در تاریخ 24/01/1404
نارسایی جنسیتی وضعیتی است که باعث ناراحتی زمانی می شود که جنسیتی که شناسایی می کنید با جنسیتی که در بدو تولد به شما اختصاص داده شده است در تعارض باشد. ممکن است در بدو تولد جنسیت مذکر به شما اختصاص داده شده باشد اما احساس کنید که زن هستید یا برعکس. این مقاله از فروشگاه آنلاین سلامتی و زیبایی به بررسی موضوع علائم نارسایی جنسیتی یا اختلال هویت جنسی چیست؟ نحوه تشخیص و درمان نارسایی جنسیتی می پردازد. در ادامه با ما همراه باشید.
اختلال هویت جنسیتی، یک وضعیت روانشناختی است که فرد مبتلا به آن احساس میکند هویت جنسیتی او با جنسیت فیزیکی و تجربه جنسیتی او همخوانی ندارد. بهعبارتدیگر فرد احساس میکند، جنسیتی که بهطور طبیعی به او نسبت دادهشده است، نمیتواند هویت واقعی او را توصیف کند.
علائم نارسایی جنسیتی یا اختلال هویت جنسی چیست؟ نحوه تشخیص و درمان نارسایی جنسیتی
این عدم ارتباط بین نحوه نگاه جامعه به شما و احساس شما از نظر جسمی و روحی می تواند باعث ناراحتی، اضطراب و افسردگی شدید شود . نارسایی جنسیتی قبلا «اختلال هویت جنسیتی» نامیده می شد. اما این یک بیماری روانی نیست .
نارسایی جنسیتی با گرایش جنسی یکی نیست .
جنسیت ناسازگار (GNC) یک اصطلاح گسترده است که شامل افرادی می شود که هویت جنسیتی آنها کاملاً زن یا مرد نیست یا بین این دو حرکت می کند. اصطلاحات دیگر برای این عبارتند از جنسیت جنسی، خلاقیت جنسیتی، مستقل از جنسیت، بزرگتر، غیرجنسیتی، غیر باینری و جنس سوم.
مقاله پیشنهادی: تراجنسیتی بودن به چه معناست؟
علائم و تشخیص نارسایی جنسیتی
علائم نارسایی جنسیتی یا اختلال هویت جنسی چیست؟ نحوه تشخیص و درمان نارسایی جنسیتی
اگر ناراحتی مداوم یا مشکلاتی در رابطه با جنسیت تعیین شده دارید که 6 ماه یا بیشتر طول بکشد، مبتلا به نارسایی جنسی هستید.
در کودکان، این علائم شامل حداقل شش مورد از موارد زیر است:
اصرار یا تمایل شدید به جنسیتی که با جنسیتی که در بدو تولد اختصاص داده شده است متفاوت استتمایل به پوشیدن لباس جنسیتی که با آن هویت دارندبه شدت به دوستانی از جنسیتی که با آن همذات پنداری می کنند ترجیح می دهندبه شدت اسباببازیها، فعالیتها و بازیهایی را ترجیح میدهند که معمولاً با هدف جنسیتی که با آن همشخصیت میشونداولویت برای نقش های متقابل جنسیتی در حین بازیامتناع از اسباببازیها، بازیها و فعالیتهای مردانه یا زنانه که با هویت جنسی آنها مطابقت نداردبیزاری عمیق از اندام تناسلی که با آن متولد شده اندمیل شدید به ویژگی های جنسی، مانند سینه ها یا آلت تناسلی، که با هویت جنسی آنها مطابقت دارد
علائم نارسایی جنسیتی یا اختلال هویت جنسی چیست؟ نحوه تشخیص و درمان نارسایی جنسیتی
روشی ایمن، بدون عوارض و فوری برای کوچکی، شلی و افتادگی سینه با کرم حجم دهنده سینه میبلین آمریکا
کرم حجم دهنده سینه و باسن میبلین بانوان امریکا بزرگ کننده، سفت کننده و لیفت کننده سینه و باسن می باشد.حجم دهنده سینه میبلین را می توان برای درمان افتادگی و شلی سینه به صورت ارثی و ژنتیکی استفاده کرد.کرم حجم دهنده سینه میبلین فاقد هورمون بوده و کاملا گیاهی است و در آن عناصر شیمیایی به کار نرفته است.بزرگ کردن سینه بدون محدودیت سنی با حجم دهنده سینه میبلین
در نوجوانان و بزرگسالان، تشخیص حداقل به دو مورد از این ویژگی ها نیاز دارد:
اطمینان از اینکه جنسیت آنها با بدن فیزیکی آنها مطابقت نداردمیل شدید به خلاص شدن از شر اندام تناسلی و سایر صفات جنسیاشتیاق عمیق برای داشتن ویژگی های جنسیتی که با آن همسان هستندمی خواهند جنسیت متفاوتی داشته باشندتمایل شدید به اینکه با شما به عنوان یک جنسیت متفاوت رفتار شوداعتقاد عمیق به این که احساسات و واکنش های آنها برای هویت جنسیتی آنها مشخص است
کودکان یا بزرگسالان ممکن است لباس بپوشند و خود را مانند جنسیتی که فکر می کنند نشان دهند.
علائم نارسایی جنسیتی یا اختلال هویت جنسی چیست؟ نحوه تشخیص و درمان نارسایی جنسیتی
نارسایی جنسیتی یا اختلال هویت جنسی تشخیص داده نشده یا درمان نشده
نارسایی جنسی یک بیماری نیست. اما ناراحتی ناشی از آن ممکن است با مشکلات سلامت روانی مانند اختلالات اضطرابی، اسکیزوفرنی ، افسردگی ، اختلال سوء مصرف مواد ، اختلالات خوردن ، و اقدام به خودکشی مرتبط باشد. برخی تخمین ها می گویند که از هر 10 نفر 7 نفر مبتلا به نارسایی جنسیتی در طول زندگی خود برخی دیگر از تشخیص های سلامت روان را خواهند داشت.
درمان نارسایی جنسیتی یا اختلال هویت جنسی
علائم نارسایی جنسیتی یا اختلال هویت جنسی چیست؟ نحوه تشخیص و درمان نارسایی جنسیتی
هدف تغییر احساس فرد نسبت به جنسیت نیست. در عوض، درمان برای رفع ناراحتی و سایر آسیبهای عاطفی آنهاست.
درمان «گفتگو» با روانشناس یا روانپزشک بخش مهمی از درمان نارسایی جنسیتی است. بسیاری از مردم همچنین تصمیم می گیرند حداقل اقداماتی را انجام دهند تا ظاهر فیزیکی خود را با احساس درونی خود مطابقت دهند. آنها ممکن است نحوه لباس پوشیدن خود را تغییر دهند یا نام دیگری انتخاب کنند.
آنها همچنین ممکن است هورمون ها و سایر داروها را مصرف کنند یا جراحی کنند. درمان ها شامل موارد زیر است:
مسدود کننده های بلوغ اینها هورمون هایی هستند که تغییرات فیزیکی دوران بلوغ را سرکوب می کنند. برای کسی که یک زن اختصاص داده شده است، بلوک ها ممکن است رشد سینه ها را متوقف کنند.هورمون ها نوجوانان یا بزرگسالان ممکن است از هورمونهای جنسی استروژن یا تستوسترون استفاده کنند تا ویژگیهایی از جنسیت خود را ایجاد کنند.عمل جراحی. برخی از افراد پس از یک سال درمان هورمونی، جراحی تغییر جنسیت یا تایید جنسیت را انتخاب می کنند. قبلاً به این عمل تغییر جنسیت می گفتند. متخصصان جراحی را تنها پس از 18 سالگی و پس از 2 سال زندگی در جنسیت مورد نظر خود توصیه می کنند.
با کمک درمانگران و پزشکان، افراد می توانند بهترین روش درمانی را برای خود انتخاب کنند. این ممکن است تا حدی به این بستگی داشته باشد که آیا آنها از نقش اجتماعی جدید خود، عوارض جانبی هورمونی، و اینکه آیا می خواهند تغییرات جراحی را داشته باشند، راضی هستند یا خیر.
پس از انتقال به جنسیت مورد نظر، فرد ممکن است از درمان بهره مند شود. گاهی اوقات ممکن است دوستان، خانواده و دیگران به طور کامل تغییرات را درک نکرده یا از آن حمایت نکنند. همچنین فرد باید برای هورمون درمانی و انتقال به پزشک خود مراجعه کند.
علائم نارسایی جنسیتی یا اختلال هویت جنسی چیست؟ نحوه تشخیص و درمان نارسایی جنسیتی
کودکان و نارسایی جنسیتی
کودکان از 2 سالگی می توانند رفتارهای متقابل جنسیتی را نشان دهند. همه آنها تا نوجوانی یا بزرگسالی به احساس نارسایی جنسیتی ادامه نخواهند داد. بچههایی که عقاید قوی دارند مبنی بر اینکه جنسیت اشتباهی دارند (مانند پسری که میگوید «من یک دختر هستم») بیشتر به بزرگسالان ترنسجندر تبدیل میشوند.
کارشناسان به شما توصیه می کنند که از کودک خود رهبری کنید. اجازه دهید فرزندتان همان چیزی باشد که هست و اگر شما یا فرزندتان به آن نیاز دارید، کمک بگیرید.
اگر نارسایی جنسیتی از سن بلوغ گذشته باشد، مطالعات نشان میدهد که فرد جوان احتمالاً همین احساس را ادامه خواهد داد. برای آنها حس درونی جنسیت یک انتخاب نیست. این همان چیزی است که هستند و نیاز به حمایت حرفه ای و اجتماعی دارند.
منبع