``
logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

اخبار کوتاه

قانون جدید استرالیا: شرکت‌های بزرگ فناوری باید خسارت رسانه‌های داخلی را جبران کنند‌

avatar
Author

نویسنده


  • 2024-12-13

[

دولت استرالیا از برنامه‌های خود برای وضع قانون جدیدی خبر داد که در آن، شرکت‌های بزرگ فناوری را ملزم می‌کند که به‌خاطر محتوای خبری که در پلتفرم‌های‌شان منتشر می‌شود، به رسانه‌های داخلی غرامت بپردازند.

به گزارش phonearena، اگر این شرکت‌ها قوانین را رعایت نکنند، ممکن است با جریمه‌های سنگینی مواجه شوند. صحبت از میلیون‌ها دلار جریمه است. این قانون، شرکت‌های بزرگی مثل متا (مالک فیسبوک و اینستاگرام) و گوگل (تحت مدیریت آلفابت) را هدف قرار داده است.

به گزارش رویترز، استیون جونز، معاون وزیر خزانه‌داری و وزیر خدمات مالی استرالیا، در کنفرانسی اعلام کرد که این طرح با هدف ایجاد انگیزه مالی برای توافق بین پلتفرم‌های دیجیتال و رسانه‌های استرالیایی طراحی شده است.

او خاطرنشان کرد که این قوانین شامل شبکه‌های اجتماعی و موتورهای جست‌وجویی می‌شود که بیش از 250 میلیون دلار درآمد در استرالیا دارند.

صنعت فناوری نیز در واکنش به این موضوع، از این طرح انتقاد کرده است. یک نماینده متا مدعی است که این طرح، نحوه کارکرد پلتفرم‌هایشان را به درستی نشان نمی‌دهد و گفته که بیشتر کاربران برای دریافت اخبار از این پلتفرم‌ها استفاده نمی‌کنند. همچنین گوگل هشدار داده که این سیاست ممکن است توافقات موجود با ناشران استرالیایی را به خطر بیندازد.

این اقدام جدید در ادامه اقدامات قبلی دولت استرالیا برای کنترل شرکت‌های بزرگ فناوری است. اخیرا استرالیا به اولین کشوری تبدیل شد که دسترسی کودکان زیر 16 سال به شبکه‌های اجتماعی را ممنوع کرد.

این قوانین همچنین شامل جریمه‌هایی برای شرکت‌هایی می‌شود که نتوانند کلاهبرداری‌های آنلاین را کنترل کنند. البته به گفته استیون جونز، پلتفرم X از این قوانین معاف است.

این اقدامات بر پایه قانون سال 2021 استرالیا بنا شده که شرکت‌های فناوری آمریکایی را به‌خاطر درآمد تبلیغات و ترافیکی که به‌خاطر استفاده از محتوای خبری روانه‌ی پلتفرم‌های‌شان می‌شود، ملزم به جبران خسارت رسانه‌های داخلی می‌کند. در آن زمان، متا به طور موقت کاربران استرالیایی را از اشتراک‌گذاری اخبار منع کرد؛ اما در نهایت با رسانه‌هایی مثل News Corp و ABC به توافق رسید.

با این حال، متا اعلام کرده که این توافقات را پس از سال 2024 تمدید نخواهد کرد و این تصمیم بخشی از استراتژی جهانی آن برای کاهش تمرکز روی اخبار و محتوای سیاسی است.

متا در سال‌های اخیر سعی کرده توجه به اخبار را کاهش دهد؛ مثل حذف بخش اخبار در فیسبوک برای استرالیا، آمریکا، بریتانیا، فرانسه و آلمان. همین امسال، متا پس از تصویب قوانین مشابه، کاربران کانادایی را از اشتراک‌گذاری اخبار منع کرد. اما نظر شما چیست؟ آیا چنین قوانینی می‌تواند واقعا تاثیرگذار باشد؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

بیشتر بخوانید:

منبع ]


ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات (0)

هیچ نظری ثبت نشده است.


اشتراک گذاری