logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

موضوعات

ایلان ماسک: سومین تراشه مغزی نورالینک کاشته شد/ کاشت 27 تراشه دیگر در سال 2025‌

خانه » ایلان ماسک: سومین تراشه مغزی نورالینک کاشته شد/ کاشت 27 تراشه دیگر در سال 2025

avatar
Author

نویسنده


  • 2025-01-11

[

ایلان ماسک در شبکه اجتماعی گفت که سومین تراشه مغزی نورالینک بر سر یک بیمار کاشته شده و حال وی خوب است. این تراشه‌ها در سال جاری به 30 عدد خواهد رسید.

شرکت نورالینک، شرکت پیشرفته ایلان ماسک که دستی در تولید تراشه‌های مغزی دارد، تاکنون 2 بار موفق شده تراشه‌های خود را در مغز 2 نفر قرار دهد. طبق بررسی‌ها، حال این 2 نفر خوب است و هیچگونه مشکلی در امور زندگی خود ندارند. حال ایلان ماسک در X خبر داد که سومین تراشه مغزی نورالینک نیز کاشته شده است و این شرکت قصد دارد تعداد تراشه‌های خود را در سال 2025 به 30 عدد برساند.

راهنمای خرید تکراتوراهنمای خرید تکراتو

گفتنی‌ست که تراشه‌های مغزی نورالینک به طور ویژه برای افراد ساخته شده که توانایی حرکت، تکلم و دیگر فعالیت‌های انسانی را ندارند. از این رو بهتر است بدانید که در 2 فرد دریافت‌کننده پیشین، می‌توانند بسیاری از فعالت‌های انسانی را انجام دهند.

سومین تراشه مغزی نورالینک کاشته شد

ایلان ماسک در یک رویداد که از شبکه اجتماعی ایکس پخش شد، اعلام کرد که هم‌اکنون 3 نفر با ایمپلنت‌های نورالینک دارند که به‌ خوبی عملکرد دارند. ماسک افزود:

«نورالینک در سال 2025 قصد دارد آزمایش‌های خود را سریعتر انجام دهد و تعداد بیشتری بیمار، بین 20 تا 30 نفر، این تراشه‌ها را دریافت خواهند کرد.»

نورالینک شرکتی است که ایمپلنت‌های مغزی تولید می‌کند و هدف آن کمک به درمان بیماری‌هایی مانند فلج و ALS (اسکلروز جانبی آمیوتروفیک) است. برای قرار دادن این ایمپلنت‌ها در مغز، معمولاً جراحان باید جمجمه را بشکافند. این تکنولوژی جدید می‌تواند تأثیر زیادی در بهبود وضعیت بیماران داشته باشد.

حدود 1 سال پیش، این شرکت اعلام کرد که اولین ایمپلنت خود را در یک بیمار کاشته است. این ایمپلنت‌ها به‌ ویژه برای افرادی که با بیماری‌های خاص دست و پنجه نرم می‌کنند، بسیار مفید است.

سومین تراشه مغزی نورالینک کاشته شدسومین تراشه مغزی نورالینک کاشته شد

نورالینک در حال حاضر 2 مطالعه در ایالات متحده دارد که تحت ثبت FDA قرار گرفته‌اند. مطالعه اول به‌ ویژه برای 5 بیمار طراحی شده است که به آنها اجازه می‌دهد با ذهن خود دستگاه‌هایی مانند کامپیوتر یا موبایل را کنترل کنند.

مطالعه دوم برای 3 بیمار است که این افراد قادر خواهند بود وسایلی مانند بازوهای رباتیک را با ذهن خود کنترل کنند. این نوع مطالعه‌ها به‌ طور خاص می‌توانند به بیمارانی که با مشکلات حرکتی روبه‌رو هستند، کمک زیادی کنند.

چند ماه پیش، نورالینک موفق به دریافت برچسب دستگاه پیشرفته از FDA شد. این برچسب به معنای تأیید توانایی نورالینک برای حضور در برنامه‌ای است که سرعت پیشرفت پروژه را افزایش می‌دهد. اما این بدان معنا نیست که FDA تأیید کرده که این ایمپلنت می‌تواند بینایی را بازگرداند.

بیشتر بخوانید:

منبع ]


0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اشتراک گذاری

لینک های مفید