ارزانترین و گرانترین کشورها برای مهاجران در سال ۲۰۲۴؛ از ویتنام تا کانادا
ارزانترین کشورها برای مهاجران
۱. ویتنام: مقصد اول مهاجران اقتصادی
ویتنام برای سومین سال متوالی به عنوان ارزانترین کشور برای مهاجران معرفی شده است. ۸۶ درصد از مهاجران در این کشور از هزینههای پایین زندگی راضی هستند و ۶۸ درصد میگویند درآمدشان برای زندگی راحت بیش از حد کافی است. همچنین ۶۵ درصد از آنها به طور کلی از وضعیت مالی خود رضایت دارند.
جالب است بدانید برخی از مهاجران در ویتنام حتی درآمدهای بالا (تا ۱۵۰,۰۰۰ دلار در سال) دارند که این موضوع این کشور را به گزینهای ایدهآل تبدیل کرده است.
۲. کلمبیا: زندگی اقتصادی در کنار آرامش
کلمبیا دومین کشور ارزان برای مهاجران است. ۸۵ درصد از مهاجران هزینههای زندگی را مناسب ارزیابی کردهاند و ۹۱ درصد اعلام کردهاند که درآمدشان برای یک زندگی راحت کافی است.
کمی کمتر از ۹۰ درصد از مهاجران (۸۹ درصد) میگویند که از وضعیت مالی خود در این کشور آمریکای جنوبی راضی هستند.
۳. اندونزی: آرامش با هزینههای پایین
اندونزی با آب و هوای دلپذیر، محیط امن و طبیعت زیبا، سومین کشور در این لیست است. ۶۹ درصد از مهاجران از هزینههای زندگی رضایت دارند و ۸۶ درصد معتقدند که درآمدشان برای یک زندگی راحت کافی است.
کمتر از سه چهارم (۷۲ درصد) مهاجران در اندونزی از وضعیت مالی خود راضی هستند.
گرانترین کشورها برای مهاجران
۵۳. کانادا: گرانترین مقصد
کانادا به عنوان گرانترین کشور برای مهاجران شناخته شده است. ۶۶ درصد از مهاجران هزینههای زندگی را بالا ارزیابی کردهاند و ۵۳ درصد میگویند درآمدشان برای زندگی راحت کافی نیست.
بیش از یک چهارم ساکنان خارجی (۲۶ درصد) میگویند وضعیت مالیشان «بسیار بد» است. به گفته یک مهاجر اسپانیایی: «هزینههای زندگی در کانادا بسیار گران است و رفتن به رستوران یا نوشیدن یک نوشیدنی رفتاری تجملاتی به نظر میرسد.»
۵۲. فنلاند: گرانی در قلب اروپا
فنلاند در رده دوم گرانترین کشورها قرار دارد. یک پنجم از مهاجران در این کشور از وضعیت مالی خود کاملاً ناراضی هستند و ۵۱ درصد، از هزینههای بالای زندگی شکایت دارند. همچنین ۶۹ درصد از مهاجران در این کشور درآمدی کمتر از ۵۰,۰۰۰ دلار در سال دارند که زندگی در این کشور را دشوار میکند.
۵۱. بریتانیا: دستمزد ناکافی برای هزینههای بالا
بریتانیا سومین کشور گران برای مهاجران است. ۵۸ درصد از مهاجران از هزینههای بالای زندگی در این کشور ناراضی هستند و از هر پنج نفر دو نفر (۴۳ درصد) معتقدند که درآمدشان برای زندگی راحت کافی نیست.
به طور کلی، ۳۷ درصد از مهاجرانی که در بریتانیا زندگی میکنند از وضعیت مالی خود ناراضی هستند.
ثبت دیدگاه
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *نظرات (0)
هیچ نظری ثبت نشده است.