``
logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

آشپزی

این ۳ غذای پرخاصیت را باید در زمستان بخورید + طرز تهیه‌

avatar
Author

نویسنده


  • 2024-12-10

هوای سرد می تواند باعث تغییر در اشتها شود. پس باید غذاهای گرم و دلچسب تری را جایگزین سالادهای سرد و سبک و غذاهای کبابی تابستانی کنید.

حقیقت این است که عادات غذایی ناسالم به طور کلی برای هیچ آب و هوایی تناسب ندارد. همانطور که در روزهای داغ تابستانی نباید در مصرف بستنی زیاده روی کنید، در زمستان نیز نباید در مصرف یک رژیم غذایی ثابت مثل شکلات داغ و کلوچه های گرم افراط کنید. اگر غذاهای مفیدی که باید در زمستان بخورید را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، بهتر می توانید از روزهای سرد زمستانی خود لذت ببرید. غذاهایی که شما را سیر می کند و در طول روزهای سرد زمستان شما را گرم نگه می دارد. با این ۳ دستور شروع کنید تا غذاهای دلچسب و خوشمزه ای را تهیه کنید.

خوراک لوبیا سفید با رزماری و اسفناج

این خوراک گیاهی دلچسب چیزهای زیادی برای ارائه دارد، از جمله فیبر، آهن، پتاسیم، ویتامین های A، C و K. همچنین می توانید آن را تنها در ۳۰ دقیقه بپزید.

در یک قابلمه بزرگ، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ۱ عدد پیاز زرد خرد شده را اضافه کنید و ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید و مرتباً هم بزنید تا شروع به نرم شدن کند. ۲ حبه سیر خرد شده، ۴ عدد هویج ۱ سانتی خرد شده و ۳ ساقه کرفس خرده شده را اضافه کنید و ۶ دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید و هر از گاهی هم بزنید طوری که کمی ترد باقی بماند. سعی کنید مواد در این مرحله زیاد نپزند.

یک پیمانه لوبیا سفید پخته را با ۲ فنجان آب به اضافه، ۲ قاشق چایخوری رزماری تازه خرد شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حرارت را به حد متوسط کاهش دهید و بدون درب به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بجوشانید تا سبزیجات نرم شوند.

۴ فنجان برگ اسفناج تازه را در ظرفی به همراه مقدار کمی آب روی حرارت بگذارید و اسفناج را هم بزنید تا در عرض ۵ دقیقه نرم شود. بین کاسه ها تقسیم کرده و سرو کنید.

سوپ لذیذ لوبیا قرمز و کلم با گندم

کلم، هویج، پیاز، گوجه‌فرنگی و لوبیا قرمز یک سوپ کلاسیک عالی را تشکیل می‌دهند. گندم، این غلات باستانی نیز به سوپ طعمی بی نظیر می‌بخشد. این سوپ حاوی مقدار زیادی مواد مقوی و کاهش دهنده کلسترول است.

۱ پیاز زرد بزرگ و ۲ حبه سیر را خرد کنید. ۴ ساقه کرفس را از طول نصف کنید، سپس به صورت ساطوری به قطعات کوچک برش دهید. همین کار را با هویج انجام دهید.

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ‌رو به بالا گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه مرتباً هم بزنید تا نرم شود. سیر، کرفس و هویج را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بپزید و مرتباً هم بزنید تا شروع به نرم شدن کنند.

۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و بگذارید ۱ دقیقه بپزد. سپس ۲ عدد گوجه فرنگی کامل را (در حین پخت با قاشق له کنید)، ۶ لیوان آب، آویشن، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز و ½ فنجان گندم پخته شده را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود ۳۰ دقیقه بجوشد.

کلم را از وسط نصف کرده و مرکز آن را جدا کنید. سپس نیمی از کلم را به صورت نواری برش دهید. کلم و یک لیوان لوبیا قرمز پخته شده را به سوپ اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه بجوشانید تا کلم نرم شود. با ¼ فنجان برگ جعفری تازه خرد شده را هم اضافه کرده و با پارمزان رنده شده تزئین و سرو کنید.

ماکارونی و پنیر با کدو حلوایی

“مک اند چیز” یا ماکارونی و پنیر یک غذای راحت کلاسیک برای ماه های سرد زمستان است، یک غذای گرم و خامه ای که سیر کننده نیز است. این رسپی شامل کدو حلوایی به عنوان یک گزینه سالم در کنار ماکارونی و پنیر است.

فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

۳ فنجان کدو حلوایی پوست کنده مکعبی، ¼ فنجان آب مرغ، ½ فنجان شیر و ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده را در یک قابلمه متوسط ‌مخلوط کنید. روی حرارت متوسط ‌رو به بالا به جوش بیاورید. حرارت را تا حد متوسط ‌کم کنید تا زمانی که کدوها به راحتی با چنگال سوراخ شوند (حدود ۲۵ دقیقه) بجوشانید. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مخلوط کدو حلوایی داغ را در مخلوط کن بریزید. نمک، فلفل و ۲ قاشق غذاخوری ماست یونانی را اضافه کنید. درب مخلوط کن را روی مخلوط کن ببندید و هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط کدو حلوایی را در یک کاسه قرار دهید. یک چهارم فنجان پنیر گرویر رنده شده، ۱ فنجان پنیر پکورینو رومانو رنده شده و ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را هم اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.

ماکارونی را طبق دستورالعمل بسته، بدون نمک و چربی بپزید. آبکش کنید سپس پاستا را به مخلوط کدو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط را به طور مساوی در یک ظرف پخت ۳۰ در ۲۰ سانتی که به خوبی چرب شده است، پخش کنید.

مقداری روغن را در یک تابه متوسط ‌روی حرارت متوسط ‌گرم کنید. ½ (فنجان آرد سوخاری ژاپنی پانکو) را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. از روی حرارت بردارید؛ ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده باقیمانده را هم اضافه کنید. به طور مساوی روی مخلوط پاستای داغ بپاشید.

در دمای ۳۷۵ درجه به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که حباب شود بپزید. با مقداری جعفری خرده شده تزئین کرده و داغ سرو کنید.

منبع خبر


ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات (0)

هیچ نظری ثبت نشده است.


اشتراک گذاری