logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

مد و زیبایی

نقش فیتونوترینت ها در بدن‌

خانه » نقش فیتونوترینت ها در بدن

avatar
Author

نویسنده


  • 2025-04-08

در تاریخ 19/01/1404

فیتونوترینت ها یا فیتوکمیکال ها مواد شیمیایی هستند که در غذاها به ویژه میوه ها و سبزیجات یافت می شوند. آنها در کنار مواد مغذی مانند ویتامین ها و مواد معدنی وجود دارند. در این وبلاگ از فروشگاه آنلاین سلامتی و زیبایی میپردازیم به: نقش فیتونوترینت ها در بدن، تفاوت فیتونوترینت ها و آنتی اکسیدان ها و نقش آنها در بدن، منابع آنتی اکسیدان ها و مقدار مصرف آنها، با ما تا انتهای این مطالب همراه باشید.

نقش فیتونوترینت ها در بدن، تفاوت فیتونوترینت ها و آنتی اکسیدان ها و نقش آنها در بدن، منابع آنتی اکسیدان ها و مقدار مصرف آنهانقش فیتونوترینت ها در بدن، تفاوت فیتونوترینت ها و آنتی اکسیدان ها و نقش آنها در بدن، منابع آنتی اکسیدان ها و مقدار مصرف آنها

این فیتوکمیکال ها عملکردهای مختلفی را در بدن انجام می دهند که شامل کاهش التهاب، بهبود حساسیت به انسولین و کاهش استرس می شود. 

فیتونوترینت ها و آنتی اکسیدان ها یکسان نیستند، اما برخی از فیتونوترینت ها به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و به محافظت از بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند.

همچنین لازم به یادآوری است که همه آنتی اکسیدان ها فیتوکمیکال نیستند. ویتامین هایی مانند ویتامین C و E و مواد معدنی مانند سلنیوم و روی نیز به عنوان آنتی اکسیدان در بدن عمل می کنند. 

نقش فیتونوترینت ها در بدن، تفاوت فیتونوترینت ها و آنتی اکسیدان ها و نقش آنها در بدن، منابع آنتی اکسیدان ها و مقدار مصرف آنها

فیتونوترینت ها چه نقشی در بدن دارند؟

در ابتدایی ترین سطح، فیتونوترینت ها به محافظت از بدن شما در برابر بیماری ها کمک می کنند.
سامر توضیح می‌دهد: «آنها موادی هستند که توسط گیاهان تولید می‌شوند و فواید ضدالتهابی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی را برای بدن ما فراهم می‌کنند». آنها همچنین از سلامت قلب و عروق و عملکرد شناختی حمایت می کنند و ممکن است به محافظت در برابر سرطان کمک کنند.

آیا فیتونوترینت ها همان آنتی اکسیدان ها هستند؟

فیتونوترینت ها و آنتی اکسیدان ها دلایل خوبی برای سردرگمی دارند، اما یکسان نیستند.
فیتونوترینت ها دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. این بدان معناست که آنها به مبارزه با مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد کمک می کنند. «آن را به حال خود رها کنیم. رادیکال های آزاد می توانند باعث استرس اکسیداتیو شوند. یا آسیب سلولی مرتبط با بیماری های مختلف و نشانه های پیری غذاهای غنی از آنتی اکسیدان می توانند از استرس اکسیداتیو محافظت کنند.
اما همه آنتی اکسیدان ها فیتونوترینت نیستند. به عنوان مثال، ویتامین ها و مواد معدنی آنتی اکسیدان هستند، اما فیتونوترینت نیستند – اما همه آنها خوب هستند!

روشی ایمن، بدون عوارض و فوری برای کوچکی، شلی و افتادگی سینه با کرم حجم دهنده سینه میبلین آمریکا

کرم حجم دهنده سینه میبلینکرم حجم دهنده سینه و باسن میبلین بانوان امریکا بزرگ کننده، سفت کننده و لیفت کننده سینه و باسن می باشد.حجم دهنده سینه میبلین را می توان برای  درمان افتادگی و شلی سینه به صورت ارثی و ژنتیکی استفاده کرد.کرم حجم دهنده سینه میبلین فاقد هورمون بوده و کاملا گیاهی است و در آن عناصر شیمیایی به کار نرفته است.بزرگ کردن سینه بدون محدودیت سنی با حجم دهنده سینه میبلین

آنتی اکسیدان ها – نقش آنها در بدن

یکی از نقش های اصلی آنتی اکسیدان ها کمک به خنثی کردن رادیکال های آزاد تولید شده در بدن است. رادیکال های آزاد محصول عملکرد طبیعی سلول ها، استرس های محیطی و غذایی است که می خورید.

این رادیکال های آزاد نمی توانند آزادانه وجود داشته باشند و برای پایدار شدن باید خود را به سلول های سالم دیگر (از جمله پروتئین ها و DNA) بچسبانند. این فرآیند منجر به تشکیل ترکیبات سمی می شود که به سلول های سالم آسیب می رساند. 

اگر به این رادیکال‌های آزاد توجه نشود، می‌توانند باعث بیماری‌هایی از جمله دیابت، فشار خون بالا، آرتریت، تسریع روند پیری، سرطان، بیماری آلزایمر ، بیماری پارکینسون، آسیب کبدی و آسم شوند. 

آنتی اکسیدان ها با ایجاد شریکی برای این رادیکال های آزاد به محافظت از بدن کمک می کنند. به این ترتیب سلول های سالم بدن در امان می مانند و خطر ابتلا به بیماری کاهش می یابد. 

برخی از فیتوکمیکال ها که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند عبارتند از کاتچین، سیانیدین 3-گلوکوزید، اپی کاتچین، اسید گالیک، کامفرول، بتا کاروتن، کورستین، میریستین، آنتوسیانین ها و الاژیتانین ها و لیکوپن. 

منابع آنتی اکسیدان

نقش فیتونوترینت ها در بدن، تفاوت فیتونوترینت ها و آنتی اکسیدان ها و نقش آنها در بدن، منابع آنتی اکسیدان ها و مقدار مصرف آنهانقش فیتونوترینت ها در بدن، تفاوت فیتونوترینت ها و آنتی اکسیدان ها و نقش آنها در بدن، منابع آنتی اکسیدان ها و مقدار مصرف آنها

میوه های تازه، سبزیجات و برخی گیاهان دارویی منابع فراوان آنتی اکسیدان هستند .

مطالعات مواد غذایی مانند انواع توت ها، انگور، خرمای چینی، گواوا، انار، خرمالو، جینسینگ، کلم بروکلی، اسفناج، هویج و توت فرنگی را دارای ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی شناسایی کرده اند . 

روزانه چه مقدار از مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان نیاز دارم؟

مصرف یک رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات (حداقل 5 وعده در روز) باید آنتی اکسیدان کافی برای کمک به بدن به شما بدهد.

در شرایط بیماری خاص، پزشک شما نیازها و میزان مصرف شما را شناسایی می کند.

همچنین بخوانید: رژیم غذایی فیبر(F-factor)چیست؟ 22 غذای پرفیبر که باید مصرف کنید

سخن پایانی فیتونوترینت ها یا فیتوکمیکال ها مواد شیمیایی هستند که در میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، آجیل و دانه ها وجود دارند. اینها عملکردهای مختلفی را در بدن انجام می دهند و به طور کلی اثر محافظتی دارند.برخی از این مواد مغذی گیاهی همچنین به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند که به خنثی کردن اثر رادیکال های آزاد و جلوگیری از تشکیل سلول های سمی و آسیب دیده کمک می کند.همه آنتی اکسیدان ها فیتونوترینت نیستند. ویتامین های C و E، روی، سلنیوم و سایر ویتامین ها و مواد معدنی نیز به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند.میوه ها و سبزیجات با رنگ روشن مانند انواع توت ها، پرتقال، انگور، هویج، جینسینگ، اسفناج و بروکلی همگی حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند.

منبع

منبع

دانلود آهنگ
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اشتراک گذاری

لینک های مفید