آگراندیسمان قسمت سیوچهارم | بررسی بازی مارال بنیآدم در نقش «پروین اعتصامی» در فیلم«پروین» | معجزه مارال
- 2025-01-03
بازی در نقش شخصیتهای مهم فرهنگ و سیاست تاریخ معاصر، چالش بسیار مهمی برای بازیگران به حساب میآید و مارال بنیآدم با وجود ریسک فراوانی که برای ایفای نقش پروین اعتصامی وجود داشت در ، قدمی موثر در کارنامهاش برداشت. از میان بازیگرانی که تا به حال در این نقش ظاهر شدهاند، بنیآدم بیشترین شباهت را به این شاعر بزرگ دارد و گریم روی صورتش و همچنین طراحی لباسها و جنس بازیاش او را کاملا در این قالب باورپذیر کرده است.
به گزارش فیلمنیوز، فیلم سینمایی «معجزه پروین» به کارگردانی محمدرضا ورزی، هفته گذشته روی پرده سینماها رفته است. به بهانه بازی موفق مارال بنیآدم در نقش پروین اعتصامی، نگاهی داریم به ابعاد مختلف این نقش.
گریم خوب مارال بنیآدم موجب شده تا چهره او به پروین اعتصامی نزدیک شود.
ویژگی ظاهری | مارال بنیآدم با گریم و لباس متناسب، شباهت زیادی به پروین اعتصامی پیدا کرده است. گردی صورتش باعث شده کاملا برای این نقش متناسب باشد و با ارایش موها و تغییر ابروها شباهت بیشتری به این شاعر معاصر پیدا کرده است. انتخاب روسریهای کوتاه و پالتوهای شبیه به مدل آن سالها هم باعث شده بنیآدم حس این شاعر را خیلی بهتر منتقل کند.
فیلم «پروین» به دلیل پزذاختن به زندگی «پروین اعتصامی» از اهمیت زیادی برخوردار است.
اهمیت نقش | بنیآدم زندگی پروین اعتصامی، شاعر معاصر را از جوانی تا لحظه مرگ روایت میکند؛ یک درام زندگینامهای درباره شاعری که زندگی پررنجی را از سر گذرانده اما در همه شرایط، شعر به کمکش آمده و در محافل مختلف ادبی جایگاه ویژهای به دست آورده است. ما زندگی پروین را از زمانی که در خانه پدری در مرحله رشد و شکوفایی قرار دارد تا وقتی به خاطر مرگ پدرش فرو میریزد و بیماری گریبانش را میگیرد در این فیلم شاهد هستیم.
ماراب بنیادم نقش «پروین» را به بهترین شکل ممکن بازی کرده است.
جنس بازی | جدای از بحث گریم و طراحی لباس، آنچه بیشتر از همه باعث شده بازی مارال بنیآدم در «معجزه پروین» بسیار جذاب به نظر برسد، نمایش احساسات درونی این شخصیت است. او با نگاهها، شیوه لبخند زدن و طرز صحبت کردن کاری کرده تا بتوانیم با دیدن این فیلم شمایلی از این شاعر را پیش روی خودمان ببینیم. بنیآدم خودش را در این نقش باور کرده و وجوه مختلف آن را برای خودش درونی کرده است. درواقع آنچه باعث میشود حضور او در نقش پروین ملموس به نظر برسد، همین حس یکی شدن با نقش است. ابتدای فیلم او را در قامت زن جوانی میبینیم که در کنار مرد مورد علاقهاش احساس خوشبختی میکند. چشمهایش برق میزند و شادی و شعف از چهرهاش پیداست. حرف سفر که به میان میآید دلتنگی بروز میدهد و با گذشت زمان و رسیدن به درک شرایط، چهرهاش رفته رفته غمگینتر میشود و اندوه علاوه بر چهره، در صدایش هم مینشیند. بنیآدم تغییر تدریجی این شخصیت را به طرز نامحسوسی بروز میدهد به نحوی که وقتی به پایان فیلم می رسیم، دیگر رد و نشانی از آن پروین ابتدایی نمیبینیم. بنیآدم در نمایش دوران بیماری این شخصیت هم بسیار موفق عمل کرده است.
افتخارات | مارال بنیآدم برای بازی در نقش پروین اعتصامی در این فیلم موفق شد سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن را از جشنواره فیلم فجر چهلودوم به دست بیاورد.
ثبت دیدگاه
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *نظرات (0)
هیچ نظری ثبت نشده است.