``
logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

آشپزی

شیر برنج سنتی؛ مناسب‌ترین دسر در روز‌های آلودگی هوا‌

avatar
Author

نویسنده


  • 2024-12-12

نوشیدن یک لیوان شیر در هوای آلوده می‌تواند مخاط سیستم تنفسی را نرم کند و به فرد کمک کند تا راحت‌تر در این هوا نفس بکشد.

اگر دوست ندارید شیر را خالی میل کنید، بخاطر سرمای هوا پیشنهاد امروز ما به شما درست کردن دسر شیر برنج داغ و خوشمزه است که به خاطر بافت نرم و لطیفی که دارد گلو را نرم و آلاینده‌ها را به سرعت از بدن دفع می‌کند. 

مواد لازم برای شیر برنج: 

برنج یک پیمانه

آب ۳ پیمانه

شیر پرچرب ۴ پیمانه

نمک ۱.۴ قاشق چای‌خوری

شکر یک پیمانه

گلاب ۱.۴ پیمانه

خامه ۴ قاشق غذاخوری

کره ۳۰ گرم

طرز تهیه شیر برنج

ابتدا برنج را بشویید و بدون نمک دو ساعت خیس کنید. بهتر است از برنج ایرانی استفاده کنید چرا که شیربرنج خوش طعم‌تر خواهد شد. سپس آب برنج را دور بریزید و آن را داخل قابلمه نچسب بریزید و ۳ پیمانه آب را به برنج اضافه کنید. همچنین نمک را اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید آب برنج با حرارت بالا کشیده شود و برنج نرم شود. 

زمانی که آب برنج کشیده شده و مقدار کمی آب برنج ماند شیر (شیر نباید سرد باشد و حتما باید به دمای اتاق رسیده باشد) را در ۳ الی ۴ مرحله به برنج اضافه کنید. هر بار که شیر را اضافه می‌کنید اجازه دهید شیر شروع به جوشیدن کند و مرحله بعدی را زمانی اضافه کنید که شیری که داخل قابله است بجوشد. بعد از شیر با برنج جوشید و لعاب انداخت و غلیظ شد کره را اضافه و مخلوط کنید تا کاملا آب شود. 

در این مرحله اگر دوست دارید دسر شما شیرین شود شکر را اضافه کنید. کسانی که طعم شیرین دوست ندارند می‌توانند کمی نمک به آن اضافه کنند. برای شیرین کردن می‌توانید شیره خرما یا عسل هم استفاده کنید. بعد از اضافه کردن شکر به هم زدن شیربرنج ادامه دهید تا دوباره غلیظ شود و لعاب بندازد. در ادامه گلاب را اضافه و مخلوط کنید. 

۵ دقیقه آخر خامه را به شیربرنج اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه شیربرنج را از روی حرارت بردارید. شیر برنج نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد. زمانی که شیربرنج خنک می‌شود مقداری سفت‌تر می‌شود پس بهتر است آن را داغ داغ میل کنید. این دسر خوشمزه را می‌توانید با پودر دارچین میل کنید. نوش جان.

منبع خبر


ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات (0)

هیچ نظری ثبت نشده است.


اشتراک گذاری