نحوه انتخاب بهترین شامپو
مبارزه برای یافتن بهترین شامپو برای موهایتان بسیار واقعی است. امتحان کردن چندین محصول قبل از یافتن محصولی که با نیازهای موهای شما مطابقت دارد می تواند خسته کننده باشد. یکی از دلایل بسیاری که افراد برای یافتن شامپوی مناسب موهایشان وقت می گذارند این است که انواع زیادی در بازار وجود دارد که دارای فواید متعددی هستند. اما با درک روشنی از انواع مختلف شامپوهای موجود برای انواع مو، می توانید سفر خود را برای یافتن شامپو مناسب خود آغاز کنید. این مقاله از فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی سلامتی و زیبایی به بررسی انواع شامپو و نحوه انتخاب بهترین شامپو می پردازد. در ادامه با ما همراه باشید.
انواع شامپو و نحوه انتخاب بهترین شامپو
شامپوهای موجود امروزه عبارتند از:
شامپوی روزانهشامپو شفاف کنندهشامپو کیلیتشامپو کراتینهشامپو بدون سولفاتشامپو موهای چربشامپو موهای ظریفشامپوی داروییشامپو ارگانیکشامپو خشکشامپو حجم دهندهشامپو موهای رنگ شده
انواع شامپو و نحوه انتخاب بهترین شامپو
12 نوع شامپو مختلف
انواع شامپو و نحوه انتخاب بهترین شامپو
1. شامپوی روزانه
شامپو روزانه به اندازه کافی ملایم است که بتوانید روزانه از آن استفاده کنید. افرادی که دارای پوست سر چرب یا پوست سر مستعد آکنه هستند معمولاً از شامپوهای روزانه برای جلوگیری از چربی و سبوم استفاده می کنند.
شامپوهای روزانه حاوی مواد شوینده ملایم و فاقد نرم کننده هستند. با این حال، استفاده از نرم کننده پس از شامپو در حمام توصیه می شود. نرم کننده باید قبل از خشک شدن به طور کامل از روی موها آبکشی شود.
اگر موهای خشک یا زبری دارید، نیازی به شستشوی روزانه ندارید، زیرا روغن طبیعی آن را حتی بیشتر از بین می برد. اگر موهای موج دار یا مجعد دارید، فقط از شامپوهای روزانه استفاده نکنید، زیرا موهای شما را نمیتواند کنترل کند.
2. شامپو گیاهی
امروزه مردم از شامپوهای حاوی مواد شیمیایی مضر اجتناب می کنند و ترجیح می دهند از شامپوهای طبیعی و گیاهی حاوی مواد ارگانیک استفاده کنند.
شامپوهای ارگانیک جایگزینی بسیار بهتر و مطمئن برای شامپوهای شیمیایی هستند زیرا حاوی روغنهای ضروری و مواد گیاهی ارگانیک هستند که برای مو و پوست سر مهربانتر هستند.
شامپوها و نرم کننده های طبیعی را انتخاب کنید که پیاز در آنها وجود دارد، زیرا سرشار از گوگرد است و به رشد و تقویت مو کمک می کند.
انبوهی از شامپوهای گیاهی در بازار موجود است که کاملاً طبیعی نیستند اما حاوی مواد گیاهی در پایه شوینده مصنوعی و افزودنی های شیمیایی هستند.
یک مطالعه اثرات آبرسانی شامپوهای طبیعی ساخته شده در آزمایشگاه را در مقایسه با شامپوهای گیاهی تجاری مشاهده کرد. آسیب مو ناشی از سدیم لوریل سولفات به وضوح در میکروگراف ها مشاهده شد و نتیجه گیری شد که فرمول های آزمایشگاهی بهتر از آنهایی هستند که به صورت تجاری در دسترس بودند.
درمان ریزش مو بدون بازگشت با شامپو رشد مو گیاهی بایوفل کانادا
شرکت ساسانیان پارسیان کهن تنها نماینده انحصاری واردات برند تخصصی درمان ریزش مو بایوفل کانادا در آسیا می باشد.
3. شامپو شفاف کننده
شامپوهای تمیز کننده عمیق یا شفاف کننده درست برعکس شامپوهای روزمره هستند. شامپوهای شفاف کننده توسط افرادی استفاده می شود که به پوست سر بسیار تمیز نیاز دارند. این شامپو در برابر روغن ها و کثیفی ها مقاوم است و باعث می شود پوست سر شما احساس تمیزی جیرجیر کند.
اگر موهای صافی داشته باشید بهتر عمل می کند. همچنین در صورتی که پوست سرتان مشکل دارد یا تحت درمان شیمیایی هستید و به موهای بسیار تمیز نیاز دارید، به طور کلی مفید است.
شامپوهای شفاف کننده باید یک بار در هفته استفاده شوند تا پوست سر را کاملا تمیز کنند. آنها به همراه شامپوهای موی چرب حاوی لوریل سولفات به عنوان شوینده اصلی هستند. اگر موهای خشک، مجعد یا وز دارید، از این نوع شامپوها خودداری کنید زیرا چربی مو و پوست سر را از بین می برد.
شامپو و انواع آن و نحوه انتخاب بهترین شامپو
4. شامپو کیلیت: برای تمیز کردن شدید
شامپوی کلات کننده بسیار قوی تر از شامپوی شفاف کننده است، زیرا فراتر از از بین بردن چربی و کثیفی است. شامپوی شلات کننده همچنین فلزات، مواد معدنی و کلر ناشی از استفاده از آب سخت را از موهای شما پاک می کند.
شامپوهای کیلات حاوی موادی هستند که پیوند بین رسوبات معدنی و موهای شما را می شکند. برخی از ترکیبات موجود در این نوع شامپو عبارتند از EDTA، گلوکونات سدیم و اسید فیتیک. EDTA پایداری را در شامپو ایجاد می کند و برای شکستن هرگونه رسوب معدنی به دلیل استفاده از آب سخت استفاده می شود.
این شامپو توسط کسانی که در مکان هایی زندگی می کنند که آب سخت وجود دارد و شناگرانی که اغلب از آن استفاده می کنند ترجیح داده می شود. هر دو شامپو شل کننده و شفاف کننده در صورت استفاده منظم برای مو مضر هستند.
5. شامپو کراتینه: برای ترمیم آسیب
کراتین در مو، پوست و ناخن وجود دارد، اما به دلیل درمان های مضر، می تواند از بین برود. درمان های کراتینه برای بازگرداندن درخشندگی به مو انجام می شود.
شامپوهای کراتینه به بازیابی میزان کراتین موجود در موها کمک می کنند. کراتین به موهای شما استحکام می بخشد و هنگام استفاده از ابزارهای حالت دهنده حرارتی از موها محافظت می کند.
با کاهش کراتین مو شکننده و آسیب دیده می شود و استفاده از شامپو کراتینه به بازیابی تعادل و ترمیم آسیب کمک می کند. این نوع شامپو حاوی کراتین، بیوتین، دی پانتنول و مواد دیگری است که باعث کاهش وز و آسیب مو شده و آن را قوی و سالم می کند.
6. شامپو بدون سولفات
سولفاتها سورفاکتانتهایی هستند که برای از بین بردن چربی و کثیفی از پوست سر نقش کلیدی دارند، اما روغنهای طبیعی بسیار مورد نیاز را از بین میبرند و باعث خشکی و شکننده شدن موها میشوند.
سولفات ها همچنین باعث قرمزی، خشکی و خارش در افرادی که پوست سر حساس دارند و موهای خشک، مجعد و رنگ شده دارند می شوند. به همین دلایل، برندهای مختلف شامپوهای بدون سولفات را ارائه می دهند.
یک شامپوی بدون سولفات باید فاقد سدیم لورت سولفات، سدیم لوریل سولفات و آمونیوم لورت سولفات باشد، زیرا این سه ترکیبات سولفاتی هستند که معمولا در شامپوها یافت می شوند.
شامپو و نحوه انتخاب بهترین شامپو
7. شامپو موهای چرب
موهای چرب می تواند یک مبارزه واقعی باشد زیرا شما باید هر روز موهای خود را بشویید تا چربی اضافی مو و پوست سر خود را از بین ببرید.
شامپوی موهای چرب پاسخی برای مشکلات شماست زیرا چربی و سبوم پوست سر را از بین می برد. برخلاف شامپوهای شفاف کننده، روغن های طبیعی موهای شما را از بین نمی برد. اگر می خواهید از شر سلول های مرده خلاص شوید و با شوره سر مبارزه کنید، شامپوهای موی چرب حاوی اسید سالیسیلیک برای شما مناسب است.
بسیاری از شامپوهای موهای چرب دارای سطح pH بالایی هستند که می تواند موهای شما را برای مدت طولانی هیدراته کند. در حین شامپو زدن، حدود 2 دقیقه آن را در موهایتان بگذارید تا خوب عمل کند و در نتیجه پوست سر و موی تمیز و شاداب شود.
8. شامپو موهای ظریف
افرادی که موهای نازکی دارند اغلب تا پایان روز موهای صاف و چرب دارند، بنابراین روزانه موهای خود را شامپو می کنند تا تجمع آنها از بین برود.
اگر موهای نازکی دارید، از شامپوهای دارای نرم کننده استفاده نکنید، زیرا آنها را سنگین می کنند. در عوض، از شامپوهایی استفاده کنید که حاوی مواد پاک کننده مناسب برای موهای نازک هستند.
9. شامپو دارویی
انواع شامپو و نحوه انتخاب بهترین شامپو
شامپوهای دارویی برای پوست سر با عفونت های قارچی یا باکتریایی عالی هستند. اگر دچار خارش پوست سر و شوره سر هستید، توصیه می شود از شامپوهای دارویی استفاده کنید.
شامپوهای دارویی حاوی پیریتیون روی، اسید سالیسیلیک یا کتوکونازول هستند. آنها به مدیریت تجمع پوست سر، که پشت شوره سر و خارش پوست سر است، کمک می کنند.
10. شامپو خشک
شامپو خشک از نظر فنی یک شامپو نیست، اما با جذب روغن مو و تمیز نکردن مو یا پوست سر عمل می کند. این اسپری مایع، پودر یا اسپری آئروسل است و برای افرادی که می خواهند موهای خود را در بین روزهای شست و شو تمیز کنند عالی است.
برای استفاده از شامپوی خشک، مقدار کمی از آن را به ریشه های خود بمالید تا چربی و سبوم اضافی جذب شود. این باعث میشود موها تمیزتر به نظر برسند و بوی تازهتری نسبت به قبل داشته باشید، اما نباید به شامپوی خشک تنها وابسته باشید، زیرا میتواند باعث تجمع پوست سر شود.
شامپو و نحوه انتخاب بهترین شامپو
11. شامپو حجم دهنده
شامپوهای حجم دهنده به موهای نازک و خشکی که مستعد ریزش و شکستگی مو هستند، حجم بسیار مورد نیاز را اضافه می کند.
افراد در فصل زمستان از شامپوهای حجم دهنده استفاده می کنند تا به موهای صاف و کدر زندگی بیافزایند. شامپوی حجم دهنده موها را سنگین نمی کند زیرا از مواد سبک تری ساخته شده است.
برای استفاده از شامپوی حجم دهنده، آن را به مدت 2 دقیقه روی پوست سر خود ماساژ دهید تا محصول به خوبی عمل کند و پس از خشک شدن، موها حجیم و پرپشت شود.
احیاء موها، درمان موخوره، آبرسانی به مو و زندگی دوباره موها با ماسک ضد ریزش مو بایوفل کانادا
12. شامپو موهای رنگ شده
افرادی که موهای رنگ شده دارند معمولاً پس از شامپو کردن موهای خشک و زبر، رنگ پریدگی و سایر مشکلات را تجربه می کنند. راه حل این مشکلات استفاده از شامپویی است که مخصوص موهای رنگ شده فرموله شده است.
شامپوهای رنگ شده به حفظ رنگ مو برای مدت طولانی تری کمک می کنند زیرا هنگام شامپو کردن، رنگدانه های رنگی را از موهای شما پاک نمی کنند. این شامپوها نیز عموماً فاقد سولفات هستند.
سخن پایانی
اکنون که این راهنما را در مورد 12 نوع مختلف شامپو دارید، می توانید بسته به نوع و وضعیت مو و پوست سر خود عاقلانه انتخاب کنید. اگر هنوز نمی توانید تصمیم بگیرید که چه شامپویی برای شما مناسب است، برای مشاوره تخصصی با پزشک خود مشورت کنید.
منبع
ثبت دیدگاه
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *نظرات (0)
هیچ نظری ثبت نشده است.