logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

آشپزی

دستور تهیه بستنی خشک بادام‌زمینی برای شب چله‌

خانه » دستور تهیه بستنی خشک بادام‌زمینی برای شب چله

avatar
Author

نویسنده


  • 2024-12-20

بستنی خشک که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است، در خانه هم امکان‌پذیراست فقط کافی به روشی که در ادامه می‌خوانید، عمل کنید:

آماده‌سازی:۳ساعت

مدت پخت:۲۴ساعت

تعداد: ۴نفر

مواد لازم:

شیر پرچرب:۶فنجان

شکر:۸قاشق غذاخوری

کره:۳قاشق غذاخوری

عصاره وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

مغز پسته:نصف فنجان

زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد

پودر ثعلب: ۲ قاشق چای‌خوری سر پر

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه

۱-سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها از هم جدا کنید. زرده‌ها را با یک لیوان شکر ترکیب کنید. سپس ۵ دقیقه با همزن بزنید. حین هم‌زدن شیر را قاشق قاشق اضافه کنید تا زرده لخته نشود و ریختن شیر را تا زمان رسیدن مواد به غلظت ماست ادامه دهید. بقیه شیر را هم برای مراحل بعدی نگه دارید.

۲.ثعلب را با ۲ قاشق چای‌خوری شکر ترکیب کنید سپس باقی‌ شیر را اضافه کرده و هم بزنید. در ادامه ترکیب شکر و زرده را به مواد بیفزایید در ادامه خامه را به مواد اضافه کنید.

۳.مواد را ۸ دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید سپس از صافی ریز عبور دهید و داخل فریزر قرار دهید.

۴.بستنی را از فریزر بیرون آورده و ظرف را روی یک کاسه یخ قرار دهید و ۵ دقیقه هم بزنید. دوباره در فریزر بگذارید. این کار را ۵بار تکرار کنید تا مواد بستنی به شکل جامد درآید.

۵-قالبی را انتخاب کنید و بستنی را در قطعات دلخواه داخل قالب بچینید. بستنی‌های برش‌خورده را حدود ۲۴ ساعت باید در یخچال قرار دهید.

نکته: استفاده از شیر پرچرب برای تهیه این بستنی مناسب‌تر است.

منبع خبر

دانلود آهنگ
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اشتراک گذاری

لینک های مفید