شهاب حسینی را میتوانیم یکی از پدیدههای جشنواره امسال بنامیم. او با نقش توحید در فیلم «رها» به کارگردانی حسام فرهمند، نمایشی عمیق از احساسات یک پدر شکستخورده و مستاصل را به نمایش میگذارد. حسینی در این نقش به قدری زنده و اثرگذار ظاهر میشود که تلخی این نقش حتی پس از تماشای فیلم هم رهایمان نمیکند.
به گزارش فیلمنیوز، شهاب حسینی استاد چالش با نقشهای جذاب و متفاوت است. او در جشنواره امسال یکی از بهترین نقشهایش را در فیلم «رها» به نمایش گذاشته است. نگاهی داریم به ابعاد مختلف این نقش.
ویژگی ظاهری | شهاب حسینی در نقش پدر یک خانواده ظاهر شده که اوضاع مالی خوبی ندارد. نسبت به همیشه لاغرتر است و بهخوبی شمایل مردی افتاده و خسته را نشان میدهد. موهایی به نسبت کوتاه و تهریشی نامنظم دارد. تمام مدت یک تیشرت و پیرهن به تن دارد و در قید تعویض لباسهایش نیست.
شهاب حسینی در نقش «توحید» حضور درخسانی در فیلم «رها» دارد.
اهمیت نقش | شهاب حسینی در فیلم «رها» نقش مردی شکستخورده ظاهر شده که مدام به در بسته میخورد. هرکار میکند از پس هزینههای زندگی خانوادهاش برنمیآید. مدام دنبال کار میگردد و سعی میکند با تعمیر وسایل خراب خانههای دیگران، گرهی از زندگیاش باز کند اما هربار دست خالی برمیگردد با اینحال امیدش را به بهتر شدن شرایط از دست نمیدهد. نکته مهم شخصیت به همین امیدواری برمیگردد. او سالها راننده مترو بوده و به خاطر خودکشی یک دختر جوان درست مقابل چشمهایش دیگر توان ادامه کار را ندارد. با وجود همه سختیها نا امید نمیشود و سعی میکند نیمه پر لیوان را ببیند. حتی زمانی که میفهمد لپتاپ دخترش را دزدیدهاند و پولی برای انجام پروژههایش ندارد، باز هم با خوشبینی سراغ تهیه لبتاپ جدید میرود و مقابل سرکوفتهای همسرش دم نمیزند. تا جایی که بالاخره با واقعیت زندگیاش مواجه میشود و دیگر ظرفیتی برای ادامه دادن ندارد.
بازی شهاب حسینی یکی از امتیازات بزرگ فیلم «رها»ست.
جنس بازی | بدون شک بخش مهمی از جذابیت فیلم روی دوش بازی درخشان شهاب حسینی است. او تلاش میکند مثل پدرهایی مسئولیتپذیر رفتار کند و هربار به در بسته میخورد. بهسادگی خوشحال میشود و اجازه نمیدهد حتی در بدترین شرایط هم بچههایش احساس ناامیدی کنند. با وجود اینکه خوشبین به نظر میرسد اما شرمندگی دائمی را میتوان در چهرهاش دید. مدام سرش پایین است و در مقابل همسرش که او را بیکفایت میخواند حرفی برای گفتن ندارد. حسینی بهقدری با نقش یکی شده که کاملا میتوانیم شمایلی از پدری شکستخورده را در او ببینیم. او را در موقعیتهای متفاوتی میبینیم و آرامش و امیدواریاش را در کنار خشم و عصیانگری و نهایتا احساسات عمیق پدرانهاش با تمام وجود درک میکنیم. در صحنه پایانی وقتی خودش را به عنوان یک پاکباخته میپذیرد و در خودش جمع میشود یکی از تلخترین و به یادماندنیترین صحنههای فیلم رقم میخورد.
شهاب حسینی با فیلم «رها» به غیبت 6 ساله خود در جشنواره فیلم فجر پایان داد، آخرین حضور او در این رویداد به سال 1397 برمیگردد که فیلم «شی» را در بخش نگاه نو داشت.
دانلود آهنگ