``
logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

بررسی

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو ؛ موشکافی سیستم، دوربین، باتری و عملکرد‌

avatar
Author

نویسنده


  • 2024-12-10

[

در این مطلب با بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو همراه شما هستیم و نگاهی داریم به مشخصات، قیمت و قابلیت‌های این گوشی و ارزش خرید آن را ارزیابی می‌کنیم.

بر خلاف سال پیش که اوپو فایند ایکس تنها دو مدل ساده و اولترا داشت، تا این لحظه از سال 2024 سه مدل مختلف از اوپو فایند ایکس 8 عرضه شده و ممکن است مدل چهارم هم در راه باشد. این مطلب به بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو از این سری اختصاص دارد که از بهترین گوشی های اوپو 2024 به شمار می‌رود و مجهز به امکاناتی مثل چیپ‌ست قوی، باتری بزرگتر و دکمه کنترل دوربین است.

این گوشی دارای دو دوربین تله فوتو و باتری سیلیکون کربن است که با داشتن ظرفیت 6000 میلی‌آمپر ساعت علاوه بر ماندگاری شارژ طولانی، از نظر عملکرد در دماهای پایین هم بسیار خوب عمل می‌کند. گواهینامه IP69 هم نشان می‌دهد که فایند ایکس 8 پرو قابلیت مقاومت در برابر جت‌های آب پرفشار تا دمای 80 درجه را دارد.

نمایشگر OLED با قابلیت پشتیبانی از دالبی ویژن هم جزء مزایای این گوشی است اما بهتر بود که به جای حسگر نوری، برای این گوشی از حسگر اولتراسونیک استفاده شود. بعلاوه، سلفی‌های این گوشی کیفیت خیلی خوبی ندارند. اما آیا امکانات Find X8 Pro و مزایا و معایب آن با قیمت این گوشی تناسب دارند؟ برای پیدا کردن پاسخ این سوال با ما همراه باشید.

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو

فایند X8 پرو که می‌تواند یکی از بهترین گوشی های 2024 باشد، بر خلاف مدل‌های قبل در اروپا بدون شارژر و قاب محافظ عرضه می‌شود. در سایر نقاط جهان، یک شارژر 80 واتی و یک کابل تبدیل USB-A به USB-C در این جعبه وجود دارد. همچنین، یک قاب محافظ نرم شفاف هم در این جعبه قرار دارد که می‌توانید برای پیشگیری از خط و خش افتادن روی گوشی، از همان ابتدا از آن استفاده کنید.

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو

مشخصات فنی Oppo Find X8 Pro را در جدول زیر مشاهده می‌کنید.

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو
مشخصات فنی اوپو فایند ایکس 8 پرو

طراحی و ساختار

162.3 × 76.7 ×  8.2 میلی‌متر
وزن 215 گرم
قسمت جلو گلس (گوریلا گلس 7i)، گلس پشت (گوریلا گلس 7i) و فریم آلومینیوم
نانو سیم، eSIM یا دوآل سیم (نانو سیم و دوآل استندبای)
گواهینامه IP68/IP69 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و ذرات ریز (تا نیم ساعت در عمق 1.5 متری)
رنگ بندی سفید مرواریدی، آبی و مشکی فضایی

نمایشگر

LTPO AMOLED با 1 میلیارد رنگ و نرخ نوسازی 120 هرتز، پشتیبانی از دالبی ویژن، HDR10+، حداکثر روشنایی 4500 نیت (peak)
 6.78 اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه حدود 89.8 درصد
رزولوشن 2780×1264 پیکسل، تراکم پیکسل حدود 450  ppi
گلس کورنینگ گوریلا گلس 7i
پشتیبانی از تصویر اولترا HDR

نرم‌افزار

اندروید 15 با رابط کاربری ColorOS 15، دریافت حداکثر 5 آپدیت اندروید

تراشه

مدیاتک دایمنسیتی 9400 (ساخته شده با فرایند 3 نانومتری)
پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای شامل 1 هسته 3.63 گیگاهرتزی کورتکس X-925 با 3 هسته 3.3 گیگاهرتزی کورتکس X4 و 4 هسته 2.4 گیگاهرتزی کورتکس A720
پردازنده گرافیکی Immortalis-G925

رم و حافظه داخلی

رم 12 گیگابایتی با حافظه داخلی 256 گیگابایتی
رم 12 گیگابایتی با حافظه داخلی 512 گیگابایتی
رم 16 گیگابایتی با حافظه داخلی 512 گیگابایتی
رم 16 گیگابایتی با حافظه داخلی 1 ترابایتی
درگاه حافظه ندارد

دوربین اصلی

50 مگاپیکسل، لنز واید، PDAF چند جهته با دیافراگم f/1.6 و لرزشگیر OIS
50 مگاپیکسل، تله فوتوی پریسکوپ، PDAF چند جهته، با لرزشگیر OIS، زوم اپتیکال 3 برابری و دیافراگم f/2.6
50 مگاپیکسل، تله فوتوی پریسکوپ، PDAF دوآل پیکسل، با لرزشگیر OIS، زوم اپتیکال 6 برابری و دیافراگم f/4.3
50 مگاپیکسل اولتراواید، با دیافراگم f/2.0، PDAF چند جهته
فلش LED، HDR، پانوراما، تنظیم رنگ Hasselblad و فوکوس خودکار لیزری
قابلیت ضبط ویدیوی 4K با نرخ 30/60 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل با نرخ 30، 60، 240 فریم بر ثانیه، gyro-EIS، HDR، دالبی ویژن و ویدیوی 10 بیت

دوربین سلفی

32 مگاپیکسلی واید با دیافراگم f/2.4
پانوراما
قابلیت ضبط ویدیوی 4K با نرخ 30 و 60 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل با نرخ 30 و 60 فریم بر ثانیه، gyro-EIS

باتری

غیرقابل تعویض Si/C با ظرفیت 5910 میلی‌آمپر ساعت
شارژ باسیم 80 وات، PD 55w و PPS و UFCS
شارژ بی‌سیم 50 وات
شارژ معکوس 10 وات

صدا

اسپیکر استریو
جک هدفون 3.5 میلی‌متری ندارد

شبکه و قابلیت‌های اتصال

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6/7، دو باند یا سه باند، وای فای دایرکت
بلوتوث نسخه 5.4، A2DP ،LE ، aptX HD و LHDC 5
NFC دارد؛ NFC-SIM, HCE, eSE, eID
رادیو ندارد
پورت مادون قرمز
GPS (L1+L5), BDS (B1I+B1c+B2a+B2b), GALILEO (E1+E5a+E5b), QZSS (L1+L5), GLONASS, NavIC (L5)
USB Type-C 3.2 و OTG
اینترنت فایوجی

سنسورها

اثر انگشت (زیر نمایشگر، نوری)، شتاب سنج، ژیروسکوپ، مجاورت، قطب نما، طیف رنگی

قیمت Oppo Find X8 پرو
حدود 1099 پوند

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های میان رده 2024

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو از نظر طراحی و ساختار

بررسی گوشی اوپو فایند ایکس 8 پرو نشان می‌دهد که این گوشی شباهت زیادی به مدل‌های قبلی اوپو فایند دارد و یکی از مهم‌ترین عناصر طراحی آن، بلاک دوربین پشت گوشی است. دوربین تله فوتوی فایند ایکس 8 پرو هم مجهز به یک لنز دو گانه منشوری شده که به کاهش 40 درصدی برجستگی بلاک دوربین کمک می‌کند.

پنل‌های جلو و پشت گوشی از گوریلا گلس  7i ساخته شده‌اند و نمایشگر گوشی و پنل پشت آن در هر چهار جهت انحنای ملایمی دارند. فریم گوشی از آلومینیوم ساخته شده و اوپو طراحی کلی این گوشی را Armor Shield می‌نامد.

یکی از مهم‌ترین مشخصات Oppo Find X8 Pro داشتن گواهینامه‌های IP68 و IP69 است. این یعنی فایند X8 پرو علاوه بر مقاومت در عمق یک و نیم متری آب تا 30 دقیقه، در برابر آب پرفشار با حداکثر دمای 80 درجه هم مقاوم است. مشخصه بعدی این گوشی، دکمه کنترل دوربین است. این دکمه که سمت راست دستگاه قرار گرفته، لمسی و حساس به فشار است و می‌توانید از آن برای فعال سازی اپلیکیشن دوربین، زوم و غیره استفاده کنید.

در سری قبل گوشی‌های فایند، اسلایدر هشدار را برای اولین بار داشتیم که قبلاً مختص گوشی‌های وان پلاس بود. حالا فایند X8 و X8 پرو هم چنین دکمه‌ای را دارند که می‌توانید از آن برای جابجایی بین حالت زنگ، ویبره و سایلنت کامل استفاده کنید.

Find X8 Pro یک حسگر اثرانگشت نوری زیر نمایشگر دارد که کمی پایین نصب شده اما کار کردن با آن نسبتاً راحت است و عملکرد سریع و دقیقی هم دارد.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های سامسونگ 2024

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو از نظر نمایشگر

همانطور که در جدول مشخصات فنی Oppo Find X8 Pro مشاهده می‌کنید این گوشی یک نمایشگر 6.78 اینچی LTPO OLED با رزولوشن 1264×2780 و نرخ نوسازی 1-120 هرتز دارد. به گفته اوپو، حداکثر روشنایی نمایشگر این گوشی برای اپلیکیشن‌های HDR به صورت محلی به 4500 نیت می‌رسد. در مجموع، با اینکه در تست‌ها چنین نتایجی به دست نیامده، اما بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو نشان داده که این گوشی تصویر بسیار خوب و روشنی دارد.

تنظیم نرخ نوسازی تصویر X8 Pro بر اساس محتوای صفحه، تعاملات کاربر و سطح روشنایی محیط انجام می‌شود (در محیط تاریک‌تر، روشنایی تصویر کمتر بوده و نرخ نوسازی تصویر می‌تواند بیشتر باشد). در شرایط عادی، نرخ نوسازی تصویر در صورت عدم استفاده از گوشی به 1 هرتز کاهش پیدا می‌کند. متأسفانه مشکل محدودیت نرخ نوسازی برای بازی‌ها در این نسخه از Color OS هم مشاهده می‌شود. همه بازی‌های امتحان شده در این گوشی حداکثر با نرخ نوسازی 60 هرتز و 60 فریم بر ثانیه اجرا شده‌اند.

X8 Pro از همه استانداردهای اصلی HDR از جمله دالبی ویژن و HDR10+ پشتیبانی می‌کند. در نت‌فلیکس می‌توانید محتوای HDR10 و دالبی ویژن را استریم کنید و امکان استریم HDR در یوتیوب هم وجود دارد. وجود گواهینامه Widevine L1 هم یعنی می‌توانید محتوای حفاظت شده DRM را با رزولوشن بالا پخش کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های شیائومی 2024

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو از نظر نرم‌افزار

نقد و بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو را با ارزیابی سیستم نرم‌افزاری این گوشی ادامه می‌دهیم که شامل اندروید 15 و پوسته Color OS 15 است. این گوشی 5 سال آپدیت سیستم‌عامل و 6 سال آپدیت امنیتی دریافت خواهد کرد.

به گفته اوپو ColorOS تغییراتی اساسی دارد اما بررسی این سیستم‌عامل نشان می‌دهد که بیشتر این تغییرات ظریف و ظاهری هستند. مهم‌ترین تغییر، پنل تنظیمات فوری است که حالا شبیه به یک ویجت Now playing شده است. یکسری تغییر هم در آیکن‌ها دیده می‌شود اما مثلاً منوی تنظیمات بسیار شبیه قبل است.

در این نسخه یکسری قابلیت هوش مصنوعی مثل Circle to search و پشتیبانی از دستیار هوش مصنوعی جمینای هم وجود دارند. یک جعبه ابزار هوش مصنوعی هم برای کمک به انجام کارهایی مثل نوشتن یا خلاصه سازی متن و غیره وجود دارد. با اپلیکیشن AI Studio هم می‌توانید بر اساس یک عکس دلخواه، تصاویر واقع گرایانه به سبک‌های مختلف بسازید.

در اپلیکیشن گالری هم یکسری ابزار مفید برای ویرایش تصاویر بر اساس هوش مصنوعی وجود دارد؛ مثل پاک کن هوش مصنوعی و قابلیت شفاف سازی تصاویر تار.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های گیمینگ 2024

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو از نظر عملکرد

اوپو فایند X8 پرو با چیپ‌ست 8 هسته‌ای دایمنسیتی 9400 ساخته شده که جزئیات آن را در جدول مشخصات اوپو فایند ایکس 8 پرو مشاهده می‌کنید. گفته شده که این چیپ‌ست نسبت به سری قبل آن در حالت تک هسته‌ای 35 درصد قدرتمندتر است و از نظر بهره‌وری انرژی و همچنین قدرت جی‌پی‌یو هم 40 درصد بهبود پیدا کرده است.

قبلاً عملکرد چیپ‌ست D9400 را در ویوو X200 پرو مشاهده کرده بودیم و اعداد و ارقام به دست آمده برای فایند ایکس 8 پرو هم کمابیش در همان سطح هستند؛ اما اوپو بیشتر از نظر سی‌پی‌یو برتری دارد و در مقابل، عملکرد جی‌پی‌یوی X200 Pro نسبت به اوپو کمی بهتر است. نتایج به دست آمده برای دایمنسیتی با چیپ‌ست اسنپدراگون 8 الیت تفاوت چندانی ندارد؛ به جز اینکه چیپ‌ست اوپو فایند ایکس از نظر امتیازهای سی‌پی‌یو نسبت به آن کمی ضعیف‌تر است.

بررسی Oppo Find X8 Pro نشان داده که رفتار این گوشی تحت بار سنگین طولانی مدت شباهت زیادی به ویوو X200 پرو دارد و بیشترین میزان افت عملکرد این گوشی، رسیدن به 60 درصد از عملکرد اولیه است. در تست فشار Wild Life Extreme اوپو عملکرد بهتری داشته و رتبه ثبات عملکرد 58 درصد را به ثبت رسانده است.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های وان پلاس 2024

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو از نظر ماندگاری شارژ و باتری

باتری Oppo Find X8 Pro از نوع سیلیکون کربن و دارای ظرفیت 5910 میلی‌آمپر ساعت است. این باتری در هوای سرد عملکرد خیلی خوبی دارد و در تست‌های استفاده فعال، رکوردهای خوبی از آن به ثبت رسیده است. رکورد ماندگاری شارژ Find X8 Pro در تست‌های گیمینگ، پخش ویدیو و وبگردی به ترتیب حدود 10 ساعت و نیم، 18 ساعت و 14 ساعت است.

طبق آنچه در فهرست مشخصات فنی Oppo Find X8 پرو ذکر شده، این گوشی با سرعت 80 وات شارژ می‌شود که شارژر ارایه شده با آن هم چنین سرعتی دارد. در بررسی‌ها، باتری اوپو فایند ایکس 8 پرو ظرف 53 دقیقه به طور کامل شارژ شده و ظرف حدود نیم ساعت، شارژ آن به 70 درصد رسیده است. لازم به ذکر است که با توجه به تراکم بالای انرژی در چنین باتری‌هایی، نمی‌توان سرعت شارژ چشمگیری را از آنها انتظار داشت.

این اعداد و ارقام مربوط به شارژر اختصاصی گوشی هستند و برای مناطقی که گوشی بدون شارژر ارایه می‌شود، کاربران می‌توانند از شارژرهای USB Power Delivery با حداکثر سرعت 55 وات استفاده کنند.

می‌توانید باتری Oppo Find X8 پرو را به روش بی‌سیم و با پد شارژ اختصاصی AirVOOC این برند هم شارژ کنید. این گوشی از شارژ بی‌سیم معکوس 10 وات هم پشتیبانی می‌کند.

در Color OS گزینه‌هایی برای حفظ سلامت باتری و صرفه جویی در مصرف آن هم وجود دارد. از جمله قابلیت محدود کردن شارژ به 80 درصد، تنظیم سرعت شارژ، غیرفعال کردن شارژ سریع و غیره.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های ویوو 2024

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو از نظر صدا و اسپیکرها

نقد و بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو را با نگاهی به سیستم صوتی این گوشی ادامه می‌دهیم که شامل یک سیستم اسپیکر ترکیبی است. یکی از این اسپیکرها رو به پایین و اسپیکر بعدی بالای نمایشگر و رو به جلو قرار دارد. هر دو اسپیکر، صدای کانال مخالف را هم با شدت کمتر پخش می‌کنند.

فایند X8 Pro در تست بلندی صدا به امتیاز بسیار خوب دست پیدا کرده و می‌توان گفت صدای این گوشی نسبت به X7 اولترا بهتر و جاندارتر شده است. قطعاً صدای این گوشی در سطح آیفون 16 پرو مکس نیست و گلکسی S24 اولترا هم نسبت به این گوشی صدای بهتری دارد.

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو از نظر دوربین

بررسی Oppo Find X8 Pro نشان می‌دهد که سیستم دوربین این گوشی شباهت زیادی به X7 اولترا دارد. سیستم دوربین Oppo Find X8 Pro متشکل از یک لنز اصلی 50 مگاپیکسلی، دو تله فوتوی 50 مگاپیکسلی، یک اولترا واید 50 مگاپیکسلی و یک سلفی 32 مگاپیکسلی است.

این گوشی یک دکمه کنترل دوربین به نام دکمه Quick هم دارد که نسبت به لمس حساس بوده و بازخوردهای لمسی دارد. می‌توانید با دو با فشردن این دکمه، دوربین را فعال کرده و با فشار بعدی عکس بگیرید. یک حسگر لمسی هم روی این دکمه وجود دارد؛ در نتیجه می‌توانید با حرکت دادن انگشت روی دکمه، کارهایی مثل تنظیم زوم را انجام دهید.

بیشتر بخوانید: بهترین دوربین گوشی 2024

بررسی کیفیت تصویر در روز

دوربین اوپو فایند ایکس 8 پرو در نور روز تصاویر بسیار خوبی ثبت می‌کند. در این تصاویر نویزی مشاهده نمی‌شود و جزئیات بسیار زیاد هستند. این تصاویر محدوده پویا، نورپردازی و اشباع رنگ خیلی خوبی دارند. حالت رزولوشن کامل 50 مگاپیکسلی هم تغییر چندانی در افزایش جزئیات تصویر ایجاد نمی‌کند.

تصاویر 2x گوشی هم جزء شارپ‌ترین‌ها نیستند، اما جزئیات خوبی دارند.

دوربین تله فوتوی 3x گوشی قابلیت فوکوس از فاصله نزدیک را ندارد اما برای فواصل متوسط تا طولانی بسیار مناسب است. در این حالت، تصویر کاملاً واضح و شارپ است. توازن سفیدی تصویر خیلی دقیق نیست اما با دوربین اصلی تطبیق دارد.

دوربین تله فوتوی بعدی یعنی 6x برای تصاویر کلوزاپ بهتر است. شارپ شدگی این تصاویر کمتر به نظر می‌رسد، به خصوص وقتی نور زیادی در فریم تصویر باشد. رنگ این تصاویر کاملاً خوب است.

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو نشان می‌دهد که تصاویر اولتراواید این گوشی جزئیات و شارپ شدگی خوبی دارند و در نور روز، نویزی در آنها مشاهده نمی‌شود. محدوده پویا کاملاً وسیع بوده و بازتولید رنگ‌ها هم به خوبی انجام می‌شود.

سلفی‌های فایند X8 پرو جذابیت زیادی ندارند، اما این تصاویر دارای رنگ و محدوده پویای خوبی هستند؛ به این شرط که آنها را به عنوان تصاویری 10-12 مگاپیکسلی قضاوت کرده و در همین حد انتظار جزئیات داشته باشید.

کیفیت تصویر در شب

بررسی گوشی اوپو فایند ایکس 8 پرو نشان داده که دوربین اصلی این گوشی در محیط‌های تاریک عملکرد بسیار خوبی دارد. در این حالت، تصاویری با محدوده پویای وسیع، نورپردازی مناسب و سایه‌ها و هایلایت‌های خوب ثبت می‌شود. جزئیات تصویر هم به شکل کاملاً طبیعی پردازش می‌شود و مشکلاتی مثل شارپ شدگی شدید یا حالت آبرنگی در تصویر مشاهده نمی‌شود. در حالت 2x پارامترهای کلی تصویر تفاوتی ندارد، اما شارپ شدگی بسیار کاهش پیدا می‌کند.

در حالت 3x، تصویر دارای جزئیات زیاد، حالت طبیعی، رنگ‌های زیبا و محدوده پویای خوب است. در حالت 6x هم کیفیت تصویر از جمله رنگ‌ها و محدوده پویا خوب به نظر می‌رسند.

دوربین اولتراواید Find X8 Pro در محیط تاریک عملکرد خوبی دارد. تصویر این دوربین دارای جزئیات زیاد، محدوده پویای عالی، رنگ‌های دقیق و هر از گاهی کمی گرم است.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی ها برای فیلمبرداری

ضبط ویدیو

هر پنج دوربین Oppo Find X8 پرو قابلیت ضبط ویدیوهای 4K60 را دارند. حالت‌های لرزشگیر الکترونیک معمولی و Ultra steady هم برای همه رزولوشن‌ها و نرخ‌های فریم قابل استفاده هستند.

کیفیت ویدیوهای 4K فایند ایکس 8 پرو بسیار عالی و دارای محدوده پویای وسیع، رنگ‌های شاداب و توازن سفیدی خوبی هستند. این ویدیوها جزئیات کافی دارند اما در حالت 2x، تصویر صاف به نظر می‌رسد. ویدیوهای تله فوتوی 3x هم جزئیات خوبی دارند و در حالت 6x هم این شرایط مشاهده می‌شود، اما کمی تار شدگی در آن مشاهده می‌شود.

در محیط تاریک، دوربین اصلی همچنان خوب کار می‌کند و دوربین تله فوتوی 3x هم در این حالت عملکرد خوبی دارد. در چنین محیط‌هایی، ویدیوهای 6x چندان خوب نیستند؛ اما در صورت انتخاب صحنه‌های مناسب، می‌توان از این ویدیوها استفاده کرد.

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو نشان می‌دهد که سیستم لرزشگیر این گوشی عملکرد نسبتاً خوبی دارد و در مجموع، برای همه حالت‌ها به ویژه تله فوتو، تصویر را نسبتاً ثابت حفظ می‌کند.

بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو از نظر قیمت و محصولات رقیب

قیمت Oppo Find X8 Pro  با 16 گیگابایت رم و 512 گیگابایت حافظه داخلی، 1,099 پوند است. به عنوان یک جایگزین خوب برای این گوشی، می‌توان از مدل غیرپروی فایند X8 نام برد. این گوشی از نظر دوربین در سطح مدل پرو نیست اما با همان چیپ‌ست، یک باتری کمی کوچکتر و نمایشگر تخت ساخته شده است.

آیفون 16 پرو مکس هم می‌تواند جایگزین خوبی برای این گوشی باشد. هر دو گوشی ماندگاری شارژ خیلی خوب و چیپ‌ست‌هایی قوی دارند. همچنین هر دو دارای گواهینامه ضد آب قوی و دکمه کنترل دوربین هستند.

گزینه بعدی، S24 اولترا است که از نظر عکاسی و ضبط ویدیو می‌تواند رقیب خوبی برای فایند X8 پرو باشد. این گوشی قلم لمسی و قابلیت‌های خاص OneUI را هم در اختیار شما قرار می‌دهد. در مقابل، گوشی اوپو با چیپ‌ست جدیدتر ساخته شده است.

ویوو X200 پرو یکی دیگر از گوشی‌های متمرکز بر دوربین از چین است. این گوشی از نظر گواهینامه ضد آب با X8 پرو قابل رقابت و دارای چیپ‌ست و ماندگاری شارژ مشابهی است. می‌توان گفت که سیستم دوربین این گوشی بهتر است و حتی تک دوربین تله فوتوی این گوشی نسبت به دو دوربین اوپو فایند ایکس 8 پرو عملکرد بهتری دارد. شیائومی 14 پرو یا 15 پرو هم می‌توانند جایگزین‌های خوبی برای X8 پرو باشند.

جمع‌بندی

در پایان بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو می‌توان گفت که ایرادهای این گوشی نسبتاً محدود، کوچک و کم اهمیت هستند. سیستم دوربین این گوشی چند ایراد جزئی دارد اما با توجه به در پیش بودن مدل اولترا، این ایرادهای جزئی دور از انتظار نیستند. در مجموع، این گوشی یک پکیج قوی و کامل است. چیپ‌ست بسیار قوی، ماندگاری شارژ طولانی، گواهینامه ضد آب متفاوت، دکمه کنترل دوربین و سیستم دوربین قوی جزء مزایای مهم این گوشی هستند که آن را تبدیل به یک پرچمدار قوی کرده‌اند.

سوالات پرتکرار

قیمت اوپو فایند ایکس 8 پرو چقدر است؟

قیمت Oppo Find X8 Pro  با 16 گیگابایت رم و 512 گیگابایت حافظه داخلی، 1,099 پوند است.

اوپو فایند X8 پرو چند دوربین دارد؟

سیستم دوربین Oppo Find X8 Pro متشکل از یک لنز اصلی 50 مگاپیکسلی، دو تله فوتوی 50 مگاپیکسلی، یک اولترا واید 50 مگاپیکسلی و یک سلفی 32 مگاپیکسلی است.

ماندگاری شارژ اوپو فایند ایکس 8 پرو چقدر است؟

رکورد ماندگاری شارژ Find X8 Pro در تست‌های گیمینگ، پخش ویدیو و وبگردی به ترتیب حدود 10 ساعت و نیم، 18 ساعت و 14 ساعت است.

بیشتر بخوانید:

منبع: gsmarena

نظر شما درباره بررسی اوپو فایند ایکس 8 پرو چیست؟ آیا این گوشی ارزش خرید دارد؟ دیدگاه خود را با بخش تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار گوشی را با ما دنبال کنید.

منبع ]


ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات (0)

هیچ نظری ثبت نشده است.


اشتراک گذاری