``
logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

آشپزی

طرز پخت کدو پلو برای شب یلدا‌

avatar
Author

نویسنده


  • 2024-12-20

کدو پلو یکی از غذاهایی است که در شب یلدا در مازندران طبخ می شود و مازنی ها در هر کجای این کره خاکی که باشند در شب یلدا این غذا را حتما می پزند. با طرز تهیه این غذای لذیذ مازندرانی آشنا شوید.

کدو پلو مازندران

زمان آماده سازی : نیم ساعت

زمان پخت: یک ساعت

تعداد:۳ نفر

مواد لازم

سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد

کدو تنبل خرد شده خام: ۴۰۰گرم

برنج: ۵۰۰گرم

پیاز متوســط: یک عــدد

ســیر: یک حبه

پودر آویشن و زنجبیل: از هر کدام نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون: نصف قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم

پاپریکای شیرین: یک چهارم قاشق چای خوری

روش تهیه

۱ .پیازها را خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید. سپس کدو حلوایی ها را که به صورت مربعی خرد کرده اید در پیازها همراه سیر و ادویه تفت دهید.

۲. مرغ ها را مربعی خرد کنید و نمک، پودر آویشن و زنجبیل و فلفل را به آن بیفزایید. سپس مرغ ها را در یک تابه جداگانه سرخ کنید تا بپزند و به ترکیب پیاز و کدو اضافه کنید.

۳ .برنج را آبکش کنیــد و موادی را کــه از قبل آماده کرده اید، با برنج ترکیب کنید. برای درست کردن ته دیگ می توانید مقــداری برنج را با روغن و زعفران آب شــده ترکیب کنید.

4.مواد را داخل قابلمه بریزید. می توانید این برنج را برای پخت داخل فر قرار دهید یا همانند ســایر برنج های مخلوط روی گاز درست کنید.

5. بعد از کشیدن برنج داخل دیس روی آن را با تخم مرغ نیمرو تزیین کنید.

نکته: می توانید برای شیرین شدن این غذا از مقداری شکر نیز استفاده کنید.

منبع خبر


ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات (0)

هیچ نظری ثبت نشده است.


اشتراک گذاری