«کارناوال» ساختهی رامبد جوان و به تهیهکنندگی محمد شریفی، یک دستاورد فرهنگی است؛ کاری که حاکمیت فرهنگی در طول چهار دهه نتوانست یا نخواست انجام دهد، کارناوال محقق کرده: فرهنگ نقد و ترویج گفتوگوی مستقیم میان مردم و هنرمند.
به گزارش فیلمنیوز، «کارناوال» عنوان تازهترین اثر رامبد جوان است که در قالب رئالیتیشود تولید شده، قسمت اففتاحیه این رئالیتیشو پیش از آغاز جنگ تحمیلی دوازده روزه منتشر شد و حالا قرار است از چهارشنبه هجدهم تیرماه قسمت اول آن منتشر شود.. به همین بهانه علی فرهمند مدرس و کارشناس سینما متنی را درباره اهمیت این رئالیتی به نگارش درآورده که در آن از این ساخته رامبد جوان به عنوان یک دستاورد فرهنگی یاد کرده است. در ادامه این متن آمده است :
اما کارناوال چیست؟ «میخائیل باختین» (فیلسوف روس) کارناوال را لحظهای از درهمریزی نظم مستقر، تعلیق طبقات، و امکانی برای انتقاد به ساختار قدرت میداند. این رویداد، جهانی گروتسک خلق میکند؛ آکنده از خنده، اما ریشهدار در اعتراض و امکانساز برای دگرگونی.
کارناوال -اگر سانسور نشود و بهطور کامل روی آنتن برود- دقیقاً منطبق با این تعریف است: جهانی پرهیاهو، گزنده، و درعینحال بازسازنده.
بیتردید، این بهترین و جسورانهترین اثر رامبد جوان تا امروز است.