سرفه و سرماخوردگی در فصل در حال تغییر بسیار رایج است. هر کسی ممکن است سرما بخورد یا سرفه کند. در حالی که پزشکان خوردن میوهها را برای کنترل سرماخوردگی و سرفه توصیه میکنند، هنوز فهرستی از میوهها وجود دارد که باید از مصرف آنها اجتناب کرد. برخی از میوه ها، مانند مرکبات، می توانند باعث عفونت گلو و تشدید سرفه شوند. آیا احساس سرماخوردگی می کنید؟ در این مقاله از فروشگاه سلامتی و زیبایی با موضوع میوه های مضر برای سرفه و سرماخوردگی و درمان طبیعی برای سرماخوردگی میوه هایی وجود دارد که باید در هنگام سرماخوردگی و سرفه از آنها اجتناب کنید. این وبلاگ میوه هایی برای پیشگیری و تقویت ایمنی در اختیار شما قرار می دهد.
میوه های مضر برای سرفه و سرماخوردگی و درمان طبیعی برای سرماخوردگی
میوه ها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، مواد التهابی و آنتی اکسیدان ها هستند. این به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می کند. با این حال، همه میوه ها در هنگام سرفه و سرماخوردگی باعث سلامتی نمی شوند. برخی از آنها می توانند عفونت، تحریک در گلو و تشدید علائم را تحریک کنند که بهبود را دشوار می کند. در اینجا 8 میوه برای جلوگیری از سرفه و سرماخوردگی آورده شده است.
کرم برنزه کننده فلورسان دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی و محافظ پوست می باشد.
برنزه کننده فلورسان با ماندگاری 4 ماهبرنزر فلورسان مخصوص صورت و بدنبرنزه کردن بدون رنگ دهی به لباسبرنزه شدن بدون تغییر رنگبرنزر فلورسان بر گرفته از عصاره میوه ها و گیاهانسولاریوم بدون خشک شدن پوستلوسیون سولاریوم فلورسان مخصوص دستگاه سولاریوم و آفتاببه خاطر داشته باشید برای برنزه کردن بدن خود از بهترین دستگاه سولاریوم و عینک سولاریوم استفاده نمایید.اولتراسان تولید کننده مجهزترین دستگاه سولاریم و لامپ سولاریوم استاندارد مطابق با آخرین استانداردهای جهانی می باشد.شرکت ساسانیان پارسیان کهن تنها نماینده انحصاری برند فلورسان روسیه در ایران، امارات متحده عربی و خاورمیانه می باشد.
8 میوه ای که باید در هنگام سرفه و سرماخوردگی از آن اجتناب کنید
میوه های مضر برای سرفه و سرماخوردگی و درمان طبیعی برای سرماخوردگی
مرکبات
مرکبات، از جمله لیمو، پرتقال، و موسمبی، اسیدی هستند که می تواند برای گلو ما سخت باشد. پرهیز از مصرف مرکبات در هنگام سرفه و سرماخوردگی بهتر است. با این حال، مصرف متوسط آن توصیه می شود، مانند نوشیدن آب گرم با یک لیمو ترش. برای درمان سرفه و سرماخوردگی مفید است.
انگور
انگور دارای یک جزء افزایشی است که برای بهبودی پس از سرفه یا سرماخوردگی مفید نیست. انگورها می توانند بر روند بهبودی تأثیر بگذارند. حاوی هیستامین است که می تواند واکنش های آلرژیک را قوی تر کند. علاوه بر این، هنگامی که انگور را مستقیماً از یخچال مصرف می کنید، می تواند سرفه و سرماخوردگی را تشدید کند. اگر هوس انگور دارید، آن را در دمای اتاق میل کنید.
ساپوتا (چیکو)
چیکو یکی از میوههای گرمسیری قهوهای رنگ با طعم شیرین است. این میوه سرشار از قندهایی مانند فروکتوز و ساکارز است که میتوانند سرفه را بدتر کنند. همچنین، بافت غلیظ و دانهدار چیکو ممکن است در صورت گلودرد، بلعیدن را دشوار کند. اگرچه چیکو دارای خواص ضد التهابی است، اما بهتر است در صورت سرماخوردگی از مصرف زیاد آن خودداری کنید.
هندوانه
هندوانه خاصیت آبرسانی دارد. این حاوی آب است که سیستم ما را تمیز و کار می کند. با این حال، این خاصیت ممکن است اسید معده را تضعیف کند، که می تواند منجر به ترشح بیشتر مخاط شود. اگر می خواهید هندوانه بخورید، به یاد داشته باشید که هندوانه سرد یا یخ زده نخورید.
مقاله پیشنهادی: 15 مورد از بهترین میوه ها برای کاهش وزن
موز
یکی از بزرگترین سوالات این است که آیا می توان در هنگام سرفه و سرماخوردگی مو ز مصرف کرد؟ موز سرشار از مواد مغذی است و توسط علاقه مندان به ورزشگاه مصرف می شود. اما داشتن موز در سرما بهترین انتخاب نیست. موز می تواند سینه را مسدود کند زیرا تولید مخاط را افزایش می دهد و راه راه های هوایی را مسدود می کند. مردم از مصرف موز در هنگام سرفه و سرماخوردگی به شدت پرهیز می کنند.
خیار برای سرماخوردگی مفید نیست
همانطور که خودتان قطعا میدانید، خیار طبعی سرد و تر دارد. بنابراین خوردن این میوه در دوران سرماخوردگی که بدن نیازمند گرمیجات است، نمیتواند زیاد مفید باشد.
خربزه باعث تشدید علائم آلرژیک میشود
خربزه نیز از دیگر میوه های مضر برای سرماخوردگی و گلودرد است. این میوه بهدلیل طبع سرد و خاصیت افزایشدهندگی مخاط، میتواند علائم سرماخوردگی مانند آبریزش بینی و سرفه را بدتر کند. همچنین، برخی افراد به پروتئینهای موجود در خربزه حساسیت دارند که میتواند باعث تشدید علائم آلرژیک در دوران سرماخوردگی شود. بنابراین وقتی سرماخوردهاید از خوردن خربزه بهطور جدی صرف نظر کنید که با لرز بعد از آن دستوپنجه نرم نکنید.
کیوی: میوهای مغذی اما مضر برای سرفه
کیوی میوهای خوشمزه و مغذی است که سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدانهاست. با این حال، این میوه محتوای هیستامین بالایی دارد که میتواند علائم را در افراد مبتلا به آلرژی یا عدم تحمل هیستامین بدتر کند. هیستامین مادهای است که باعث التهاب، عطسه و آبریزش بینی میشود.
اگر سرماخوردگی یا سرفه دارید، بهتر است از خوردن کیوی خودداری کنید یا مصرف آن را به مقادیر کم محدود کنید. این میوه ممکن است علائم شما را تشدید کرده و بهبود بیماری را به تاخیر بیاندازد.
با وجود تمام خواص مفید کیوی، در زمان سرفه بهتر است از مصرف آن خودداری کنید. این کار به شما کمک میکند تا علائم سرفه و سرماخوردگی را کنترل کرده و بهبود سریعتری داشته باشید.
اجتناب از مرکبات ترش در زمان سرفه
مصرف مرکبات ترش در هنگام سرفه میتواند باعث تشدید علائم شود. مرکبات مانند پرتقال، لیمو ترش و گریپ فروت ممکن است باعث رفلاکس اسید معده شوند. این رفلاکس میتواند به گلو آسیب رسانده و سرفه را بدتر کند. حتی اگر همیشه این اتفاق نیفتد، بهتر است در این موارد احتیاط کنید.
در مصرف مرکبات، اعتدال و نحوه مصرف نیز اهمیت دارد. به عنوان مثال، نوشیدن آب گرم با چند قطره لیمو میتواند برای برخی افراد مفید باشد. اما به طور کلی، بهتر است از مصرف این میوهها در هنگام سرفه خودداری کنید تا علائم بدتر نشوند.
برای جلوگیری از بدتر شدن سرفه، مرکبات ترش را از رژیم غذایی خود حذف کنید. مصرف این میوهها میتواند باعث تحریک گلو و افزایش سرفه شود. بنابراین، مراقب باشید و در صورت لزوم از مشاوره پزشک بهره ببرید.
ژل لاغری هات چیلی روشی ایمن و مؤثر برای لاغری فوری و چربیسوزی موضعی
چرا باید در هنگام سرفه و سرماخوردگی از میوه ها پرهیز کرد؟
میوه های مضر برای سرفه و سرماخوردگی و درمان طبیعی برای سرماخوردگی
اگرچه میوه ها حاوی مواد مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی هستند، اما دارای خواصی هستند که ممکن است در هنگام سرفه و سرماخوردگی بر بدن شما تأثیر بگذارد. در اینجا چند دلیل برای پرهیز از مصرف میوه در هنگام سرفه و سرماخوردگی آورده شده است.
برخی از میوه ها دارای خاصیت خنک کنندگی هستند . هندوانه، خربزه و خیار از این قبیل هستند. خواص مرکبات می تواند باعث ایجاد آلرژی شود. می تواند سطح هیستامین را افزایش دهد و روند درمان را دشوار کند. برخی از میوه ها حاوی قند بالایی هستند . موز و انگور از میوه های برجسته هستند. میوه هایی که هضم آنها سخت است . غذای سخت هضم می تواند منجر به ناراحتی شود. آناناس، میوه ای غنی از طبیعت اسیدی است که می تواند گلو شما را تحریک کند.
5 میوه و سبزیجات برای تقویت ایمنی
برخی از میوه ها و سبزیجات به تقویت ایمنی کمک می کنند. برای تقویت ایمنی می توانید مقداری میوه به رژیم غذایی خود اضافه کنید. این میوه ها و سبزیجات در هنگام سرفه و سرماخوردگی مفید هستند.
توت ها : زغال اخته، توت فرنگی، تمشک و شاه توت حاوی خواص آنتی اکسیدانی هستند که به کاهش التهاب کمک می کند. بروکلی- کلم بروکلی حاوی ویتامین های A، C و E است. این خواص آنتی اکسیدانی می تواند ایمنی را تقویت کند. سیب زمینی شیرین حاوی ویتامین A است که بدن ما از آن برای حفظ سلامت پوست و بافت ها استفاده می کند. قارچ- شیتاکه و میتاکه برخی از انواع قارچهایی هستند که حاوی گلوکان هستند و سیستم ایمنی بدن ما را قوی نگه میدارند. سبزیجات برگ سبز – سبزیجات برگ سبز برای بدن ما مفید هستند. حاوی خواص ضد التهابی با ویتامین های A و C است.
10 درمان طبیعی برای درمان سرفه و سرماخوردگی
داروها و مکمل ها برای درمان سرفه و سرماخوردگی مفید هستند. با این حال، برخی از افراد داروهای طبیعی را برای درمان سرفه و سرماخوردگی ترجیح می دهند. اگر شما هم جزو آنها هستید، این برای شماست.
عسل زنجبیلآب گرم بخار ریشه مارشملو غرغره آب شور آویشن نارون لغزنده پروبیوتیک ها بروملین (آنزیم از آناناس می آید)
میوه برای سرماخوردگی مادران باردار
خوردن میوه برای سرماخوردگی در مادران باردار اهمیت دو چندان پیدا می کند. زیرا خانم های باردار نمی توانند داروهای زیادی برای درمان سرماخوردگی مصرف کنند. همچنین این افراد باید میوه ای را بخورند که علاوه بر بهبود سرماخوردگی، موجب تقویت بدن خود و جنین شان شود. مصرف میوه هایی همچون انبه، سیب، پرتقال و آووکادو در این دوران بسیار مفید است. زیرا این میوه ها علاوه بر رفع سرماخوردگی می توانند سلامت جنین را تضمین کنند. از مصرف میوه های بسیار ترش در این دوران بپرهیزید.
میوه های مضر برای سرفه و سرماخوردگی و درمان طبیعی برای سرماخوردگی
میوههای خشک در دوران سرماخوردگی
میوههای خشک میتوانند قند زیادی داشته باشند و همچنین هضم آنها سخت است. این میوهها همچنین میتوانند باعث نفخ، گاز و یبوست شوند که میتواند غذا خوردن را سخت کند. اگر سرماخوردگی یا سرفه دارید، بهتر است از خوردن میوههای خشک پرهیز کنید یا مصرف خود را به مقادیر کم محدود کنید.
سخن پایانی
غذای سالم می تواند به افراد کمک کند تا از سرفه و سرماخوردگی بهتر بهبود یابند.در هنگام سرفه و سرماخوردگی از مصرف مرکبات، غذاهای تند، انگور و موز خودداری کنید. میوه های غنی از ویتامین C بخورید زیرا دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند و آنفولانزای فصلی را تسکین می دهند.
در نهایت اگر سرفه و سرماخوردگی دارید با پزشک مشورت کنید. ممکن است آزمایشی را پیشنهاد کنند.
منبع