logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

اخبار کوتاه

ورود تراشه اختصاصی لنوو به میدان رقابت با قدرتی نزدیک به پرچمداران‌

خانه » ورود تراشه اختصاصی لنوو به میدان رقابت با قدرتی نزدیک به پرچمداران

avatar
Author

نویسنده


  • 2025-05-20

[

لنوو با تراشه ۱۰ هسته‌ای اختصاصی خود و پردازنده گرافیکی Immortalis وارد بنچمارک Geekbench شد و توجه‌ها را جلب کرد.

realmerealme

به گزارش تکراتو و به نقل از gizmochina، در حالی که دو شرکت Qualcomm و MediaTek تا امروز سهم عمده‌ای از بازار تراشه‌های گوشی‌های اندرویدی را در اختیار داشته‌اند، امسال شرایط کمی متفاوت شده است.

پس از معرفی تراشه اختصاصی XRING O1 توسط Xiaomi، حالا نوبت به Lenovo رسیده تا با تراشه‌ای ساخت خود وارد میدان شود. این تراشه با نام فعلی SS1101، قرار است در تبلت آینده Yoga Pad Pro 14.5 به‌کار گرفته شود.

براساس اطلاعات منتشرشده از تست‌های Geekbench، تراشه SS1101 یک پردازنده ده‌هسته‌ای (deca-core) است که ترکیبی از هسته‌های Cortex-X3، Cortex-A715 و Cortex-A510 را شامل می‌شود.

در این ترکیب، دو هسته Cortex-X3 با سرعت 3.29 گیگاهرتز، سه هسته Cortex-A715 با فرکانس 2.83 گیگاهرتز، دو هسته دیگر A715 با سرعت 1.9 گیگاهرتز و در نهایت سه هسته کم‌مصرف Cortex-A510 با فرکانس 1.71 گیگاهرتز دیده می‌شود. این تراشه از پردازنده گرافیکی قدرتمند Immortalis-G720 نیز بهره می‌برد.

این ترکیب نشان می‌دهد که با یک تراشه میان‌رده روبه‌رو نیستیم. نتایج بنچمارک Geekbench هم این موضوع را تأیید می‌کنند. در تست تک‌هسته‌ای، SS1101 امتیاز 2020 و در تست چند‌هسته‌ای امتیاز 6588 را کسب کرده که آن را در رده تراشه‌های پرچمدار قرار می‌دهد. دستگاه تست‌شده همچنین دارای 16 گیگابایت حافظه رم بوده است.

لنوو هنوز به‌صورت رسمی در مورد تراشه SS1101 یا برنامه‌هایش برای تولید تراشه اختصاصی اظهار نظر نکرده است. با این حال، طبق اطلاعات لو رفته قبلی، تبلت Yoga Pad Pro 14.5 احتمالاً اولین محصولی خواهد بود که از این تراشه استفاده می‌کند.

این نخستین بار نیست که یک برند فناوری تصمیم می‌گیرد کنترل بیشتری بر سخت‌افزار خود داشته باشد، و قطعاً آخرین بار هم نخواهد بود. آنچه در این میان اهمیت دارد، این است که چنین اقداماتی به شرکت‌ها اجازه می‌دهد نه تنها روی طراحی تراشه‌ها بلکه روی به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری نیز کنترل دقیق‌تری داشته باشند.

منبع ]

دانلود آهنگ
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اشتراک گذاری

لینک های مفید