خواص هویج
در تاریخ 11/10/1403
به احتمال زیاد در مورد اهمیت اسید فولیک در سلامت زنان باردار و رشد کودک سالم شنیده اید. هویج یکی از سبزیجات پرخاصیت و محبوب است که دارای طیف گستردهای از خواص درمانی میباشد. این سبزی خوشمزه و مغذی منبع غنی از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است و میتواند در درمان بیماریهای بسیاری مورد استفاده قرار گیرد. در این مقاله از فروشگاه آنلاین سلامتی و زیبایی میپردازیم به: خواص هویج و مزایای درمانی آن، کمبود اسید فولیک و اهمیت آن و عوارض قرص اسید فولیک، با ما همراه باشید.خاصیت هویج برای سلامتی به قدری گسترده است که این سبزیجات همچنین میتواند بدن شما را از ابتلا به بیماریهای بسیاری حفظ کند.
خواص هویج و مزایای درمانی آن، کمبود اسید فولیک و اهمیت آن و عوارض قرص اسید فولیک
خواص هویج و مزایای درمانی آن، کمبود اسید فولیک و اهمیت آن و عوارض قرص اسید فولیک
هویج و اسید فولیک
در حالی که میوه ها و سبزیجات به طور کلی غنی از ریز مغذی ها هستند، هویج یکی از بالاترین منابع اسید فولیک است. و از آنجایی که این سبزی به راحتی در خانه همه در دسترس است، شامل 1 فنجان هویج خام (رنده شده یا خرد شده) می تواند ساده ترین راه برای افزایش سطح اسید فولیک در بدن باشد!
حدود 1 فنجان هویج می تواند 24.32 میکروگرم یا 6 درصد از مصرف توصیه شده روزانه اسید فولیک را تامین کند.
خواص هویج و مزایای درمانی آن
سلامت چشم ها و تقویت بینایی
تقویت سیستم ایمنی
کاهش ریسک ابتلا به سرطان ها
کاهش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی
تسهیل فرآیند هضم غذا
سلامتی استخوان ها
کاهش التهاب
افزایش حافظه و تقویت مغز
کمک به چربی سوزی
مفید برای پوست
مفید برای موها
تنظیم کننده هورمون های زنانه
تنظیم کننده هورمون های مردانه
درمان ریزش مو بدون بازگشت با شامپو رشد مو گیاهی بایوفل کانادا
شرکت ساسانیان پارسیان کهن تنها نماینده انحصاری واردات برند تخصصی درمان ریزش مو بایوفل کانادا در آسیا می باشد.
چرا اسید فولیک مهم است؟
اسید فولیک که به عنوان ویتامین B9 نیز شناخته می شود، برای بسیاری از عملکردهای بدن بسیار مهم است:
در تولید هورمون ها نقش دارد.در ایجاد DNA جدید نقش دارد.خطر نقص مادرزادی ستون فقرات در نوزادان را کاهش می دهد.رشد سالم و عملکرد بدن را حفظ می کند.
کمبود اسید فولیک
کمبود اسید فولیک بسیار شایع است و یک مشکل رو به افزایش است. اگر مدیریت نشود، می تواند باعث شود:
کم خونی مگالوبلاستیک، که در آن مغز استخوان گلبول های قرمز بسیار بزرگی تولید می کندپان سیتوپنی، که در آن سطوح پایین RBC، WBC و پلاکت وجود داردگلوسیت، که در آن زبان ملتهب و متورم می شوداستوماتیت زاویه ای، که التهاب در گوشه های دهان استخستگی ، روان پریشی، افسردگی، تحریک پذیری و بی خوابیمسائل مربوط به بارداری مانند پارگی جفت، نقص لوله عصبی، سقط جنین خود به خود و نقص زبان در کودک
بیشتر بخوانیم: چگونه جذب آهن را از غذاها افزایش دهیم؟
درمان قطعی ریزش مو و افزایش سرعت رشد مو با سرم ضد ریزش مو بایوفل کانادا
محلول ضد ریزش مو بایوفول عملکردی استثنایی برای درمان ریزش مو بدون بهره گیری از ترکیبات شیمیایی دارد.تونیک ضد ریزش مو و رشد مجدد مو بایوفول کانادا مخصوص موهای ضعیف نازک و کم حجم می باشد.ضد پیری مو و رشد مجدد مو با سرم رشد مو بایوفلدرمان صد در صد ارگانیک ریزش مو با محلول ضد ریزش بایوفل
عوارض قرص فولیک اسید
فولیک اسید که به صورت خوراکی یا تزریقی مصرف میشود، برای اکثر افراد بی خطر است و عارضه جانبی زیادی ندارد. اکثر بزرگسالانی که به مقدار کمتر از ۱۰۰۰ میکرو گرم از این دارو در روز مصرف میکنند، هیچ عارضه جانبی تجربه نمیکنند.
اگر اسید فولیک به صورت خوراکی و به میزان زیاد و برای مدت طولانی مصرف شود خطرناک خواهد بود. مقدار زیاد اسید فولیک منجر به بروز مشکلاتی میشود، از جمله:
گرفتگی شکم
اسهال
جوشهای پوستی
اختلالات خواب
تحریک پذیری
آشفتگی
تهوع
مشکلات و آشفتگی معده
تغییر در رفتار
واکنشهای پوستی
تشنج
گاز معده
هیجان و بیقراری
این نگرانی وجود دارد که مصرف فولیک اسید در طولانی مدت منجر به بروز عوارض جانبی جدی شود. به گفته محققان مصرف فولیک اسید به میزان ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ میکرو گرم در روز در افرادی که مشکلات قلبی دارند، خطر حمله قلبی را افزایش میدهد. برخی بررسیهای دیگر نیز حاکی از آن است که مصرف زیاد فولیک اسید خطر بروز سرطانهایی مانند سرطان ریه و سرطان پروستات را افزایش میدهد.
خواص هویج و مزایای درمانی آن، کمبود اسید فولیک و اهمیت آن و عوارض قرص اسید فولیک
هشدار در زمان مصرف فولیک اسید
اگر فولیک اسید به شکل خوراکی و به میزان مناسب و به شکل درست در دوران بارداری و شیردهی مصرف شود، بی خطر ااست. مصرف میزان ۳۰۰ تا ۴۰۰ میکروگرم فولیک اسید در دوران بارداری برای پیشگیری از نقص در زمان تولد مصرف میشوند.
فرایندهایی برای گشاد کردن شریانهای تنگ شده (آنژیوپلاستی angioplasty)
مصرف فولیک اسید، ویتامین B۶ و ویتامین B۱۲ به شکل درون وریدی (تزریق به داخل رگ) یا به شکل خوراکی تنگی شریانها را بدتر میکند. اسید فولیک نباید توسط افرادی که آنژیوگرافی میکنند مصرف شود.
کلمه پایانی
هویج منبع غنی بسیاری از مواد مغذی از جمله اسید فولیک است . مصرف روزانه یک فنجان هویج خام خرد شده می تواند 6 درصد از مصرف اسید فولیک توصیه شده را تامین کند و به محافظت در برابر علائم کمبود اسید فولیک کمک کند. فولیک اسید یک ریزمغذی مهم است که در رژیم غذایی شما به وفور یافت میشود. خوردن انواع غذاهای سالم مانند میوهها، سبزیجات، آجیل، دانهها و… یک راه آسان برای افزایش دریافت این ماده مغذی است. کسانی که قادر به انجام این کار نیستند، باید با متخصص تغذیه در مورد ضرورت مصرف مکمل مشورت کنند.
منبع
ثبت دیدگاه
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *نظرات (0)
هیچ نظری ثبت نشده است.