logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

اخبار مهم

نگاهی به چهار اجرای انجام شده در دو رقابت ابتدایی رئالیتی‌شوی «کارناوال»| غافلگیر شدیم‌

خانه » نگاهی به چهار اجرای انجام شده در دو رقابت ابتدایی رئالیتی‌شوی «کارناوال»| غافلگیر شدیم

تا به حال سه قسمت از رئالیتی‌شوی «کارناوال» با  اجرای رامبد جوان منتشر شده است و شاهد برگزاری دو رقابت بوده‌ایم. حالا دیگر به شمایلی کلی درباره این رئالیتی‌شو پی برده‌ایم و با سازوکار اجراها، شیوه رای‌دهی و همچنین آیتم‌های ثابت پیرامونی اثر آشنایی پیدا کرده‌ایم. قسمت اول به افتتاحیه اختصاص داشت و در قسمت‌های دوم و سوم، شاهد رقابت میان امیرمهدی ژوله و علی اوجی از یک گروه و روزبه حصاری و امیرحسین رستمی از گروه دیگر بوده‌ایم؛ رقابتی جذاب در زمینه نمایش و موسیقی که تماشای‌شان حتی بدون در نظر گرفتن نام صاحبان اثر و توجه به امتیازها به‌خودی خود لذت‌بخش است.

به گزارش فیلم‌نیوز، بعد از تماشای دو رقابت ابتدایی رئالیتی‌شوی «کارناوال»، مروری داریم بر چهار اجرای جذاب که توسط امیرمهدی ژوله، علی اوجی، روزبه حصاری و امیرحسین رستمی روی صحنه رفته است.

رقابت گروه یک : در اولین رقابت «کارناوال» شاهد اجرای دو نفر از گروه یک بودیم. گروه یک شامل امیرمهدی ژوله، علی اوجی و رویا میرعلمی می‌شود. در اولین رقابت، امیرمهدی ژوله و علی اوجی اجراهایشان را روی صحنه بردند. آرای ژوله از اوجی بالاتر بود و یک امتیاز به نفع ژوله ثبت شد.

امیرمهدی ژوله | استندآپ با موضوع پرواز و مهاجرت

امیرمهدی ژوله در اولین رقابت، چند استندآپ‌کمدی را دراماتیزه کرده بود.

امیرمهدی ژوله سالیان سال است به عنوان نویسنده آثار کمدی فعالیت می‌کند اما اولین بار با اجرای استندآپ کمدی در «خندوانه» توانست شناخته شود و به محبوبیت برسد. بعد از آن بود که به عنوان بازیگر حضور پررنگی در آثار مختلف پیدا کرد. به دلیل اهمیت استندآپ کمدی در زندگی ژوله، سعی کرده بود در رقابت «کارناوال» هم روی استندآپ کمدی تمرکز کند، اما به جای استندآپ کمدی‌های مجزا از هم، آنها را دراماتیزه کرده بود. به این صورت که ما با یک نمایش در یک دکور ثابت روبه‌رو بودیم. تعدادی بازیگر در صحنه حضور داشتند و فضا را می‌ساختند و از بین این جمع، یک نفر شروع می‌کرد به استندآپ کردن. با تمام شدن اجرای او، استندآپ کمدین دیگری، مسئله را از نقطه نظر دیگر روایت می‌کرد. نکته مهم این بود که همه آنها درباره هواپیما و مهاجرت و سختی‌های آن صحبت می‌کردند اما حرف‌هایشان یکی نبود. در فاصله بین هر استندآپ کمدی، خود ژوله از وسط جمع میکروفن به دست می‌گرفت و جملات قصاری می‌گفت که خودش بامزه بود.

علی اوجی | تلفیق فیلم و موسیقی

علی اوجی در رقابت با امیرمهدی ژوله، تلفیقی از فیلم و موسیقی را روی صحنه برد.

خیلی‌ها معتقد بودند علی اوجی به اندازه سایرین تلاش نکرده و صرفا کارش را به یک گروه هنری باتجربه واگذار کرده است. می‌توانیم این نقدها را بپذیریم اما بهرحال ایده اولیه متعلق به اوجی است و انتخاب‌ها هم به خواست او انجام شده. درواقع کارگردانی اثر در اختیار اوجی بوده اما از آنجایی که خودش روی صحنه نبود، خیلی‌ها به آن نقد وارد کردند. اجرای اوجی از این قرار بود که صحنه‌هایی از فیلم‌های مطرح جهان نمایش داده می‌شد و موسیقی فیلم هریک از آنها توسط گروه موسیقی به صورت زنده اجرا می‌شد. این کنسرت زنده به حال‌وهوای فیلم جان بیشتری می‌بخشید و احساسات مخاطبان را بیشتر درگیر می‌کرد.

رقابت گروه دو : در دومین رقابت «کارناوال» شاهد اجرای دو نفر از گروه 2 بودیم؛ گروهی که متشکل از روزبه حصاری، امیرحسین رستمی و سامان احتشامی است. در رقابت میان روزبه حصاری و امیرحسین رستمی، حصاری برنده میدان شد. حالا باید منتظر رقابت میان حصاری و رستمی با احتشامی باشیم.

روزبه حصاری | موسیقی تئاتری متفاوت

روزبه حصاری سخت‌ترین و خلاقانه‌ترین اجرا را در دو رقابت اول داشت.

روزبه حصاری که بیشتر او را به واسطه بازی‌اش در نقش‌های جدی سریال‌های تلویزیونی به یاد می‌آوریم، روی صحنه کارناوال یک نمایش کمدی جذاب به نمایش گذاشت. در ابتدا مخاطبان گمان می‌کردند با اثری جدی روبه‌رو هستند اما رفته رفته با درهم پیچیدن منطق روایی، کمدی خودش را نشان می‌داد. حصاری از تمام عناصر صحنه به نفع جذابیت اجرایش استفاده کرد و با یک کمدی متفاوت با آنچه این روزها شاهدش هستیم، مسئله‌ای انسانی را مدنظر قرار داد. حصاری در نمایشش از موسیقی هم استفاده کرد و درواقع با نواختن ساز، هنرش را در این زمینه هم پیش روی مخاطبان قرار داد. با نگاهی به چهار اجرای «کارناوال»، می‌توانیم بگوییم، روزبه حصاری سخت‌ترین و خلاقانه‌ترین اجرا را روی صحنه برد.

امیرحسین رستمی | نقد پراید با عروسک‌های لس‌آنجلسی‌ها

امیرحسین رستمی با عروسک‌هایی از سه خواننده محبوب لس‌آنجلسی روصحنه برد.

امیرحسین رستمی کوتاه‌ترین نمایش را روی صحنه برد. خودش بارها به این نکته اشاره کرد که نتوانسته اجرایی طولانی داشته باشد. از سوی دیگر، ممیزی هم باعث شد اثرش کوتاه‌تر هم بشود. او نمایشش را با سه عروسک درون یک پراید هاچ‌بک پیش برد. عروسک‌هایی که شمایلی از سه خواننده محبوب خارج‌نشین یعنی شهرام شب‌پره، سیاوش قمیشی و اندی داشتند. آنها در نقد ناامن بودن پراید و خطراتی که به واسطه سفر کردن با این اتوموبیل وجود دارد صحبت می‌کردند و اواسط حرف‌هایشان، یکی از قطعات محبوبشان را با محتوایی متفاوت اجرا می‌کردند. خیلی از تماشاگران معتقد بودند رستمی برای روی صحنه بردن این عروسک‌ها جسارت به خرج داده است اما نظر برخی دیگر این بود که فرم و محتوا چندان تناسبی باهم نداشته‌اند و شوخی با مشکلات پراید هم یک مقدار دمده است.

سومین رقابت «کارناوال» روز چهارشنبه 1 مرداد در پلتفرم فیلم‌نت منتشر می‌شود. رقابت میان اعضای گروه سه خواهد بود که اولین رقابت بین محسن شریفیان و وحیدآقاپور است.

منبع

دانلود آهنگ
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اشتراک گذاری