ماسک مریخ را دنیای جدیدی برای تمدن بشر میداند
[
ایلان ماسک، مریخ را دنیای جدیدی برای تمدن بشر میداند. این ثروتمند آمریکایی قصد دارد با اسپیسایکس مأموریتهای بدون سرنشین خود به سیاره سرخ را آغاز کند.
ایلان ماسک که همه او را به ایدههای ماورایی میشناسند، در جدیدترین اظهارنظر خود گفته است که قصد دارد تا 4 سال آینده انسان را به سیاره سرخ بفرستد. به عقیده از کارآفرین بزرگ، سیاره مریخ دنیای جدیدی برای تمدن بشر است.
ماسک قبلاً برنامههای مختلفی برای مریخ اعلام کرده است. او گفته که قصد دارد با پروژه Marslink، اینترنت استارلینک را به مریخ ببرد. همچنین اشاره کرده که مأموریتهای بدون سرنشین اسپیسایکس به مریخ شامل حمل سایبرتراک و ربات اپتیموس خواهند بود.
مریخ دنیای جدیدی برای تمدن بشر است
ایلان ماسک مدتهاست که با هیجان به دنبال سفر انسان به مریخ و ایجاد سکونتگاه در این سیاره است. شرکت اسپیسایکس نیز بخشی از مأموریتهای خود را به کاوش مریخ و بررسی امکان زندگی در آن اختصاص داده است. اگرچه برنامههای سفر به مریخ و ساخت سکونتگاه هنوز مشخص نیست، اما ماسک ایدهای برای اداره این سیاره ارائه کرده است.
در پاسخ به پرسش یکی از کاربران شبکه اجتماعی ایکس درباره نحوه اداره مریخ در صورت ایجاد سکونتگاه انسانی، ماسک گفت:
«مریخیها باید خودشان تصمیم بگیرند چگونه حکومت کنند. من پیشنهاد میکنم از دموکراسی مستقیم استفاده کنند، نه از طریق نمایندگان.»
دموکراسی مستقیم سیستمی است که در آن مردم برای همه موضوعات خودشان مستقیماً تصمیمگیری میکنند و نیازی به نمایندگان ندارند.
ماسک همچنین درباره زمان احتمالی فرود روی مریخ صحبت کرد. به گفته او، فضاپیماهای استارشیپ بدون سرنشین احتمالاً تا ۲ سال آینده روی مریخ فرود خواهند آمد و نمونههای سرنشیندار نیز میتوانند از نزدیکی این سیاره عبور کنند. همچنین، فضاپیماهای دارای خدمه میتوانند حدود ۴ سال دیگر روی مریخ فرود بیایند.
در همین زمینه، یکی از کاربران به چالش استفاده مجدد از کاشیهای سپر حرارتی استارشیپ اشاره کرد. ماسک پاسخ داد که اسپیسایکس تا سال ۲۰۲۵ سپرهای حرارتی با قابلیت استفاده مجدد تولید خواهد کرد که برای چندین پرواز قابل استفاده باشند.
ماسک پیشتر نیز برنامههای دیگری برای مریخ اعلام کرده بود. او گفته است که قصد دارد اینترنت استارلینک را با پروژه Marslink به مریخ ببرد. همچنین، مأموریتهای بدون سرنشین اسپیسایکس به مریخ حامل سایبرتراک و ربات اپتیموس خواهند بود.
بیشتر بخوانید:
منبع ]
ثبت دیدگاه
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *نظرات (0)
هیچ نظری ثبت نشده است.