logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

اخبار مهم

مروری بر بهترین نقش‌های کارنامه سینمایی سارا بهرامی به بهانه بازی متفاوتش در فیلم «خاتی» | مادری برای طبیعت‌

خانه » مروری بر بهترین نقش‌های کارنامه سینمایی سارا بهرامی به بهانه بازی متفاوتش در فیلم «خاتی» | مادری برای طبیعت

سارا بهرامی اواسط دهه نود ابتدا در تلویزیون و سپس سینما به شهرت رسید. در این سال‌ها نقش‌های مهم زیادی از او در فیلم‌ها و سریال‌ها دیده‌ایم؛ برای خیلی از فیلم‌هایش نامزد سیمرغ شده و یک سیمرغ هم برای «دارکوب» در دستانش قرار گرفته است. بهرامی حالا یکی از بازیگران مطرح سینماست و حضورش می‌تواند مخاطبان را برای تماشای یک اثر ترغیب کند. او امسال با فیلم سینمایی «خاتی» در جشنواره چهل‌وسوم حضور پیدا کرده است. در این فیلم با گریم متفاوت در نقش زنی ایلیاتی ظاهر شده و در موقعیتی کاملا جدید قرار گرفته است.

به گزارش فیلم‌نیوز، به بهانه گریم و بازی متفاوت سارا بهرامی در فیلم «خاتی» به کارگردانی فریدون نجفی، مروری داریم بر مهمترین فیلم‌های کارنامه این بازیگر.

خاتی | فریدون نجفی | 1403

سارا بهرامی در جشنواره چهل و سوم با نقشی متفاوتی که در فیلم «خاتی» دارد در این رویدا حاضر شده است.«خاتی» تازه‌ترین حضور سینمایی سارا بهرامی است.

سارا بهرامی در فیلم «خاتی» با گریم زنی ایلیاتی یکی از متفاوت‌ترین نقش‌هایش را ایفا کرده است. او زنی است که تمام زندگی‌اش را در طبیعت گذرانده و زندگی حیوان‌ها برایش اهمیت زیادی دارد. خرسی را از کودکی بزرگ کرده و به او علاقه‌مند شده و خودش را مادر او می‌پندارد. حالا که خرس جوان و وحشی شده باید بین انتقام از خون همسرش و حس مادری‌اش نسبت به خرس دست به انتخاب بزند و همین مسئله چالش اساسی زندگی او را شکل داده است. بهرامی برای نقش خاتی به الگوی جدیدی در بازی رسیده و سعی کرده در رفتار و حالاتش هم به شیوه زنان ایلیاتی پایبند باشد. بازی او کنار بچه‌خرس‌ها و مواجهه‌اش با خطری که خرس جوان را تهدید می‌کند جزو نکات مهم بازی‌اش در این فیلم به حساب می‌آید.

جنگل پرتقال | آرمان خوانساریان | 1401

سارا بهرامی در جشنواره چهل و سوم با نقشی متفاوتی که در فیلم «خاتی» دارد در این رویدا حاضر شده است.یکی از بازی‌های خوب سارا بهرامی در فیلم «جنگل پرتقال» رقم خورده است.

در فیلم «جنگل پرتقال» سارا بهرامی در دو نقش ظاهر می‌شود. ابتدای فیلم نقش دختری مهربان را دارد که وانمود می‌کند حافظه‌اش را از دست داده و بلاهایی را که همکلاسی و عشق قدیمی به سرش آورده، فراموش کرده است. به همین دلیل رفتار خوبی با او دارد. از یک جایی به بعد دیگر نمی‌تواند به نقش بازی کردن ادامه دهد و اعتراف می‌کند او را نبخشیده و حاضر نیست همراهی‌اش کند. بعد از این اعتراف است که شیوه رفتارش تغییر می‌کند. مواجهه سارا بهرامی با میرسعید مولویان موقعیت جذابی را شکل می‌دهد. شخصیت اصلی فیلم مولویان است و بهرامی فقط در سکانس‌هایی حضور دارد اما تاثیرش در فیلم بسیار زیاد است. بهرامی سال 1401 برای بازی در این فیلم نامزد سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن شد.

علفزار | کاظم دانشی | 1400

سارا بهرامی در جشنواره چهل و سوم با نقشی متفاوتی که در فیلم «خاتی» دارد در این رویدا حاضر شده است.سارا بهرامی برای فیلم «علفزار» نامزد سیمرغ بلورین شد.

یکی از مهمترین نقش‌آفرینی‌های سارا بهرامی را در فیلم سینمایی «علفزار» به کارگردانی کاظم دانشی شاهد هستیم. بهرامی در این فیلم نقش زنی را دارد که مورد تجاوز قرار گرفته و این مسئله ترومایی پیچیده در روح و روانش برجا گذاشته است. او مدام تلاش می‌کند بازپرس پرونده را وادار کند تا حرف‌هایش را بشنود و بدون هیچ ملاحظه‌ای حکمی عادلانه بدهد. اوج قدرت بازی بهرامی در جایی دیده می‌شود که این شخصیت به‌خاطر هجوم بغض، توانایی حرف زدن را از دست می‌دهد و درحالیکه دست‌هایش به شدت می‌لرزند، فقط با چند کلمه منظورش را می‌رساند. او در این فیلم توانسته است اوج استیصال یک زن را در چنین موقعیتی به تصویر بکشد؛ زنی قربانی که تا آخرین نفس برای گرفتن حقش می‌جنگد و پا پس نمی‌کشد. بهرامی برای این فیلم نامزد سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره چهلم فیلم فجر شد.

هزارپا | ابوالحسن داوودی | 1396

سارا بهرامی در جشنواره چهل و سوم با نقشی متفاوتی که در فیلم «خاتی» دارد در این رویدا حاضر شده است.«هزارپا» یکی از فیلم‌های کمدی و پرفروش کارنامه بهرامی است.

بهرامی سال 1396 برای فیلم «دارکوب» سیمرغ گرفت و بلافاصله بازی‌اش در فیلم کمدی «هزارپا» مورد توجه قرار گرفت. او در این فیلم فضایی کاملا متفاوت را در کنار رضا عطاران و جواد عزتی تجربه کرد. نقش دختر ثروتمندی را داشت که در یک موسسه توانبخشی جانبازان فعالیت می‌کرد و نذر کرده بود با یک مرد جانباز ازدواج کند. همین مسئله باعث شده بود رضا که سال‌ها قبل پایش را از دست داده بود خودش را جانباز جا بزند و سعی کند دل او را به دست بیاورد. قرار گرفتن عطاران در موقعیت متضاد و خرابکاری‌های مداومش موقعیت‌های کمدی جذابی را رقم زده بود. نکته جالب اینجا بود که بهرامی کاملا جدی بازی می‌کرد و واکنش‌های او به رفتارهای عجیب عطاران، فضای اثر را بامزه‌تر می‌کرد.

دارکوب | بهروز شعیبی | 1396

سارا بهرامی در جشنواره چهل و سوم با نقشی متفاوتی که در فیلم «خاتی» دارد در این رویدا حاضر شده است.سارا بهرامی برای بازی در فیلم «دارکوب» برنده سیمرغ بلورین شد.

سارا بهرامی سال 1396 برای بازی در نقش زن معتاد فیلم «دارکوب» بسیار مورد تحسین قرار گرفت. ماجرا درباره زنی به نام مهسا بود که بعد از سال‌ها درگیری با اعتیاد متوجه می‌شود همسرش درباره‌ی مرگ فرزندشان به او دروغ گفته و حالا با فرزند او به همراه زن دیگری زندگی می‌کند. این مسئله زندگی‌اش را بهم می‌ریزد و تلاش می‌کند هرطور شده به خانه آنها راه پیدا کند و بچه‌اش را از آنها بگیرد. اعتیاد سارا و ظاهر و پوشش بهم ریخته‌اش باعث می‌شود نه کسی او را بپذیرد و نه حتی فرزندش توجهی به او داشته باشد. برای ایفای نقش مهسا، گریم بسیار متفاوتی روی صورت سارا بهرامی انجام شده بود. او را در این فیلم قرار بود نقش زنی را ایفا کند که سالها به اعتیاد دچار است و شیشه صورتش را نابود کرده است. او را با صورت پر از چین و چروک و لک به همراه دندان‌هایی زرد شده و چشم‌هایی گود افتاده می‌بینیم که لباس‌هایی چروک و کثیف به تن دارد و مدل راه رفتن و نشستن و لحن صحبت کردنش هم مشابه معتادهاست. بهرامی در جشنواره سی‌وششم به خاطر فیلم «دارکوب» جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را به خود اختصاص داد. ضمن اینکه بازی‌اش توسط منتقدان و مخاطبان سینما هم مورد توجه قرار گرفت.

ایتالیا ایتالیا | کاوه صباغ‌زاده | 1395

سارا بهرامی در جشنواره چهل و سوم با نقشی متفاوتی که در فیلم «خاتی» دارد در این رویدا حاضر شده است.سارا بهرامی همراه با حامد کمیلی در نمایی از فیلم «ایتالیا ایتالیا»

یکی از مهمترین فیلم‌هایی که سارا بهرامی در اوایل حضورش در سینما به واسطه آن مورد توجه قرار گرفت، «ایتالیا ایتالیا» به کارگردانی کاوه صباغ‌زاده بود. فیلمی که با اقتباس از روی داستان کوتاه «یک مسئله موقتی» نوشته جومپا لاهیری ساخته شده بود. داستان درباره زندگی زوجی است که با عشق و شور زندگی‌شان را شروع می‌کنند و رفته رفته توان ادامه دادن کنار هم را ندارند. سارا بهرامی در طول فیلم از دختری شاداب و سرحال به زنی خسته و بی‌انگیزه تبدیل می‌شود؛ زنی که بعد از سقط جنین دیگر نتوانسته به همسرش علاقه نشان دهد و امیدش را به زندگی از دست داده است. تغییرات تدریجی این شخصیت و تفاوت جنس بازی‌اش کنار حامد کمیلی در طول فیلم موقعیت احساسی خوبی را شکل داده است. بهرامی برای بازی در این فیلم نامزد سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن شد.

منبع

دانلود آهنگ
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اشتراک گذاری

لینک های مفید