logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

پزشکی و سلامت

روش تهیه دمنوش زنجبیل برای سرماخوردگی‌

avatar
Author

نویسنده


  • 2024-12-31

در روزهای سرد زمستان، نوشیدنی‌های گرم محبوب‌تر می‌شوند و یکی از انتخاب های مناسب برای این فصل، دمنوش زنجبیل است.

مصرف دمنوش زنجبیل از دیرباز برای کاهش علائم گوارشی و حالت تهوع متداول بوده است.

برخی مطالعات نشان می‌دهد که زنجبیل برای مبارزه با التهاب به‌ خصوص در افراد مبتلا به آرتروز نیز موثر است.

مواقعی که به نوشیدن آب سرد تمایل ندارید یا با مشکلات گوارشی مواجه هستید، این نوشیدنی راهکاری گرم و دلپذیر برای آبرسانی به بدن در یک روز سرد است.

این دمنوش همچنین انتخاب مفیدی برای مواقع سرماخوردگی است. زنجبیل تازه را به میزان یک قاشق غذاخوری در ظرفی مناسب رنده کنید. سپس با آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و داخل صافی ریخته و تفاله آن را بگیرید.

این دمنوش، بدن را به یک بخاری سیار تبدیل کرده و از ویروس های سرماخوردگی در امان نگه می‌دارد.

زنجبیل به نوعی یک پیشگیری کننده قوی برای سرماخوردگی است. از این نوشیدنی در مناطق خیلی سرد یا برای افرادی که بدن‌شان ایمنی کمتری دارد، استفاده می‌شود.

توصیه می‌شود دمنوش زنجبیل را بدون شیرین‌کننده میل کنید. برخی افراد هم که پس از مصرف زنجبیل با سوزش سر دل مواجه می‌شوند باید مراقب باشند که زیاد از این دمنوش مصرف نکنند.

منبع خبر


ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات (0)

هیچ نظری ثبت نشده است.


اشتراک گذاری