logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

آشپزی

طرز تهیه ترشی گوجه مشهدی؛ ترشی خوشمزه زمستانی با طعمی تند‌

avatar
Author

نویسنده


  • 2025-01-10

ترشی گوجه مشهدی اصالتا برای مشهدی هاست اما هر شهری برای خود رسپی خاص دارد و اگر بخواهیم به سبک مشهدی ها درست کنیم باید برخی از مواد اولیه را حذف کنیم اما در این آموزش با افزودن چاشنی ها سعی کردیم طعم ترشی گوجه را برای شما به یاد ماندنی کنیم. حتما این ترشی تند را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید البته اگر در دوره رژیم هستید پیشنهاد می کنم هر از گاهی از این ترشی بر سر سفره همراه با غذا میل کنید چرا که طعم تند آن اشتهای شما را باز می کند.

مواد لازم

هویج ۴۰۰ گرم

کرفس ۳۰۰ گرم

برگ کرفس ۱۰۰ گرم

موسیر ۴ عدد

گل کلم یک کیلوگرم

گوجه فرنگی ۴ کیلوگرم

سیر تازه ۵ عدد

فلفل تند ۳ عدد(یک عدد قرمز و دو عدد سبز)

ادویه کاری یک قاشق چای خوری

ریحان خشک یک قاشق غذاخوری

نعناع خشک یک قاشق غذاخوری

ترخون خشک یک قاشق غذاخوری

سیانه دانه یک قاشق چای خوری

کلم سفید ۲۰۰ گرم

نمک به میزان لازم

سرکه سفید ۳ لیوان

طرز تهیه

کرفس و هویج را به یک سایز به شکل نگینی و ریز خرد می کنیم. گل کلم ها را نیز به قطعه های کوچک تقسیم می کنیم.

موسیر را از دو ساعت قبل در آب داغ خیس کنید و بعد از نرم شدن آن را ریز خرد کنید. سیر و فلفل های تند را نیز ریز ریز خرد کنید. برگ کرفس را نیز ریز ریز خرد کنید و بگذارید تا آب سبزی کاملا برود. گوجه ها را داخل آب داغ بریزید و سپس در بیاورید و داخل آب سرد بریزید تا پوست آن به راحتی جدا شود و سپس آن را پوره کنید. آن را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا یک سوم آب آن روی حرارت تبخیر شود. به مدت ۱۵ دقیقه حرارت خوب است حواستان باشد حرارت زیاد رنگ گوجه فرنگی را سیاه می کند. وقتی گوجه فرنگی قوام لازم را گرفت آن را از روی حرارت بردارید و نعناع، ریحان خشک ، ترخون، ادویه کاری، سیاه دانه و سرکه سفید را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

سپس سیر، فلفل تند، کلم سفید و موسیر را نیز در این مرحله با سایر مواد مخلوط کنید. سپس سبزی کرفس، هویج، ساقه کرفس را نیز بیفزایید.

در مرحله آخر نیز گل کلم را به ترشی اضافه کنید. ۴ قاشق غذاخوری سرخالی هم نمک به مواد بالا اضافه کنید(اندازه نمک بستگی به خودتان دارد) و بعد از اینکه مواد را خوب مخلوط کردید اجازه دهید کمی سرد شود و سپس داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید و داخل یخچال بگذارید. این ترشی بعد از ۴ روز آماده خوردن خواهد شد. نوش جان.

طرز تهیه ترشی گوجه مشهدی؛ ترشی خوشمزه زمستانی با طعمی تند

منبع خبر


ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات (0)

هیچ نظری ثبت نشده است.


اشتراک گذاری