهاند.
در سپتامبر ۲۰۲۴، سازمان رقابت و بازارهای بریتانیا (CMA) تصاحب فناوریهای Inflection توسط مایکروسافت را بررسی کرد و اعلام کرد که این ادغام به دلیل سهم اندک Inflection در بازار بریتانیا، تهدیدی برای رقابت ایجاد نمیکند.
بیشتر بخوانید:
منبع ]