``
logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

تاریخ

بزرگترین گنج دوران سلطنت «امپراتور نرون» در جریان یک کار ساختمانی کشف شد‌

avatar
Author

نویسنده


  • 2024-12-08

گنجینه‌ای از سکه‌های نقره رومی مربوط به دوران سلطنت امپراتور نرون حین کار ساختمانی در وُرسِستِرشر در غرب انگلستان پیدا شده است. این گنجینه شامل ۱۳۶۸ سکه است، بزرگترین مجموعه از دوران سلطنت امپراتور نرون که تا کنون یافت شده است. 

 این سکه‌ها دو قرن از ۱۵۷ ق. م. تا ۵۵ ب. م. را در بر می‌گیرند، یعنی درست آغاز بریتانیای رومی، تقریباً یک دهه پس از تهاجم کلودیان در سال ۴۳ پس از میلاد.

میراث، هنر و موزه‌های وُرسِستِرشر گفته که این گنجینه اواخر سال ۲۰۲۳ در منطقه لی و برانسفورد، در غرب ورسستر کشف شد و «گنجینه فتح ورسسترشر» لقب گرفت. 

گنجینه فتح ورسسترشر

دکتر موری اندروز، مدرس باستان‌شناسی در مؤسسه باستان‌شناسی کالج دانشگاه لندن (UCL) گفته: «این کشف خارق‌العاده، بزرگ‌ترین گنجینه دوران سلطنت نرون (۵۴ تا ۶۸ پ. م.) و یکی از بزرگ‌ترین گنجینه‌هایی است که تا به حال در بریتانیا یافت شده است. سکه‌ها از هر گوشه از دنیای روم اولیه هستند، از سواحل مدیترانه تا تپه‌های کاتسوُلد. آن‌ها درست پس از تهاجم کلودین دفن شدند، زیرا نیروهای رومی از غرب بریتانیا برای نبرد با قبایل وِلز و مرز ولز لشکرکشی کردند. این یک کشف بسیار مهم است و اطلاعات جدید و مهمی را درباره فتح روم (زمان درگیری و تغییر در آغاز تاریخ بریتانیا) ارائه می‌دهد». 

«تحقیق اولیه ما نشان داد گنجینه مربوط به هزینه‌های نظامی است، شاید پرداخت‌های رسمی به یک کشاورز یا بازرگان ثروتمند محلی که غلات و دام برای قلعه رومی در ورسستر تأمین می‌کرده. این گنجینه زمان ناآرامی در مرزهای ولز دفن شده، زمانی که گروه‌های محلی مانند سیلورها برای حمله متقابل علیه ارتش روم در حال پیشروی بودند، بنابراین احتمالاً مالک اصلی سعی داشته از این گنجینه در برابر تهدید درگیری و حملات مرزی محافظت کند». 

قدمت برخی سکه‌ها به زمان جمهوری روم در سال ۱۵۷ ق. م. بازمی‌گردد

این احتمال وجود دارد که دیگ حاوی سکه‌ها در یکی از کوره‌های سفالگری در پای تپه‌های مالوِرن ساخته شده باشد. بیشتر سکه‌ها که قدیمی‌ترین‌شان به ۱۵۷ ق. م. و جدیدترین‌شان به ۵۵ ب. م. می‌رسد، از جنس دِناری نقره ساخته‌شده در روم هستند. یک سکه موسوم به استاتِر، تنها سکه طلایی است که در این گنجینه وجود دارد. این سکه برای قبیله دوبونی ساخته شده که از سال ۲۰ تا ۴۵ پ. م. در ورسسترشر زندگی می‌کردند. با توجه به اینکه این سکه‌ها تقریباً در شرایط دست‌نخورده هستند و از آن‌ها برای مدت طولانی استفاده نشده، به احتمال زیاد سال ۵۵ پ. م. یا کمی بعد دفن شدند. تعداد آن‌ها به این معناست که زمان دفن شدن، مبلغ بسیار قابل‌توجهی از پول نقد به حساب می‌آمدند. 

این گنج در حال حاضر در گالری و موزه هنر شهر ورسستر فهرست‌بندی و نگهداری می‌شود، جایی که ماه ژانویه به‌طور موقت به نمایش گذاشته خواهد شد.

منبع خبر


ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات (0)

هیچ نظری ثبت نشده است.


اشتراک گذاری