طرز تهیه دیپ بادمجان خوشمزه
دیپ نوعی سس غلیظ خوشمزه است که برای مزهدار کردن در کنار انواع ساندویچ، سیب زمینی، گوشت، ماهی، سبزیجات و فینگرفود سرو میشود. اشتباه نکنید! دیپ هیچ ربطی به سس ندارد. پایه اصلی دیپ ممعولا شیر و خامه و پنیر است و به صورت مکمل در کنار غذا از آن استفاده میشود.
دیپ درواقع یکجور پیشغذاست که به صورت تنها هم سرو میشود و خیلی هم خوشمزه است. دیپها انواع مختلفی دارند مثل دیپ چدار، دیپ گوجه فرنگی، دیپ لوبیا، دیپ قارچ و…. کافی است کمی خلاقیت داشته باشید تا بتوانید دیپهای جدید با طعمهای خوشمزه را در منزل تهیه کنید. دیپ بادمجان کبابی یکی از انواع دیپهای خوشمزه مجلسی است که از ترکیب بادمجان کبابی با پیازداغ، گردو، ماست چکیده و… تهیه میشود و بسیار خوشمزه است و در کنار انواع نانهای ترد و چیپس، تست فوقالعادهای دارد. اگر دوست دارید این دیپ خوشمزه را برای مهمانی شب یلدا درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
بادمجان کبابی ساطوری شده: ۱ پیمانه
ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
پیازداغ: نصف پیمانه
گردوی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: ۲ ساقه
جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و پولبیبر: به میزان لازم
طرز تهیه دیپ بادمجان
برای درست کردن این دیپ خوشمزه ابتدا بادمجان کبابی ساطوری شده، پیازداغ، گردوی خرد شده، سیر رند شده و جفری خرد شده را داخل یک کاسه بریزید و ماست چکیده، روغن زیتون، نمک و پولبیبر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا دیپ را داخل ظرف سرو مورد نظر بریزید و روی دیپ را با کمی روغن زیتون و پیازچه خرد شده تزیین کنید. این دیپ خوشمزه را همراه با نان تردیلا، نان تست و چیپس میل کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ برای درست کردن بادمجان کبابی، ابتدا بادمجانها را خیلی خوب بشویید و خشک کنید. سپس اجاق گاز یا کبابپز را روشن کنید و بادمجانها را با پوست روی شعله متوسط آتش بگذارید. در حین کبابی شدن هرچند دقیقه یکبار بادمجانها را پشت و رو کنید تا همه قسمتهای آن به صورت یکنواخت کبابی و پخته شود. بعد بادمجانهای کبابی شده داغ را داخل یک ظرف در بسته بگذارید و اجازه بدهید ۱۰ دقیقه بماند تا نرم شود. حالا میتوانید خیلی راحت پوست بادمجانها را جدا کنید.
پیاز داغ عطر و طعم بسیار خوبی به غذا میدهد؛ اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملاً ریز و خشک باشد. برای داشتن یک پیاز داغ پودری و خشک پیاز را به صورت نازک برش بزنید؛ سپس در روغن فراوان که از قبل داغ شده است، سرخ کنید. به این نکته توجه داشته باشید که پیاز باید در روغن شناور باشد؛ بنابراین نباید حجم زیادی از پیاز را در یک مرحله اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، آن را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته شود. سپس روی سینی پهن کنید. وقتی دوباره این کار را انجام دادید، پیازهای جدیدی را که سرخ کردهاید، روی پیاز داغهای قبلی نریزید؛ چون باعث روغنی شدن قبلیها میشود. علاوهبر این باعث میشود که پیاز داغ حالت خمیری پیدا کند.
ثبت دیدگاه
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *نظرات (0)
هیچ نظری ثبت نشده است.