``
logo logo

موضوع وبلاگ، اخبار و مجله نسل بعدی برای شما برای شروع به اشتراک گذاری داستان های خود از امروز!

اخبار مهم

آگراندیسمان قسمت بیست‌ونهم | بررسی بازی جواد رضویان در نقش نجم‌الدین میخ‌چالچی در سریال «قهوه پدری» | تکراری‌

جواد رضویان بارها در سریال‌های مختلف از «پاورچین» گرفته تا «درحاشیه» و «صفر بیست‌ویک» و … تلاش کرده است با لحن‌سازی و قرار گرفتن در تیپ‌های مختلف، ایجاد جذابیت کند. این تلاش بارها جواب داده و در بعضی موارد به دل مخاطبان ننشسته است. حالا در سریال «قهوه پدری» به کارگردانی مهران مدیری جواد رضویان مجددا سعی کرده است از این تمهید استفاده کند اما تغییر شدید لحن و اغراق زیاد در بازی باعث شده این بازیگر نتواند آن‌طور که باید موفقیتی به دست بیاورد.

به گزارش فیلم‌نیوز، سریال «قهوه پدری» به کارگردانی مهران مدیری، پس از گذشت چهار قسمت هنوز نتوانسته است به اندازه سایر آثار این کارگردان مخاطبان را درگیر کند. البته سریال‌های مدیری معمولا پس از گذشت چند قسمت تازه جذاب می‌شوند اما آنچه اهمیت دارد این است که حتی با پیش‌فرض بهتر شدن سریال، باز هم نمی‌توانیم بازی جواد رضویان را در همین چند قسمت ابتدایی بپذیریم و آن را جزو نقاط ضعف سریال ندانیم.

حواد رضویان «قهوه پدری» نقش یک رئیس بانک را بازی می‌کند.

ویژگی ظاهری |  جواد رضویان در سریال «قهوه پدری» نقش مدیر یک بانک خصوصی را بازی کرده. لباس‌هایش رسمی است و معمولا کت‌وشلوار به تن می‌کند اما ترکیب رنگی لباس‌هایش باهم مرتبط نیستند و این مسئله باعث شده شلخته و بدون دسیپلین به نظر برسد. موهایش بسیار کوتاهند و ته‌ریش دارد.

میخچالی در سریال «قهوه پدری» شخصیتی‌است تازه به دوران رسیده که کاملا تحت کنترل زنش است.

اهمیت نقش | میخ‌چالچی مدیر بانک است و با زنی جوان ازدواج کرده که به نحوی افسارش در اختیار او قرار گرفته است. همسرش مدام تلاش می‌کند زیرآب سیمین را بزند و کاری کند جایگاه خودش در بانک بالاتر از او باشد. به این صورت است که زندگی سیمین و همسرش که شخصیت‌های اصلی سریال هستند با این شخصیت گره می‌خورد. میخ‌چالچی مدام تحت‌تاثیر همسرش حرفش را تغییر می‌دهد و از آنجایی که علاقه زیادی به بچه‌دار شدن دارد، به هر کاری تن می‌دهد تا همسرش به او روی خوش نشان دهد و زندگی‌شان باپرجا بماند. این تغییر تصمیم‌ها به طور مستقیم زندگی کارمندانش را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.

جواد رضویان تیپی چبیه به «میخچالچی» را در سریال «صفر 21» ایفا کرده بود.

جنس بازی | جواد رضویان اوایل دهه هشتاد با بازی در نقش داوود سریال «پاورچین» به شهرت رسید. در آن سریال نقش یک پسر جوان برره‌ای را داشت که تازه از روستا به تهران آمده بود و مثل انگل در خانه فرهاد زندگی می‌کرد. داوود یا داونه شخصیت منحصربفردی داشت. با لهجه غلیظ برره‌ای صحبت می‌کرد و استاد زیرآب زدن بود. این شخصیت به قدری مورد توجه قرار گرفت که هنوز هم خیلی‌ها او را با همین نام می‌شناسند. رضویان در فیلم‌ها و سریال‌های زیادی بازی کرد و به عنوان کارگردان هم فعالیت‌های زیادی انجام داد اما در این بین، با «درحاشیه» مهران مدیری توانست بار دیگر در مرکز توجه‌ها قرار بگیرد. او در آن سریال نقش زهتاب، مالک بیمارستان را داشت؛ مردی ثروتمند که لباس‌های براق با رنگ‌های تند می‌پوشید و با لهجه غلیظ حرف می‌زد و رفتارهایش همه را به خنده می‌انداخت. استفاده از لهجه و اغراق در رفتار در سریال «درحاشیه» جواب داد و باعث شد رضویان تصمیم بگیرد این شیوه را بار دیگر تکرار کند. او در سریال «صفر بیست‌ویک» که خودش به همراهی سیامک انصاری آن را کارگردانی کرد، بار دیگر از تغییر لحن استفاده کرد اما این‌بار موفقیتی به دست نیاورد و این سریال کمدی با اقبال روبه‌رو نشد. حالا در سریال «قهوه پدری» بار دیگر نقشی با لحنی متفاوت و رفتاری اغراق‌شده به عهده گرفته است. اینبار هم مثل «درحاشیه»، مدیر یک فضای عمومی بسیار مهم است اما تضاد رفتاری این شخصیت نمی‌تواند جذابیتی ایجاد کند. او با لحنی عجیب صحبت می‌کند که نصف حرف‌هایش مشخص نمی‌شود. نمی‌توانیم دلیل مشخصی برای این جنس از صحبت و رفتار پیدا کنیم. از آنجایی که شخصیت‌پردازی دقیقی ندارد، اغراق در رفتارها و ترس‌هایی که نسبت به همسرش دارد هم نتوانسته است جذابیتی ایجاد کند. بعید است جنس بازی رضویان از اینجا به بعد تغییر کند و احتمالا تا پایان جزو نقطعه‌ضعف‌های سریال باقی خواهد ماند.

«قهوه پدری» به کارگردانی مهران مدیری با بازی سام درخشانی، ژاله صامتی، مهران مدیری، جواد رضویان، بیتا سحرخیز، حامد آهنگی و … در پلتفرم «فیلم‌نت» منتشر شده است.

منبع


ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات (0)

هیچ نظری ثبت نشده است.


اشتراک گذاری