logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

آشپزی

ادویه قورمه سبزی شامل چه چیزهایی است ؟ ؛ روش تهیه بهترین طعم دهنده قورمه سبزی / ادویه قورمه سبزی را کی اضافه کنیم ؟‌

avatar
Author

نویسنده


  • 2025-01-07

قورمه سبزی یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که تقریباً در همه مناطق کشور با یک روش خاص تهیه می‌شود. خوشمزگی این خورش به ادویه‌هایی که در پخت آن استفاده می‌شود، بستگی دارد.

ادویه قورمه سبزی نقش مهمی در افزایش طعم و عطر این خورش دارد. همه ما قورمه سبزی‌های مادرانمان را بهترین می‌دانیم، زیرا یادآور عطر و طعم دلپذیری است که در دوران کودکی تجربه کرده‌ایم. این عطر و طعم، عامل کلیدی در تهیه یک قورمه سبزی خوشمزه است و سرآشپزهای حرفه‌ای نیز برای دستیابی به بهترین نتیجه، رازهای خاص خود را دارند.

این خورش سنتی و خوشمزه، در بسیاری از مناطق ایران با دستوراتی مشابه تهیه می‌شود. برخی افراد در پخت قورمه سبزی مهارت ویژه‌ای دارند و قورمه سبزی آن‌ها در بین دوستان و خانواده مشهور است. یکی از عوامل کلیدی در خوشمزگی این غذا، استفاده از ادویه‌های مناسب است. در ادامه، به بررسی ادویه قورمه سبزی و روش تهیه آن خواهیم پرداخت.

ترکیبات ادویه مخصوص قورمه سبزی

شنبلیله خشک ۲ قاشق غذاخوری

تره خشک ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خشک ۲ قاشق غذاخوری

گشنیز خشک ۲ قاشق غذاخوری

اسفناج خشک ۲ قاشق غذاخوری

پودر گل محمدی ۲ قاشق غذاخوری

پودر غوره ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری

پودر رازیانه ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ادویه قورمه سبزی

برای تهیه ادویه قورمه سبزی مراحل زیر را طی کنید:

۱. سبزی‌های مورد نظر را پس از شستشو روی پارچه‌ای قرار دهید تا خشک شوند.

۲. بهتر است سبزی‌ها را در سایه خشک کنید تا رنگ آن‌ها حفظ شود.

۳. سبزی‌های خشک شده را در آسیاب یا هاون بریزید و به خوبی بکوبید تا نرم شوند.

۴. مخلوط سبزی‌ها را به دقت ترکیب کنید.

۵. سایر ادویه‌ها را به مخلوط اضافه کنید.

۶. ادویه را الک کنید تا کاملاً یکنواخت و صاف شود.

۷. این ادویه را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید. می‌توانید آن را تا دو سال در مکان خشک و خنک نگهداری کنید.

نکات مهم برای تهیه ادویه قورمه سبزی


ادویه قورمه سبزی را باید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از پایان پخت اضافه کنید. پس از افزودن ادویه، خورش باید حداقل ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا طعم چاشنی به خوبی جذب شود.
برای هر سه نفر، حدود یک و نیم قاشق از این ادویه کافی است.
می‌توانید مقدار هر کدام از ادویه‌ها را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنید تا به طعم دلخواه برسید.
برای افزایش عطر و طعم چاشنی، بهتر است از ادویه‌های تازه آسیاب شده استفاده کنید تا از خلوص آن‌ها مطمئن باشید.

منبع خبر


ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات (0)

هیچ نظری ثبت نشده است.


اشتراک گذاری