logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

مد و زیبایی

فواید شاخه های بامبو‌

خانه » فواید شاخه های بامبو

avatar
Author

نویسنده


  • 2025-01-14

شاخه های بامبو عمدتا در غذاهای جنوب آسیا استفاده می شود و بسیار مغذی هستند. فواید شاخه های بامبو را می توان به مواد مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی مختلف نسبت داد. آنها منبع غنی از ترکیبات زیست فعال هستند. آنها بخشی از طب سنتی چینی بوده اند. به خواندن این مقاله از فروشگاه سلامتی و زیبایی با موضوع فواید و عوارض شاخه های بامبو چیست؟ نحوه استفاده و نگهداری از شاخه های بامبو ادامه دهید تا بدانید این ماده طعم‌دهنده چگونه برای شما مفید است و چه راه‌هایی برای گنجاندن شاخه‌های بامبو در رژیم غذایی‌تان وجود دارد.

فواید و عوارض شاخه های بامبو چیست؟ نحوه استفاده و نگهداری از شاخه های بامبو

فواید ساقه بامبو بسیار زیاد است. اینها را می توان به مواد مغذی آن نسبت داد. شاخه های بامبو یک میان وعده کم کالری است و می تواند یک مکمل عالی برای رژیم غذایی شما باشد. علاوه بر این، آنها دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی هستند. آنها سرشار از آنتی اکسیدان هستند، به کاهش سطح کلسترول کمک می کنند و سلامت روده را ارتقا می دهند. علاوه بر این، این شاخه ها به کاهش وزن، کاهش فشار خون و تاخیر در خستگی کمک می کنند. شاخه های بامبو را می توان به صورت تخمیری، تازه یا کنسرو شده مصرف کرد. با این حال، اگر به مقدار زیاد مصرف شوند، ممکن است بر سیستم عصبی مرکزی و غده تیروئید تأثیر منفی بگذارند. از این رو، خوردن آنها در حد اعتدال کمک می کند تا از فواید آن بهره مند شوید.

protip_icon ساقه بامبو چیست؟
شاخه خوراکی بسیار مغذی از درختان بامبو.

فواید آن چیست؟
سطح کلسترول را کاهش می دهد، از کاهش وزن حمایت می کند و سطح فشار خون را کاهش می دهد.

چه کسی می تواند آن را مصرف کند؟
افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند یا افرادی که سطح فشار خون بالایی دارند.

چند وقت یکبار؟
اندازه توصیه شده برای شاخه های کنسرو شده بامبو معمولاً حدود 1/2 تا 1 فنجان در روز است.

احتیاط
از آنجایی که حاوی مواد ضد مغذی است، خوردن آن در حد اعتدال برای جلوگیری از مسمومیت ضروری است.

شاخه های بامبو چیست؟

فواید و عوارض شاخه های بامبو چیست؟ نحوه استفاده و نگهداری از شاخه های بامبوفواید و عوارض شاخه های بامبو چیست؟ نحوه استفاده و نگهداری از شاخه های بامبو

بامبو نوعی علف از خانواده Poaceae است. ساقه های جدید و لطیفی که از زمین بیرون می آیند، شاخه های خوراکی هستند. بیش از 1000 گونه مختلف بامبو در جهان وجود دارد. با این حال، همه آنها خوراکی نیستند. شاخه های حساس بامبوهای متعلق به گونه های Bambusa bamboos و Phyllostachys edulis خوراکی هستند.

protip_iconگیاهان بامبو برای اولین بار در گوندوانا، قاره بزرگی که زمانی نزدیک به 510 تا 180 میلیون سال پیش وجود داشت، رشد کردند. گندوانا ماداگاسکار، آفریقا، هند، استرالیا، عربستان، آمریکای جنوبی و قطب جنوب امروزی است.
آنها معمولاً دارای رنگ زرد عاج هستند و نرم و ترد هستند. گوشت سفید بامبو هنگام پخته شدن زرد رنگ می شود. شاخه های بامبو سرشار از مواد مغذی و سالم هستند. بخش‌های بعدی به بررسی فواید سلامتی و مشخصات مواد مغذی آن‌ها می‌پردازد.

برنزه کننده فوری فلورسان با رنگ دهی یکدست به بدن پیشنهاد سایت سلامتی و زیبایی

برنزه کننده فلورسان

شرکت ساسانیان پارسیان کهن تنها نماینده انحصاری برند فلورسان روسیه در ایران، امارات متحده عربی و خاورمیانه می باشد.

آیا شاخه های بامبو سالم هستند؟

دکتر آنتونی پووپولو ، MD، می‌گوید: «شاخه‌های بامبو شبیه غذاهایی مانند کرفس یا جلبک دریایی هستند، زیرا کالری آن‌ها بسیار کم است. آنها می توانند به عنوان یک میان وعده خوب خدمت کنند، به خصوص اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید. شاخه های بامبو محتوای چربی کمی دارند و دارای مشخصات غذایی غنی هستند.

اطلاعات تغذیه ای شاخه های بامبو

یک فنجان شاخه های بامبو خام حاوی :

کالری40.8 کیلو کالریپروتئین ها3.93 گرمکربوهیدرات ها7.85 گرمکل لیپید i  (چربی)0.453 گرمسدیم6.04 میلی گرمپتاسیم805 میلی گرمکلسیم19.6 میلی گرمآهن0.755 میلی گرممنیزیم4.53 میلی گرمفسفر89.1 میلی گرمروی1.66 میلی گرممس0.287 میلی گرمفیبر رژیمی3.32 گرمویتامین C6.04 میلی گرمفواید و عوارض شاخه های بامبو چیست؟ نحوه استفاده و نگهداری از شاخه های بامبو

دکتر پووپولو می افزاید: «یکی از بزرگترین فواید شاخه های بامبو برای سلامتی این است که فیبر بالایی دارند. به همین دلیل شاخه های بامبو به هضم غذا، سلامت روده و عادات سالم اشتها کمک می کنند. آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدان هستند و دارای مواد مغذی بالایی هستند.

بسیاری از کشورهای آسیای جنوب شرقی و شرق آسیا و جوامع قومی از شاخه های تخمیر شده و تازه بامبو برای فواید دارویی استفاده می کنند.

فواید شاخه های بامبو برای سلامتی

1. ضد باکتریایی و ضد قارچی

شاخه های بامبو حاوی پروتئین منحصر به فردی به نام دندروسین هستند که فعالیت ضد قارچی در برابر فوزاریوم، قارچی که در خاک، هوا و گیاهان یافت می شود و اغلب باعث مسمومیت غذایی می شود، نشان می دهد. شاخه ها حاوی پپتیدهای جدید (Pp-AMP 1 و Pp-AMP 2) هستند که فعالیت ضد میکروبی در برابر باکتری ها و قارچ های بیماری زا دارند.

2. سرشار از آنتی اکسیدان

شاخه های بامبو حاوی پلی فنول های زیست فعال هستند و منبع عالی آنتی اکسیدان های طبیعی هستند.

آنها می توانند التهاب را در بدن شما کاهش دهند و ایمنی را تقویت کنند و به پیشگیری از بسیاری از بیماری های مزمن کمک کنند.

3. ممکن است سطح کلسترول را کاهش دهد

فیبرهای غذایی در شاخه های بامبو ممکن است سطح کلسترول سرم، به ویژه کلسترول بد (LDL) را کاهش دهد. فیبرها به حفظ پروفایل چربی سالم و بهبود عملکرد روده کمک می کنند.

4. ممکن است سلامت روده را ارتقا دهد

فیبرهای غذایی موجود در شاخه های بامبو باعث رشد باکتری های دوستدار روده لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم می شود.

این اسیدهای چرب زنجیره کوچک را برای آنها فراهم می کند، رشد آنها را تحریک می کند، سلامت روده را حفظ می کند و هضم را بهبود می بخشد.

5. ممکن است از کاهش وزن حمایت کند

چندین مطالعه نشان داده اند که مصرف فیبر بیشتر ممکن است باعث کاهش وزن شود . فیبر رژیمی برای هضم زمان می برد و ممکن است شما را برای مدت بیشتری سیر نگه دارد. محتوای کم چربی آن ممکن است به کنترل اشتها کمک کند، که می تواند تأثیر مطلوبی بر وزن بدن داشته باشد.

6. ممکن است فشار خون را کاهش دهد

یک مطالعه موش نشان داد که شاخه های بامبو می توانند آنزیم های تبدیل کننده آنژیوتانسین را که باعث فشار خون بالا می شود، مهار کنند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان های موجود در شاخه های بامبو نیز با کاهش سطح فشار خون ، نقش مهمی در پیشگیری از فشار خون بالا ایفا می کنند. 

7. ممکن است خستگی را به تاخیر بیندازد

شاخه های بامبو حاوی ترکیبات بیوشیمیایی مانند تری ترپنوئیدها و فلاونوئیدها هستند.

مطالعه‌ای روی موش‌ها نشان داد که این ترکیبات موجود در عصاره‌های تازه شاخه‌های بامبو اثر ضد خستگی دارند و استقامت را طولانی می‌کنند.

8. ممکن است باعث تقویت استخوان شود

یک مطالعه منتشر شده در مجله ملی جراحی فک و صورت نشان می دهد که استفاده خوراکی یا موضعی از خمیر بامبو ممکن است به کاهش التهاب و کمک به بهبود شکستگی به دلیل وجود اسید بنزوئیک و مواد سیلیکون کمک کند. وجود کلسیم ممکن است دلیل دیگری برای استفاده از شاخه های بامبو برای استخوان های قوی باشد .

9. ممکن است خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود بخشد

وجود سیلیس در شاخه های بامبو ممکن است خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود بخشد. مطالعه ای که در انجمن پوست برازیلیان منتشر شد نشان داد که شاخه های بامبو در فعال کردن آنزیم های هیدروکسیلاسیون نقش دارند. این آنزیم ها به تولید کلاژن برای بهبود استحکام و قابلیت ارتجاعی پوست کمک می کنند.

اینها تنها تعدادی از مزایای بسیاری است که شاخه های بامبو دارند. اگر می خواهید آنها را امتحان کنید، ادامه مطلب را بخوانید تا یاد بگیرید که چگونه شاخه های بامبو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

مقتاله پیشنهادی: 16 نکته زیبایی برای پوست های حساس که باید بدانید

نحوه خوردن شاخه های بامبو

ممکن است شاخه های بامبو تازه یا کنسرو شده/تخمیر شده بخورید.

شاخه های تازه در غلاف پوشانده شده اند. غلاف را جدا کنید تا گوشت خوراکی زرد مایل به سفید ظاهر شود. می توانید شاخه های نرم را بجوشانید و تفت دهید. شاخه های کنسرو شده بامبو از قبل پخته شده و در آب یا آب نمک ذخیره می شوند. قبل از مصرف آنها را بشویید.

شاخه های بامبو ترد هستند و طعم شیرین و خاکی آن ها طعمی متمایز به غذا می بخشد. آنها افزودنی های فوق العاده ای به سوپ ها و کوفته ها می دهند و می توانند به عنوان یک غذای جانبی ترشی تند استفاده شوند.

لاغری فوری و موضعی، فرم دهی و سفت کردن بدن و درمان سلولیت با ژل لاغری هات چیلی

کرم لاغری، ژل لاغری و کرم ضد سلولیت هات چیلی

در اینجا چند دستور العمل وجود دارد که به شما در شروع کار کمک می کند.

طرز تهیه سوپ مرغ با بامبو

فواید و عوارض شاخه های بامبو چیست؟ نحوه استفاده و نگهداری از شاخه های بامبوفواید و عوارض شاخه های بامبو چیست؟ نحوه استفاده و نگهداری از شاخه های بامبو

آنچه شما نیاز دارید

 3 فنجان آب مرغ 500 گرم سینه مرغ به صورت نوارهای نازک برش داده شده است ½ فنجان شاخه های بامبو، برش داده شده 2 فنجان قارچ، ورقه شده 3 برش ریشه زنجبیل 2 حبه سیر، له شده 2 عدد پیازچه، خرد شده 2 قاشق چایخوری سس سویا ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری سرکه ½ فنجان آب تخم مرغ 1 عدد زده شده

نحوه تهیه

 آب مرغ، آب، قارچ، شاخه های بامبو، زنجبیل، سیر، سس سویا و تکه های فلفل تند را در قابلمه ای چند دقیقه بجوشانید. حرارت را کم کنید، روی آن را بپوشانید و بجوشانید. برش های مرغ را با روغن کنجد بپوشانید. نشاسته ذرت و سرکه را جداگانه مخلوط کرده و کنار بگذارید. برش های مرغ را به آب گوشت اضافه کنید. شعله را زیاد کنید و کمی بجوشانید. تخم مرغ را داخل آبگوشت بریزید و به آرامی هم بزنید. مخلوط سرکه و نشاسته ذرت را اضافه کنید. به مدت سه دقیقه روی حرارت متوسط ​​بجوشانید. هم بزنید تا سوپ کمی غلیظ شود و مرغ نرم شود. قبل از سرو با پیازچه تزئین کنید.

protip_iconچین در حال حاضر بزرگترین تولید کننده بامبو است و همه چیز از سبزیجات ساقه بامبو گرفته تا منسوجات و مبلمان ساخته شده از بامبو را صادر می کند.

همچنین می‌توانید شاخه‌های بامبو را با بوک چوی تفت دهید تا طعمی خوشمزه داشته باشید. بوک چوی یک سبزی غنی از مواد مغذی است که سرشار از ویتامین های A، C و K و همچنین کلسیم و فیبر است. دانستن فواید بوک چوی به شما اطمینان می دهد که چرا این سبزی افزودنی عالی برای وعده های غذایی غنی از مواد مغذی است.

شاخه های بامبو به دلیل پایداری و سازگاری با محیط زیست شناخته می شوند و همچنین برای حیوانات خانگی شما، به ویژه سگ ها بی خطر هستند. آنها عاشق جویدن ساقه های بامبو هستند. کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که شاخه‌های بامبو می‌توانند به طرق مختلف برای سگ خانگی شما مفید باشند.

آیا شاخه های بامبو برای حیوانات خانگی بی خطر هستند؟

دکتر سارا اوچوا ، DVM، تأیید می‌کند: «بله، اینها برای سگ‌ها غذای خوبی هستند. آنها به ویژه برای سگ هایی که از دیابت رنج می برند یا باید رژیم غذایی کم چرب داشته باشند، مفید هستند.

او می افزاید: «آنها حاوی سطوح بالایی از ویتامین A، ویتامین C، کلسیم، پتاسیم و فسفر هستند. اینها می توانند به تقویت سلامت قلب و عروق و همچنین حمایت از یک سیستم ایمنی سالم کمک کنند.

شاخه های بامبو باید به درستی نگهداری شوند تا برای مدت طولانی تازه نگه داشته شوند و از هرگونه تغییر طعم جلوگیری شود.

نحوه نگهداری شاخه های بامبو

فواید و عوارض شاخه های بامبو چیست؟ نحوه استفاده و نگهداری از شاخه های بامبوفواید و عوارض شاخه های بامبو چیست؟ نحوه استفاده و نگهداری از شاخه های بامبو

شاخساره های بامبو در صورتی که در کیسه های پلاستیکی مهر و موم شده نگهداری و در یخچال نگهداری شوند دو هفته ماندگاری دارند. شاخساره های تخمیر شده بامبو ممکن است بیشتر دوام بیاورند. آنها را دور از نور خورشید نگهداری کنید زیرا قرار گرفتن در معرض آفتاب ممکن است آنها را تلخ کند. در صورت ایجاد بو، طعم، ظاهر یا کپک نامطبوع، شاخه ها را دور بریزید.

شاخه های کنسرو شده بامبو ممکن است تا تاریخ انقضا باقی بمانند. اما بهتر است ظرف چند روز پس از باز کردن قوطی آن ها را مصرف کنید. همچنین، مطمئن شوید که آنها را در حد اعتدال مصرف کنید، زیرا ممکن است فواید سلامتی متعددی داشته باشند، اما با خطرات سلامتی مرتبط نیز همراه هستند.

عوارض جانبی احتمالی شاخه های بامبو

شاخه های بامبو حاوی مواد ضد مغذی خاصی (سیانوژن) مانند سیانید هیدروژن است و ممکن است باعث مسمومیت با سیانید شود. آنها همچنین حاوی سمومی مانند تانن، اگزالات و فلزات سنگین هستند که ممکن است به پانکراس، سیستم عصبی مرکزی و غده تیروئید آسیب برساند.

بنابراین، حذف سموم از شاخه های تازه بامبو قبل از مصرف بسیار مهم است. بهترین راه این است که شاخه ها را در آب بجوشانید یا در آب نمک تخمیر کنید. شستن شاخه های تازه بامبو نیز ممکن است محتوای سیانوژن را کاهش دهد. با این حال، بهتر است از مصرف شاخه های بامبو خام و فرآوری نشده خودداری کنید.

برای تهیه ایمن شاخه های بامبو و کاهش خطر سمیت سیانید:

با جدا کردن لایه های بیرونی سخت شروع کنید.سپس شاخه های بامبو را به قطعات کوچکتر برش دهید یا خرد کنید.آنها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در آب بجوشانید تا ترکیبات مضر تجزیه شوند.پس از جوش آمدن، آب آن را خالی کنید و قبل از پختن یا خوردن، شاخه ها را کاملا بشویید.

سخن پایانی

شاخه های بامبو منبع غنی از ترکیبات زیست فعال هستند و بسیار مغذی هستند.آنها خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی دارند و سلامت روده و کاهش وزن را افزایش می دهند.شاخه های بامبو ترد با طعمی متمایز هستند و می توانند به صورت تازه، تخمیر شده، آب پز یا سرخ شده مصرف شوند.با این حال، وجود مواد ضد مغذی در شاخه های بامبو ممکن است باعث مسمومیت با سیانید شود.

سوالات متداول

چرا شاخه های بامبو باعث خارش من می شود؟

شاخساره های بامبو اگر به آنها یا گیاهی از همان گونه حساسیت دارید ممکن است باعث خارش شما شود.

آیا ساقه بامبو یک سبزی است؟

بله، ساقه بامبو جوانه های خوراکی بامبو است و به عنوان سبزی در آبگوشت ها و غذاهای مختلف آسیایی استفاده می شود.

آیا بامبو باعث نقرس می شود؟

مطالعات نشان می دهد که مصرف شاخه های بامبو ممکن است منجر به افزایش سطح اسید اوریک و احتمال نقرس شود .

ساقه بامبو اسیدی است یا قلیایی؟

شاخساره های بامبو به دلیل بوی تند و طعم اسیدی آن چندان محبوب نیستند.

منبع

منبع


0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اشتراک گذاری

لینک های مفید